Da jeg desværre ikke har fået noget svar på hverken trustpilot mails og opkald har jeg via min bank lavet en indsigelse hvor jeg håber at få mine penge tilbage og håber i som firma bliver lukket
Fup og fidus. Bestilte en aloe vera heat lotion i starten af august. De trak pengen 228kr d. 5/8. Har intet modtaget. Hverken ordre bekræftigelse eller produkt. Har kontaktet dem flere gange uden h... Se mere
- Helse- og skønhedsbutik
- Fitness- og ernæringstjeneste
- Helsekostforretning
- Sportsernæringsbutik
- Butik med vitaminer og tilskud
Best Forever er en Independent Forever Business Owner (FBO). Vi præsenterer for Forever Living Produkter, som er repræsenteret i over 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Alle produkter bygger på økologisk dyrket Aloe vera fra egne plantager. Ved selv at eje hele produktionsprocessen, fra plante til færdigt produkt, kan vi kontrollere og garantere den bedste kvalitet. Det ligger i tiden at tage ansvar for sin egen sundhed, og stadig flere mennesker interesserer sig for naturlige, gerne økologiske, produkter.
Vesterbrogade 74, 1620, København V, Danmark
- (+45) 73 70 75 09
- info@bestforever.dk
- www.bestforever.dk
Andre kiggede også på
Da jeg desværre ikke har fået noget…
Fup og fidus
Har kontaktet dem flere gange uden held.
Så må indse jeg er blevet svindlet.
Useriøst firma
Tænker ikke virksomheden eksisterer mere.... Afgav ordre for 4 dage siden, pengene står som reserveret. Modtog ingen ordre bekræftelse. Forgæves forsøgt at komme igennem telefonisk de sidste to dage, venter i en halv time, for derefter at blive afbrudt. Hvis firmaet mod forventning fortsat eksisterer, må jeg sige at jeg aldrig har været udsat for en lignende købsoplevelse...
Utroværdigt scam firma.
Bestilte 5 læbepomader for 3 uger siden. Pengene er trukket forlængst. Men ingen varer.
Deres mand i kundeservice er dybt uhøflig, næsvis og ikke mindst dybt irriteret over at skulle handle på en besværlighed. Jeg blev som kunde nærmest bebrejdet at rykke for en vare som han ikke kendte til og ikke anede hvor var. Han bad mig om at udfylde en mail formular, hvilket jeg allerede havde oplyste jeg ham. Det blev han også irriteret over og talte løs i til tider uforståelige og kringlede forklaringer. Jeg har skrevet yderligere mails og intet hørt.
Køb ikke hos det her utroværdige firma for at spare dig selv for dumme penge.
Jeg vil sprede ordet, så andre ikke begår den samme fejl uden at have læst trustpilot før.
Med venlig hilsen faktura 552.

Alt var I orden
Jeg var skeptisk over for at købe produkter fra denne hjemmeside, da jeg så alle de dårlige anmeldelser på Trustpilot, og jeg stoler meget på Trustpilot, før jeg køber noget. Men jeg kunne ikke finde Aloe Heat Lotion nogen andre steder end på denne hjemmeside, så jeg valgte at gå videre og købe det. Transaktionen var hurtig, og jeg modtog min ordre fra GLS pakkepost 3 dage senere. Alt var i orden.

Gør det ikke
Desværre samme oplevelse. Penge trukket fra konto men varen er ikke afsendt og man kan ikke komme i kontakt på telefon, ligesom mails ikke besvares. Hvis du er klog nok til at tjekke Trustpilot inden du bestiller, så kan du nå at handle et andet sted. Vi andre må gå til Forbrugerombudsmanden eller politiet, så sælger ikke kan blive ved med at snyde og bedrage.
Opfølgning: jeg har nu fået leveret mine varer sammen med en meget truende e-mail om at jeg vil blive politianmeldt hvis ikke jeg sletter min anmeldelse her på Trustpilot

Ingen varer modtaget efter 2 uger
Bestilling 13-1: Penge trukket umiddelbart efter, varer er stadig ikke afsendt d.d, info@ mail virker ikke længere, svarer ikke telefon.
Trækker pengene - leverer ikke.
Jeg har bestilt 3 varer for 14 dage side. Pengene blev trukket samme dag, men varerne er dags dato stadig ikke afsendt, hvilket er ulovligt. Jeg vil ikke anbefale nogen at købe varer fra Bestforever. Mit næste skridt er forbrugerombudsmanden. Hvis nogen skulle være i tvivl om hvad jeg skriver - så læs alle de andre dårlige anmeldelser.

Varer kommer IKKE!
Varer er bestilt og betalt den 19. november.
De er tilsyneladende ikke afsendt i dag 7. december.
Telefon svares ikke.
Mail svares ikke.
Messenger svares ikke.
Kommentar på Facebook svares ikke.
Desværre findes 0 stjerner ikke - derfor 1 stjerne.

Besvarelse fra Best Forever
Tilfreds med på kundeservice og købsprocess
Hjælpsom og imødekommende kundeservice, der svarer hurtigt. Cremen blev sendt kort tid efter bestilling

Besvarelse fra Best Forever
I får overhovedet intet positiv respons…
I får overhovedet intet positiv respons herfra ! Det er virkelig for dårligt , at I kan have god samvittighed ved at trække pengene så hurtigt fatter jeg ikke ! Og der er gået over en uge siden jeg bestilte mine vare ! Mail svare i heller ikke på ! Helt seriøst ! Så tusind tak for at julegaven ikke kommer til den person den er købt til !
Og drop jeres dårlige undskyldninger og send varen i stedet ! Og te jer som et godt firma i stedet!

Besvarelse fra Best Forever
Pengene blev trukket for 1 uge siden…
Pengene blev trukket for 1 uge siden men desværre ingen varer :-( er vist blevet snydt ligesom mange andre. Der er foretaget det nødvendige i sagen og er ærgelig over webshoppen ikke svarer på mine henvendelser .
Best ja
TAK FOR DIG OG DIN STORE HJÆLP, Endelig fandt jeg det aloe vera som jeg har brug for .
Sikke et menneske med indlevelse i folk begrænsninger og hjælp via aloe vera
Jeg er selv forhandler og glad for hjælpen
God velkomst og styr på faktura og betaling
På vej ud af døren så jeg alle DE pakker som skulle sendes via post nord
Vi ses igen MIN ven
BJARNE SVENDSEN

Besvarelse fra Best Forever
0 stjerner. Har bestilt men ikke modtaget min varer. Pengene blev dog trukket fra min konto så snart de lavede en pakkelabel. Varen er ikke afsendt og når jeg sender mail, får jeg intet svar. Over tlf får man en løgn om en konflikt med postdk og at pakken vil komme om en uge.
Det er ulovligt at trække mine penge uden afsendelse.

Kan man give 0 stjerner
Kan man give 0 stjerner, så tænker jeg at det vil være den rette anmeldelse 😡😡😡 ingen vare, men mine penge har de ingen problemer med at trække, trods de kun har lavet en pakkelabel til min forsendelse 🤬🤬🤬 FAKE 🤬🤬🤬 giv mig mine penge retur, hver gang man ringer, får man bare en ny løgnhistorie, om at ens vare er på vej 🤬😂🤬😂 Bad forever må være jeres nye navn 👏👍

Besvarelse fra Best Forever
På track & trace står der at min…
På track & trace står der at min forsendelse er klargjort d. 28 dec kl 15:16 og igen den 26 april 02:11.
Indleveret 26 april 11:56.
Da jeg kontakter dem omkring at jeg syntes det er underligt skriver de blot at jeg skal tage fat i postdk.
Jeg har hverken hørt mere omkring min pakke ej heller er den ankommet.
Pengene er dog trukken hvilket gik hurtigt.

Besvarelse fra Best Forever
Bestforever falske tilbud i personlige mails
Jeg har været på Bestforevers hjemmeside, jeg har lagt to varer i en kurv.
Jeg stoppede handlen uden at afslutte, da jeg blev afbrudt af en telefon.
Dagen efter sender Bestforever mig en personlig mail, med billede af min kurv og de to valgte produkter. Bestforever tilbyder mig 10% rabat, hvis jeg vil færdiggøre handlen nu.
Jeg klikker på linket, der ikke virker, så jeg sender Bestforever en mail.
Bestforever oplyser mig så, at det tilbud IKKE virker for alle.
Nu er der ikke tale om en generel mail.
Der er tale om en personlig mail direkte til kunden med billede af kundens indkøbskurv.
Det er mig bekendt, falsk markedsføring, hvilket er forbudt i Danmark.
Utroværdig forretning!
I en opdatering påstår Bestforever, at dette er en falsk anmeldelse. Det er det ikke. Den fandt sted den 10. september 2022.
Hele kommunikationen mellem os ER sendt til Trustpilot flere gange. De har gennemgået alle mails og derfor godkendt min sande anmeldelse!
2. december 2022. Trustpilot har gennemgået hele materialet i denne sag, og har derfor verificeret dette opslag, som ér dokumenteret!

Bedste service i nogensinde
Bedste service i nogensinde
Hurtig ekpedition og god behandling.
Kan altid anbefales

Besvarelse fra Best Forever
Har stadig ikke modtaget min pakke…
Har stadig ikke modtaget min pakke efter en måned. Har ringet til dem utallige gange uden svar. Har sendt dem e-mails uden svar. Sidste uge sendte de den med at den var klar til levering. Nu kan jeg så se den er annulleret ved dao. Det er sgu noget svineri. Lige en sag for operation x med så mange utilfredse kunder.