Esta empresa é uma autêntica burlona, não serve os clientes quando surge algum problema com o produto vendido, reporta para a marca mesmo dentro do prazo estipulado por lei em que o cliente tem direit... Se mere
Opzetkammen besteld . Keurig geleverd, echter verpakking was geopend. Artikel mogelijk gebruikt. Binnen acceptabele termijn een email ontvangen. Nee de verpakking is beschadig door de rekken waar... Se mere
This is total fraud for small shop keepers, i had purchased two times, firstly offered me free delivery on 13 th april 2021, till now products are not deliverd , total purchase was around 78000, what... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Price comparison, reviews and community. Here you find all information around topics of everyday life!
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Shame Shame Best price, इससे घटिया सर्विस नहीं देखी. Complaint भी नहीं कर सकते
Shame Shame Best price
👎🏻Worst service BEST PRICE
👎🏻Best price online service is worst , On 21st i ordered also paid amount but product is not delivered yet. Very bad experience. They just waste time.Last time they send me some damage prducts also .management level zero,customer dealing zero ,irresponsible behaviour anyway it was my last order now onwards i dont do shopping from BEST PRICE and now also uninstall best price application #jammu estimated delivery was 23rd and today is 26th
Best price online service is very bad bad…
Best price online service is very bad experience. 6 days go I order material online cash in delivery. After six they can't deluverd material. I call helpline number they told me i registered ur complaint. When I call to store they told me no order deliveredto cash on delivery. Very bad experience. They waste ur time
zeer slechte verkopers BEST PRICES.
zeer slechte verkopers BEST PRICES.
Er is totaal geen communicatie tussen en met de klant zijde.
een zoekgeraakte zending, daar moet de klant voor boeten, dat kan toch niet!
ik wacht al geruim één maand op een reparatie van samsung buds. deze buds hebben mij 112euro gekost, en geen van alle partijen weet van iets, waar de zendig/reparatie is gebleven.
DUPE is de klant
Wees gerust ik klaag jullie aan bij consuwijzer.nl
Pathatic service and customer…
Pathatic service and customer assistance . For online transfer in this time they take 5-6 hours and ask customers to wait . Payment is reflected within 5 mins as per their team but their head office works as per their comfort as they are ready to keep customers waiting and they will send mail after 5-6 hours . Hats off to them
good prices, maybe expensive shipping
the prices are pretty ok, considering you can browse different stores. you don't buy from the site itself, so if you want to buy more than 1 item, you probably have to pay shipping twice because they come from different sites, but it is a good website for finding prices etc.