Beslagsbutiken Anmeldelser 25

2,7

Bestilte 21 håndtag lørdag. Der stod der var 25 på lager. Fik fin ordrebekræftelse. I dag onsdag skriver jeg og hører om der sker noget med min ordre. Kundeservice svarer at levering bliver 20250401... Se mere

Bestilte nogle filt-fødder med skruer som var på lager på siden. Da de var bestilt og beløbet hævet skete der ingenting. Firmaet er svensk og hæver penge via VISA med det samme. Varene var tilsyndel... Se mere

Lavede først prøvebestilling og herefter bestilling af greb til hele køkkenet. Samme kvalitet som hos køkkenfirmaer. Fik et enkelt greb i forkert størrelse. Efter en mail sendte de den rigtige.

Jeg kan kun være positiv overfor beslagsbutikken. Ved bestilling af de ønskede greb kunne vi se på lagerstaus at de ikke kunne levere det ønskede antal. De var hurtige til at svare på vores mails... Se mere

1. Køkkenudstyrsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Renover dit hjem, Køb Greb, knopper, beslag, Belysning og Tilbehør

2,7

Under middel

Virkelig dårlig stil.

Bestilte 21 håndtag lørdag. Der stod der var 25 på lager. Fik fin ordrebekræftelse. I dag onsdag skriver jeg og hører om der sker noget med min ordre. Kundeservice svarer at levering bliver 20250401!!!
Har bedt om en annullering af ordren samt bekræftelse på at ordren er annulleret.
Virkelig dårlig stil at man ikke bliver i formeret om det enten ved bestilling eller ved kontakt fra firmaet. Har pt hverken modtaget forklaring eller bekræftelse på annullering.

30. oktober 2024

Har bestilt en foliedispenser den…

Har bestilt en foliedispenser den 23.november til en fødselsdagsgave som skal gives den 5. December. Troede jeg havde god tid i de 12 dage…men nej. Der er ikke kommet noget form for leverance information eller hvad der kommer til at ske med min ordre. Skuffende og pinlig pga uprofessionelt håndtering fra butikkens side, jeg er nødt til at give fødselaren en ordrebekræftelse i gave og bortforklare hvorforfor fødselaren får ikke sin gave…

22. november 2022

Mangler kvalitet i produkt og kundeservice

Bestilte 10 greb af børstet messing, men de tilsendte greb er på ingen måde tilsvarende billedet på hjemmesiden. De tilbyder ikke at sende en returlabel, og har en elendig (svensk) kundeservice. Såfremt man ønsker greb af god kvalitet, vil jeg anbefale at handle et andet sted.

26. august 2022

Meget Meget tilfreds

Jeg har tidligere handlet med Svenske firmaer hjemmesider, uden den største succes, så jeg var noget forskrækket da jeg efter jeg havde lagt min ordre, gik herind og fandt ud af det var en svensk hjemmeside…..MEN MEN jeg har kun positivt at skrive!, Kort tid efter jeg havde lagt ordren kom track and trace, jeg bestilte onsdag og fredag havde jeg varene. Kvaliteten er virkelig i top, selve indpakningen var, i top, og kvaliteten af produktet er fantastisk, jeg er kvalitets menneske. Og derfor vigtigt for mig med kvalitet. Og det fik jeg…… Glædeligt overrasket. Men forskrækket over de ikke havde flere stjerner da jeg fik kigget herind efter ordren var lagt. Men nu hvor det HELE er gået så professionelt. Og jeg har modtaget kvalitet. Ja så kan jeg kun give 5 stjerner og 👍👍👍 up herfra.

14. marts 2022

Dårlig kvalitet

Meget billig og meget hurtig levering. Til gengæld er kvaliteten meget ringe. Købte glidesøm med filt, men sømmene er så bløde, at de bukker inden man kan nå at slå dem i...

1. oktober 2020

Kan ikke anbefales!

Elendig kundeservice!
Efter modtagelse af nogle hyldeknægte jeg bestilte i hvid, men fik i en mærkelig lys grå farve, kontaktede jeg dem pr e-mail og fil at vide at de havde lavet en fejl og derved ville afsende nogle nye i den rigtige farve. Efter modtagelse af sending nr 2 var de præcis samme farve og da jeg kontakter dem igen, får jeg bare at vide at der er mange definitioner på hvid, og har derefter ikke kunne få kontakt til dem igen. Deres svar undrer mig, eftersom hyldeholderen er i 2 dele hvoraf den ene af dem er hvid og den anden grå.
Spildte penge.
Ikke et sted jeg handler igen.

4. september 2020

manglende levering samt svar på mail- tavshed fra firma

bestilte hyldeknægte 29 nov. har stadig intet modtaget og vi skriver 12 dec nu. jeg har henvendt mig 6 gange pr mail. fået svar en gang at de ikke har den på lager, at de blive afsendt 9 dec. men har stadig intet modtaget. og gåt jrg ind på track nr så er de ikke afsendt. handler der aldrig igen. og de har hævet pengene for over en uge siden

12. december 2019

Hurig og god service

Jeg kan kun være positiv overfor beslagsbutikken.
De var hurtige til at svare på vores mails.
De sendte det antal de havde på lager, og de kom hurtigt.
De gav besked om hvornår vi kunne forvente de sidste, som vi glæder os til at få.

22. oktober 2018

Købte greb til køkken

Købte greb til køkken. Grebene var ikke tilsvarende billedet, sendte dem retur. Fik derefter en svensk mail, om at sende mine oplysninger så jeg kunne få mine penge retur. Mine oplysninger blev sendt, har ikke modtaget mine godt 500 kr. Og de svare ikke når man rykker for pengene. Hold jer langt væk fra dette firma

27. april 2018

Manglende levering

Bestilte nogle varer hos beslagsbutikken, og min ordre blev ekspederet hurtigt med afsendelse to dage senere. Desværre skulle pakken leveres af GLS Express (fra Sverige), og efter to halvhjertede forsøg skulle et tredje forsøg godkendes af Beslagsbutikken.dk. Desværre betød det, at de valgte at tage pakken retur, da en tredje udbringning ville være for omkostningsfyldt for dem. Jeg kommer derfor ikke til at modtage min pakke og venter nu på at få mine penge tilbage.

Beslagsbutikken.dk er uden skyld i GLS Express' inkompetente leveringsmetoder (jeg var hjemme ved andet leveringsforsøg), så det ville være rart med alternative leveringsmuligheder, f.eks. til nærmeste pakkeshop.

5. oktober 2017

God behandling

21. januar 2016

Alt iorden!

Jeg har bestilt 4 "prøvegreb" til mit nye køkken, som kom efter 3 dage.
Jeg har nu lagt en ny bestilling igen.
Kvaliteten er god, og den korte leveringstid er et bonus.

26. oktober 2014

Rigtig god service!

Bestilte greb til mit nye køkken. Der var kosmetiske fejl på to greb, som de erstattede uden problemer. Hurtig svartid og god service!

11. juli 2014

Sløve

Bestilte nogle filt-fødder med skruer som var på lager på siden.
Da de var bestilt og beløbet hævet skete der ingenting. Firmaet er svensk og hæver penge via VISA med det samme. Varene var tilsyndeladende ikke på lager alligevel, men efter lidt over 1 måned og en del rykkere lykkedes det er få varene.

14. marts 2014

Er dette din virksomhed?