Företaget skickar kod o erbjuder rabatterade pris på besiktning. Koden funkar när man bokar på webben, men vid betalningen betalar man full pris ändå. De säger att de ska lämna tillbaks mellanskil... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ljusbilden på höger framljus stod lite högt. Jag frågade besiktningsmannen om jag kunde vrida ner det med ställskruven direkt på plats så att den skulle bli rätt. Han svarade då mycket otrevligt att... Se mere
Besiktade i Fagersta. Det var lite försening pga teknikstrul med bl a kortläsare under dagen, men inte så farligt och det finns ett bekvämt väntutrymme med sittplatser, och med kaffe/te samt tidningar... Se mere
Hej har inte koll på besiktningsbranchen men vill ändå påstå att jag är sjukt missnöjd eftersom min bil inte gick igen på småpunkter enligt mig iallfall. Den gick inte igenom för att mina strålkastarg... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
När det är dags att besikta bilen är du välkommen till oss på Besikta Bilprovning. Boka bilbesiktning eller se drop-in status för din närmaste station.
Kontaktoplysninger
Källvattengatan 7, 212 23, Malmö, Sverige
- 0774-400 800
- kundtjanst@besikta.se
- www.besikta.se
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Besikta Bilprovning i Jordbro – BEDRÄGERI!
Jag vill kraftigt varna alla bilägare för att gå till Besikta i Jordbro. Min upplevelse där var inget annat än katastrofal och oärlig. När jag besiktade min bil påstod en arbetare vid namn TOMPAS att det fanns ett glapp i spindelleden och gav mig en 2:a. Förvånad och misstänksam gick jag direkt till en auktoriserad verkstad för att få det kontrollerat – och de skrattade åt påståendet. Spindelleden var helt felfri!
Det är uppenbart att Besikta använder sådana osanna felanmärkningar för att tvinga bilägare till dyra och onödiga reparationer och ombesiktningar. Detta är inget annat än ren och skär bedrägeri! Som betalande kund förväntar jag mig professionalism och ärlighet, inte att bli lurad och utnyttjad.
Jag kommer att göra allt jag kan för att uppmärksamma detta bedrägeri i media och på andra plattformar. Jag avråder starkt ALLA från att sätta sin fot hos Besikta Bilprovning. Spara er tid, pengar och frustration genom att välja en seriös aktör istället.
Besikta på Väla
Jag har besiktiga min bil på samma ställe i många år och har alltid varit väldigt nöjd. Tills nu. Fruktansvärt otrevlig och besvärad man. När jag kom in och ställde mig vid disken frågade han "Vad vill du?", och inte med en trevlig röst. Jag parkerade precis utanför på Välas parkering men det var inte bra nog, väldigt besvärligt. Att han själv parkerade den längre bort sen var en annan femma
Det var till och med så en dam som stod där inne och väntade på sin bil mär jag kom in sen gick efter mig ut och sa att de var fruktansvärt otrevliga och att hon aldrig varit med om det innan. Inte jag heller.
När jag kom tillbaka var han väldigt besvärad över att jag var några minuter sen (tidigare har de alltid sagt att jag kan gå på väla under tiden och bara komma för nyckeln innan de stänger). Återigen frågade han vad jag ville. Han höll på med en annan bil och sa "eftersom du är sen får du vänta till jag är klar med denna". Så jag väntade. Underkänd pga feljusterade halvljus. Kunde han förklara vad som var fel? Nej. Vad jag skulle göra? Nej. Jag kan till och med tycka att han hade kunnat justera lamporna på 5 minuter och sen var allt klart, men icke.
Har aldrig varit med om så dålig service och oproffsigt bemötande. Aldrig mer Besikta på Väla.
Svindyrt…
Helt otroligt att det kostar så mycket att besikta bilen idag priset har gått upp mer än 100% på på 5 år,, (719 kr mot 320kr år 2019)
Helt bedrövlig personal otrevliga o…
Helt bedrövlig personal otrevliga o allmänt socialt missanpassade som tur är finns ju alternativ åk inte hit jag kommer då aldrig mer besikta här.
Otrevlig personal som var aggressiv och…
Otrevlig personal som var aggressiv och inte kunde svara på frågor och som hittade fel som inte fanns då min bil just varit på auktoriserad verkstad de slog sönder saker på bilden pajade mitt avtagbara dragkrok och drog sönder sladdar som man inte fick ersättning för enligt chefen där undvik besikta Hörby
Är du några minuter sen får du inte…
Är du några minuter sen får du inte göra din besiktning och betalar hela besiktningen ändå. Det finns ingen marginal för varken kunden eller mekanikern, kanske ska man anmäla detta? Har dom ingen rast över huvudtaget? Och 10 min per bil? Trotts jag bokade extra service (borde då finnas mer tid). Mycket oklart, ska aldrig boka här igen. Hört flera som känts sig lurade. Vad hände med Sverige och medmänsklighet. De var mina sista pengar som gick på inget.
Mycket dåligt bemötande
Mölnlycke:
Fick en 2:a och ombesiktning på ett lite högt ställt halvljus, detta brukar bilprovningen kunna hjälpa till med men inte på det här stället.
Dessutom mycket tråkigt bemötande, skulle behöva skicka den manliga besiktningsmannen på charmkurs. Vet inte vad kundservice är!
Kommer aldrig mer besiktiga någon mer bil här!
Försökte betala besiktning via deras…
Försökte betala besiktning via deras klarna-länk. Fungerade inte trots 3 försök. Fick typa in all info igen och sätta in att betala på station. Då plötsligt kostade kalaset 20 SEK mera... Sedan lämnade besiktningsmannen baklucka och framrutor öppna i snöregnet vid återkomst till bokningsrummet för betalning och nyckel överlämning. Kommer att vara hård mot dem i framtiden... Grrr
Bokat tid kört 15 mil enkel väg ombokad.
Bokat tid kört 15 mil enkel väg.
För att få veta då man kommit dit att dom ombokat. Vännäsby
Hade omöjligt att klämma in mej som bokat men klämt in någon annan innan enl.besikningsmannen.
Dottern som hjälpt mej att boka, Har inte telefon på jobbtid.
Sista gången Besikta för mej iallafall
Mkt irriterad!
Fick ombesiktning pga att deras inkompetens
Fick ombesiktning pga av besiktningsmannen inte visste hur den elektroniska dragkroken fungerade. Jag tryckte på rätt sätt, men han underkände ändå. Myndighetsutövning förutsätter kompetens och prestigelöshet, vilket detta bolag inte uppfyller.
Fick en tvåa pga hög halt vid tomgång.
Fick en tvåa pga hög halt vid tomgång.
Åkte till bilverkstaden hemmavid som berättade att de haft en kund dan innan som också råkat ut för samma sak!!
Vid mätningen på verkstan var värdena okej!! De menar att Besikta inte kalibrerar sina mätare!!! De ringde t.om. till Besiktas kundtjänst och upplyste dom om detta!! De var totalt ointresserade att ta till sig av informationen.
Det verkar vara ett sätt att skala av folk pengar!! Nej, Besikta blir det aldrig mer!!
Aldrig mer att jag besiktar bilen på…
Aldrig mer att jag besiktar bilen på Besikta Norrköping!
Fick efterkontroll för att det saknades spolarvätska! Hon skrev i protokoll att den var UR FUNKTION! Fast att jag sitter och säger att den funkar men att den behövs fyllas på. Fick betala 349kr extra för kontrollen efter att jag inom ett par minuter fyllt på och hon ser att den fungerar!
Alla som har bytt halvljus kommer att får en 2:a på besiktning
Fel Halvljus inställning är jätte allvarligt trafikfara enligt Besikta bilprovningen, Ni kommer att få 2:a på besiktning. ingen kan kommer undantag.
Tänk ordentligt när Ni boka tid hos Besikta bilprovning.
Katastrof.besikta inte här.
Katastrof.besikta inte här.
Helt otroligt var och besikta en ford ka fick ombesiktning på reflex skadad men kom till bilverkstad de kunde inte se något var skadad.
Besikta inte bilen här de har som mål återbesiktning.
Jur kenth k
Sämsta företaget i hela Sverige
Sämsta företaget i hela Sverige, jag kommer aldrig att testa på detta företag. Mina vindrutetorkare var alla bra, medvetet fick jag höra att jag hade ett problem med den främre motorhuvsspärren på min bil, när det faktiskt inte var något fel på den, den var bara lite smutsig, jag körde till garaget och de sa att det inte var något fel på den. Jag körde den till dem igen och nu är den testad och det slutade med att de debiterade mig ytterligare 349 kronor. Detta är ett av de värsta företagen, aldrig testar på detta företag.
Detta kunde du ha sett???
Detta kunde du ha sett???? Åker 150 mil, kvar i Frankrike pga rostigt avgassystem, katalysatorn, hänger rost i fästerna, håller knapp ihop systemet????
Sen kommer du med en 2:a ” du bländar, ja men jag kan fixa det, men får inte, hihi” … Fixar, tillbaka till just dig, tjejen, du godkänner INTE, åker till annan besiktning, KLART!
Det DU har gjort är: Satt mitt liv i fara på autobahn, jag kom 150 mil, har en hel lista från ett företag i Frankrike på mitt underde som du kunde ha hintat om!!!!!! Omkostnader på 60 000:- detta kunde du ha hintat om!!
DRA ÅT ..Du ska INTE besikta bilar, du är totalt livsfarlig!!
Besikta sundsvall
Otroligt trevlig personal tar även in lägre bilar 🙏🏻
Otroligt otrevligt bemötande
Otroligt otrevligt bemötande. Vägrade att svara på frågor etc..
(Stationen i Angered)
Undvik besiktiga i Vallentuna
Undvik besiktiga i Vallentuna, otrevligt bemötande samt nedslag på saker som tidigare gått igenom besiktningar utan problem.
Nitiskt otrevlig och stressad gubbe som blir lycklig av att hitta fel som inte finns.
De har ingen erfarenhet alls om…
De har ingen erfarenhet alls om besiktning
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.