Jeg har nu besøgt Bershka på Strøget tre gange, og desværre har jeg hver gang oplevet en utilfredsstillende kundeservice. Ved mit seneste besøg var det endda butikschefen, der hjalp os, men oplev... Se mere
Kæmpe udvalg, gode priser og ok levering når man tager black november, uge, weekend el. friday i betragtning. Mindre end 1 uge undervejs. Tøjet var helt i overensstemmelse med forventning. Men, de 2 s... Se mere
Bestilte noge tøj til afhentning i forretning. Forventet leveringstid ændrede sig til flere dage senere, så snart jeg havde betalt. (Til en dag hvor jeg ikke længere skulle bruge tøjet) Tøjet komme... Se mere
Jeg købte et par bukser til mit barnebarn i julegave. Han bor på Sjælland jeg i Nordjylland. Han har fået 2 par ens bukser i hver sin farve, men samme størrelse. Det ene par er dog alt for små og jeg... Se mere
¡Bienvenidos a Bershka! Visita nuestra web, descubre todas las colecciones que tenemos preparadas para ti y viste con las últimas tendencias en abrigos, cazadoras, chaquetas, faldas, camisetas, zapatillas, botines, el denim más cool y un sinfín de propuestas para ir con el outfit más trendy. Además, en nuestras tiendas encontrarás un look para cada ocasión: vestidos de fiesta, prendas casual o fits deportivos. Disfruta de nuestras novedades y con la variedad de diseños, estampados y colores que ofrecemos cada semana. Prendas para chica y chico fashion, cool y únicas que conseguirán que quieras compartir tu #bershkastyle. ¡Te esperamos!
Spanien
- www.bershka.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
jeg anbefaler det meget
bedste kvalitet og billig pris, og så kommer det i øvrigt ogs rimelig hurtigt. jeg modtog min pakke efter 5 dage i hvert fald
Bestilte en hvid og sort t-shirt
Bestilte en hvid og sort t-shirt. Den hvide t-shirt kom med pletter.
Alt var fint
God brugeroplevelse
Min ordre blev leveret hurtigt og materialet er i fin kvalitet.
Handler der ikke igen
Umuligt at komme i kontakt med kundeservice hvorfra jeg skal have en returlabel. Skriver man via kontaktformularen på deres hjemmeside, bliver beskeden ikke afsendt.
God kvalitet, og hurtigt levering!
Rigtigt god kvalitet af bukser, og for kun 348 med fragt. Jeg lyder nok som en bot, men de er virkeligt gode og behaglige. Leveringstiden er også rigtigt hurtigt for et udenlandsk lager. 5 Stjerner
En af mine lommer er ødelagt og der er…
En af mine lommer er ødelagt og der er et security tag på mine sokker som jeg ikke kan få af og kundeservice er virkelig dårlig
Jeg elsker bershka
Jeg elsker bershka, jeg synes både kvaliteten og produkterne. Jeg har altid fået de rigtige ting og har altid fået det inden for en uge. 🫶
God hjemmeside, fornuftige priser og hurtig levering
God hjemmeside
God og hurtig service.
God og hurtig service.
Købte en bomberjakke til min svigersøn og den passer bare helt perfekt.
Vanvittig elendig kundeservice
Kvaliteten af tøjet er fint, leveringen af det gik også fint, men returneringen af det jeg ikke ønsker- er en kamp uden lige og er stadig ikke lykkedes mig.
Jeg har købt som gæstebruger og i den forbindelse fået skrevet min mail forkert.
Jeg har skrevet med dem 3 gange, og snakket i telefon med dem. Alt foregår på engelsk. Jeg er dansker, så mindre sprogbarrikade.
Jeg har endnu ikke modtaget en mail med min return label i, som de gentagne gange skriver at de har sendt mig. Jeg har givet op og har nu spildt 600 kroner på en webshop jeg aldrig handler på igen. Hvilket er ærgerligt, for vi har ikke de fysiske butikker i dk. Men jeg kan faktisk godt lide at handle i de butikker.
Så kæmpe øv at det her er oplevelsen med webshoppen..
100% tilfreds
Jeg købte en kjole da jeg snart skal til dimission Den er så flot og sidder så perfekt. Det er sygt godt materiale blød og behageligt og pakken kom inden for få dage Alt i alt godt køb❤️
Super oplevelse
Super oplevelse - pakken kom 1 dag før lovet - tøjet var rigtig god kvalitet og størrelserne passede fint.
Varen er som forventet
Varen er som forventet. Skal bruges til gave
Køb bershka fra Zalando eller noget med bedre retur regler 🙃
Har kæmpet i flere måneder for at få penge tilbage for en T-shirt der gik i stykker efter en vask. Har stadig ikke fået mine penge tilbage og hver gang jeg ringer til dem, har de en ny undskyldning hvorfor mine penge ikke kommer, selvom jeg har sendt den tilbage til dem og lovet pengene.
Igen en levering af lækkert design fra…
Igen en levering af lækkert design fra Bershka.com
Lang leveringstid
Lang leveringstid, og afleveret forkert sted, skulle være afleveret ved SuperBrugsen, Kjellerup. Jeg fandt den ved købmanden i Thorning. Vil nok ikke vælge og anbefale jer næste gang. Mvh Aase Lisby😟
Altid hurtig levering
Hurtig og præcis