Berliner Jacobsen Anmeldelser 2

3,2

3,2

Middel

Dårlig rengøring og håndværkere om morgenen

Vi havde lejet lejligheden på Rigaer Str. Selve lejligheden er fin med tre soveværelser og god plads. Man får ikke meget rengøring for de små 600 kr det koster. Der lå mønter og sågar en ipod på gulvet. Skaldespanden var ikke tømt. Og det var vist lidt siden der sidst var tørret støv af. Lejlighedsmappen med info lignede noget katten havde haft fat i. Og så en morgen kl 7.10 låser en håndværker sig ind i lejligheden. På med underbukser og ud og tale tysk. Jo, han skulle lave et eller andet med vinduerne. Det lykkedes at overbevise ham om at komme senere. Den slags må bare ikke ske. Jeg har mailet lidt med Berliner Jacobsen om disse ting, men fornemmer ikke det gør noget dybere indtryk.

27. februar 2014

Få det nu lavet.....

I ferien havde vi lejligheden i Budapester Strasse. I ugen har vi lagt mærke til følgende som bør fixes:
Toilet sidder ikke fast og vand løber fra cisterne ud på gulv.
Madrasserne er usædvanligt dårlige.
Døren til selve lejligheden var ikke nem at få op!
Rengøring af tandkrus var dårlige.
Det ville være ønskværdigt at der er en enkelt skraldepose i skraldespandene ved ankomst.
Håndtag til skift mellem bruse/kar er løst og fungerer dårligt.
Anvisning af affaldscontainer er ringe - vi måtte spørge de andre beboere!
Wifi var slukket, og måtte lede i noget tid efter stikket i væggen, da det jo slet ikke ligner det de danske stik, kunne godt være beskrevet bedre!

Til gengæld har vi noteret os, at beliggenheden vildt god (med undtagelse.
Procedure omkring booking, betaling, beskeder om booking om betaling, og tilbageførsel af depositum fungerede upåklageligt!

29. august 2013

Er dette din virksomhed?