Top service
Wij hebben nu al 2 jaar deze hottub gehuurd met ons vrienden/familie weekend en was super…goed contact gehad,service was top en we boeken hem gewoon weer door!!!!!
Zoek je ontspanning op wielen? Ontsnap aan de drukte en kom helemaal tot rust met onze mobiele 7-persoons hottub, geleverd én opgehaald aan huis! ♨️ Of je nu een romantisch weekend samen plant, quality time met vrienden wilt of gewoon even helemaal wilt ontspannen… wij maken het je gemakkelijk. Boek voor een dag, weekend of hele week hoe jij dat wil. Waarom Bentubs? • Geen investering of schoonmaakgedoe • Geen hoge stroomkosten (elektrische verwarming ~ €3 per dag) • Altijd ontspannen speciaal voor jou Tag iemand die wel een hottub kan gebruiken! Boek via www.bentubs.nl of stuur ons een DM. Max & Sem Bentubs verhuur
Leuvert 15, 5437 AG, Beers, Holland
Mooie hottub met loungebankjes gemonteerd op een aanhanger. Overal is aan gedacht: schepnet, peddel aanmaakblokjes, waterslangen en plankjes om een drankje op neer te zetten. Uitstekende communicatie en vriendelijke verhuurder. Aanrader!
Héérlijk weekend in februari genoten van de Bentub(s) ter ere van de 70-ste verjaardag van mijn moeder/oma. De tub werd bij haar achter op de stoep gezet, tuinslang erin, stoken... en genieten! Overdag lekker in het zonnetje gezeten, 's avonds tot laat in het donker. Leeg laten lopen en ze komen 'm weer ophalen. Ideaal!
De hottub is netjes afgeleverd op de locatie en we zijn vriendelijk geholpen. Na afloop van ons weekend weer opgehaald. Heel handig zo op de kar met zelfs nog een zitje erbij!