Virksomhedsoplysninger

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Horloge kopen? Horloges, Watchwinders en Horlogeboxen bij Bensontrade online. Ruime collectie Seiko, Breitling, DKNY, Iceberg, Citizen, Dolce & Gabbana, Armani, IWC, J.Springs, Invicta, Baume & Mercier, Certina, Casio, Breil, Timex.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Zoals het hoort

Ik heb bij deze webshop al meerdere horloges en twee watchwinders aangekocht. Ze denken goed met je mee en reageren snel op e-mails. De horloges draag ik dagelijks met veel plezier. De watchwinder zorgt ervoor dat ze mooi op tijd blijven lopen als ik ze niet draag. Ik had na een week nog een vraag over een instelling en ook toen werd ik snel geholpen. Dikke voldoende dus!

8. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kocht twee maanden geleden bij dit…

Ik kocht twee maanden geleden bij dit bedrijf een Van Speyk horloge. Dit is mijn derde aankoop (eerder een bandje en een horlogewinder in 2023 en 2024) en ook deze aankoop werd snel en professioneel geleverd. Ik draag het horloge met veel plezier en windt het op in de Swiss Kubik horlogewinder. De klantenservice heeft me eerder goed geholpen bij het instellen van de horlogewinder.

23. september 2025

Super goede service!

Super goede service!

Twee horloges en een watchwinder van Bensontrade en nog steeds super tevreden hiermee.

Ook bij een mankement van een horloge super vriendelijk en netjes geholpen.

Zou hier zeker nog eens kopen!

23. september 2024
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

slechte klantenservice

Een horloge besteld voor mijn blinde echtgenoot. Horloge kwam keurig op tijd, maar werkte niet. Gelijk gebeld. Werd niet opgenomen. Mail gestuurd: kon ofwel het horloge terugzenden zodat zij het batterijtje konden vervangen òf zelf naar de juwelier. Ervoor gekozen om zelf naar de juwelier te gaan. Stom, vergeten het bonnetje te vragen. Gevolg: 10,00 euro wordt niet vergoed... Beetje flauw. 1. Zij hadden het horloge horen te checken voor het naar ons werd verzonden. 2. Wij hebben ze in drie dagen tijd 4 x gebeld met het verzoek terug te bellen > nooit teruggebeld. 3. een bedrag van 10.00 euro ??? waar hebben we het over. Een kleine geste voor de klant die nu zelf nog apart naar de juwelier moest.
In het laatste (van de vele!) mailcontact werd gezegd dat zij niet zomaar kunnen uitbetalen, immers iedereen kan wel zeggen dat het batterijtje het niet doet. Deze aantijging was toch echt tegen het zere been! Op onze laatste mail kregen we sowieso geen respons meer. Teruggaan naar de juwelier voor een bonnetje ging ons echt iets te ver.
Jammerrr

20. august 2025

Besvarelse fra Bensontrade

Van onze klant vernamen we dat het horloge een lege batterij had. Wij hebben direct aangeboden het horloge te voorzien van een nieuwe batterij en de retour verzendkosten volledig te vergoeden (na inzenden verzendbon/verzendbewijs). De klant stemde hiermee in echter heeft vervolgens een juwelier een nieuwe batterij laten plaatsen. Wij hebben tevens aangegeven ook deze kosten voor het plaatsen van een nieuwe batterij te vergoeden na inzending van een betaalbewijs (c.q bonnetje van de juwelier). De klant heeft hieraan, ondanks diverse verzoeken van onze kant, niet aan willen voldoen. Dit was teveel moeite volgens de klant (die vervolgens wel de moeite nam voor talloze e-mails en telefoonoproepen). Wij hebben de klant telefonisch en per e-mail keurig te woord gestaan en de procedure uitgelegd. Daarnaast hebben we aangegeven dat wanneer de klant alsnog het betaalbewijs overlegt wij met alle liefde het bedrag compenseren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I bought a watch from them

I bought a watch from Bensontrade. It arrived quickly in Romania from Holland, and in good condition. I later realized that I didn't like the watch model (my fault) and returned it. I received my money back in a reasonable amount of time. They were very kind and serious. The communication via email was perfect. I recommend this company.

5. juni 2025

UITKIJKEN VOOR BENSON TRADE - SLECHTE NASERVICE

Op 24/10/22 kocht ik een watchwinder bij BENSON TRADE. Er blijkt na 1,5 jaar een defect aan één van beide motoren waarop een 2-jarige garantietermijn loopt. BENSON TRADE weigert de garantietermijn te respecteren en wijst alle schuld aan uzelf, enkel mits betalen van een kostprijs willen zij een herstelling uitvoeren hetwelk ik weigerde. Op arrogante wijze wordt via mail duidelijk gemaakt dat ze niets onder garantie zullen doen omdat het defect zou komen door slecht gebruik, hetwelke zeker niet het geval is. Zij verwijzen naar hun 20-jarige ervaring als juridisch sluitstuk de verantwoordelijkheid door te schuiven.

KOOP NOOIT BIJ BENSON, zij hebben meer dan duidelijk lak aan het houden aan garantieperiodes, het blijkt nooit geldig te zijn en altijd uw eigen schuld, zij zijn NOOIT voor iets aansprakelijk en de garantie zal eveneens NOOIT van tel zijn.

Bijkomend opletten, zij zullen sowieso antwoorden op deze review met mijn naam en verwijzend naar dreigementen edm ... doen zij steeds (zie andere antwoorden op reviews) !!

Mijn naam is SVEN VAN GEFFEN, dat is voor mij geen geheim, de mailwisseling kan gerust opgevraagd worden hoe zij tewerk gaan ... zij werken steeds anoniem onder 'Benson Trade' omdat ze zelf geen namen durven te publiceren.

20. maj 2024

Besvarelse fra Bensontrade

Dhr. Sven van Geffen kocht zakelijk met zijn bedrijf V.G. Business Consulting een Benson Black Series in onze webshop. De klant claimt na meer dan 1.5 jaar gebruik (!) dat één bepaald onderdeel al defect was bij ontvangst van de watchwinder. Echter heeft de klant dit nimmer bij ons gemeld in deze periode van meer dan 1.5 jaar. Dhr. Sven van Geffen heeft een video ingestuurd die zijn eigen claim tegenspreekt. Wij hebben de klant de oorzaak van het defect uitgelegd; onjuist gebruik (getuige de video). Wij hebben aangeboden de watchwinder te willen onderzoeken en tegen gereduceerd tarief te repareren (als blijk van service), echter wenst de klant hiervan geen gebruik te maken. Helaas meent Dhr. Sven van Geffen van V.G. Business Consulting dat het nodig is om op een zeer onfatsoenlijke wijze (via e-mails) te moeten communiceren en dreigementen te uiten.

Prima garantieafwikkeling

Twee jaar geleden een horloge aangeschaft, een detail van de wijzerplaat was onlangs los geraakt. Benson heeft geregeld dat dit onder garantie werd gerepareerd. Prima service!

24. april 2023

Respectloos

Alles verloopt soepel tot dat je een retour hebt!! Eerst krijg ik het retourpakketje terug omdat zij het niet afhalen?? Vervolgens nog een keer verstuurd dus 2 keer verzendkosten moeten betalen, angstvallig in de gaten gehouden of ze het deze keer we afhalen en als ze dat gedaan hebben krijg je hier verder niets van te horen, hier moet je om vragen. Dan geven ze aan na 2 weken terug te betalen als het retour goedgekeurd is. Ook hier heb ik vaak om
Moeten vragen wat betreft de stand van zaken. Al met al heb ik mijn geld terug maar dit heeft al met al zeker 5 weken geduurd. Nee ik zal hier nooit maar dan ook nooit meer wat bestellen. Het voelt respectloos en omdat het zolang duurt krijg je het gevoel opgelicht te zijn. Oooh ja en lees de reactie vh bedrijf. Deze is veel al hetzelfde en zullen de fout nooit bij zichzelf zoeken. Alsof ik als klant niet alles dubbelcheck voor dat ik het retourneer. Ik heb gelukkig alles keurig op beeld en naar hun gemaild dus zij weten dat ze zelf slordig zijn en schuiven de schuld in de schoenen van de klant.

10. maj 2021

Besvarelse fra Bensontrade

Helaas schrijft de klant niet in zijn review dat hij de retour procedure, die uitgebreid beschreven staat op onze website, niet heeft gevolgd. Wij hebben bij PostNL geïnformeerd waarbij bleek dat de klant een fout heeft gemaakt in de adressering. Daarnaast heeft de klant het product zonder enige informatie en bescheiden geretourneerd. Wij hebben de klant hierover geïnformeerd echter nimmer een reactie ontvangen. Dit maakt het voor ons erg lastig en daardoor kan inderdaad vertraging ontstaan. Echter is na ontvangst en check van het product de retour betaling binnen de daarvoor geldende termijn verstrekt. Ook hierover is de klant keurig geïnformeerd.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ordered a microbrand watch from Benson…

Ordered a microbrand watch from Benson Trade. During the process had several email questions and Benson Trade responded very quickly. My watch was shipped quickly and the item arrived very safely packaged. So far extremely happy with the watch which looks amazing.

18. januar 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

no need to cheat !!! everything was sent to you !! and the company that delivered it to you!

The most terrible company I have met in many years, using the services of the Internet! I ordered my husband a birthday present, a box for storing watches! 600 euros threw out !!! As soon as I received it, I immediately broke down and did not turn on! I sent it back, but unfortunately this company has not yet returned the money, although our delivery company has sent a confirmation that the parcel is in place !! A year has passed and so nothing moves !!! They say they didn't get it !! And no package no money !!!

18. februar 2019

Besvarelse fra Bensontrade

We asked the client to return the unit. We never received the unit and asked several times for information about the shipment. The client cannot/won't give the tracking number and/or transport company. We cannot refund or perform any aftersales service without having the product physically returned for a check.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slecht product en nog slechtere service

Bij watchwinders.nl besteld, van bensontrade.nl ontvangen: De levering liet lange tijd op zich wachten. Het geleverde product leek niet op de foto/afbeelding die op de website stond geplaatst. De afwerking was zeer slecht en het deksel van de geleverde watchwinder was los bijgeleverd en niet op de watchwinder zelf te plaatsen. Nadat de watchwinder retour was gestuurd met als omschrijving 'voldoet niet aan de verwachting', kreeg ik lange tijd geen bericht. Naar het bleek had Bensontrade het pakket nog niet in ontvangst genomen. Toen Bensontrade dan eindelijk het product in ontvangst had genomen, kreeg ik te horen dat het product was beschadigd, terwijl het product in precies dezelfde staat was geretourneerd als dat ik het in ontvangst had genomen. Het product wordt nu weer (defect) toegestuurd.

26. juni 2017

Besvarelse fra Bensontrade

Ruim twee weken nadat de bestelling bij de klant was afgeleverd kregen wij deze retour. De betreffende watchwinder was op diverse punten beschadigd (rotor en ring afgebroken en krassen op de metalen behuizing van de watchwinder). Wij hebben de beschadigingen gefotografeerd en de klant direct op de hoogte gesteld. Pas hierna claimde de klant dat de watchwinder al beschadigd was (terwijl de watchwinder al twee weken in zijn bezit was en wij geen enkele mededeling, vraag of klacht hebben ontvangen in deze periode). Wij hebben aangeboden de foto's en video toe te zenden. Hierop kwam helaas geen reactie en hebben wij de watchwinder geretourneerd.

Leuke webshop! Goede service

Ik heb een watchwinder besteld en ontvangen van Bensontrade. Deze werkt heel aardig (geen klachten). Volgende maand koop ik er nog één voor een vriend. De webshop werkt professioneel en vlug. Ik kan deze webshop aanbevelen bij familie en vrienden (en de lezers hier).

9. december 2014

TOP!!

Ik heb een Zeppelin horloge gekocht en dat is allemaal goed gegaan. Besteld, betaald en de volgende dag al bezorgd. Zo hoort het!

11. november 2014
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.