Fik købt en Mazda 3 og fik også byttet min gamle bil.... Godt tilfreds med at have fået leveret Bilen Nysynet og Serviceret.. så jeg har fået God behandling & Information hele vejen igen proccesen,,... Se mere
Jeg har lige været hos Benchmark biler Vordingborg Og så en flot Kia Rio. Theis hjalp straks med hurtig prøvekørsel,🚙 samt Vurdering af min bil, som skulle med i Byttehandel,finansiering m... Se mere
Jeg havde glæden af at finde min "nye" brugte bil hos benchmark biler, Jeg havde al dialog med Ronny, som simpelthen bare er super flink, hjælpsom og yder et helt igennem fantastisk høj serv... Se mere
God service 🤩
En fantastisk oplevelse
Ejer Ronny åbnede sin butik til os på sin fridag, da vi skulle rejse ugen efter. Bilen var lige præcis som beskrevet i annoncen og det endte med at vi købte den med det samme. Alt papir arbejde klarede Ronny på ekspres tid og vi kunne hente bilen efter fire dage. Det var en god oplevelse.
Førstegangskøber af bil var en tryg oplevelse
Det er tre dage siden at jeg købte min første bil og dette blev gjort hos Ronny i Benchmark Biler. Jeg synes at det har været en tryg proces, og jeg var ærlig om at jeg ikke havde den store forstand på køb af bil, for jeg mener at med ærlighed kommer man længest. Det lader til at være måden de også driver forretning på, for jeg følte at jeg fik en vejledning som var værd at køre fra Aarhus til Vordingborg for. Jeg kan godt anbefale at tage turen, for at finde et godt produkt.
Benchmark biler…hvor alle smiler
Jeg har lige været hos Benchmark biler Vordingborg Og så en flot Kia Rio.
Theis hjalp straks med hurtig prøvekørsel,🚙 samt
Vurdering af min bil, som skulle med i
Byttehandel,finansiering mm.
Og indenfor 1/2 time var handlen i hus
jeg kunne derefter som en glad mand glæde mig til at afhente min ønskede bil på fredag.👍
Theis Er utrolig service mindet, smilende og hjælpsom ung mand, som gjorde det til en go oplevelse at købe bil.
Vil varmt anbefale Benchmark biler
Næste gang DU har behov for anden bil.
Vh Brian
Fantastisk oplevelse! KÆMPE anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg ringede og talte med Ronny og fik tid samme dag til at prøve en Mazda 2 der havde overholdt ALLE service hos Mazda og den er stadig under deres "garanti", virkelig imponerende!
Ronny ved virkelig meget om japanske biler og da jeg selv kommer fra en Honda og har researchet meget om dem, kunne jeg bare bekræfte at det han sagde passede.
Jeg opdagede efter en lille uge at når den stod i i-stop så lyste motorlampen. Jeg blev sendt til min lokale Mazda som udlæste OBD og ikke fandt noget i loggen. En uge senere fik jeg samme fejl igen og tog billede som jeg sendte til Theis. Her skulle jeg blot køre i Thansen og hente et batteri og runde Mazda igen så de kunne skifte og sætte tester på. Nu er fejlen væk.
Jeg har haft bilen til FDM brugtbilstest og fik bare at vide, du har virkelig købt en god bil. Der var kun små bagateller og ellers bare en perfekt bil som jeg også havde følelsen af.
Når man læser at grunden til de hedder Benchmark biler er fordi de vil sætte en ny standard for brugtbilsforhandlere, så kan jeg blot sige at det er dybt imponerende hvor meget de går op i de biler de sælger og at de vil have glade kunder.
Ronny tog min gamle Honda i bytte og tilbød en fair pris på den og sagde direkte, at den ikke kommer til at holde hos ham, fordi at han ikke kan stå inde for at den holder til den næste køber. Så den skulle videre til en der selv kan skrue på den. Det i sig selv siger meget om Ronnys integritet overfor sine kunder.
KÆMPE anbefaling herfra!
Rigtig god service
Rigtig god service og god behandling. Har handlet med Theis.
Den bedste sælger jeg har handlet med i…
Den bedste sælger jeg har handlet med i min tid hvor jeg har haft bil Service og en glad og imødekommende
God oplevelse fra start til slut.
God oplevelse fra start til slut.
Fra første telefonsamtale til afhentning af bilen var alt en rigtig god oplevelse. Servicen var til top karakter.
Vi kommer helt sikkert tilbage, hvis det bliver aktuelt.
Meget imødekommende og venlig
Super god service og rigtig god behandling af Theis !
I forbindelse med bil køb, god sommer 🌼
Steen Eriksen
Fremragende oplevelse!
Vi har netop købt en bil hos Benchmark Biler, og det har været en virkelig positiv oplevelse fra start til slut. Theis, som hjalp os gennem processen, var både kompetent, imødekommende og behagelig at have med at gøre. Han tog sig tid til at besvare vores spørgsmål og sikrede, at vi følte os trygge ved vores køb.
Efter vi havde fået bilen, stødte vi på et mindre problem, men det blev håndteret utroligt professionelt. Det, der virkelig gjorde en forskel, var den måde, vi blev mødt på – altid med en venlig og hjælpsom attitude uden den mindste sure mine. Vi kan kun anbefale Benchmark Biler til andre, der ønsker en tryg og positiv bilhandel.
Vi kommer gerne igen. 😃
Fik en super god og fair behandling
Fik en super god og fair behandling, det kan jeg kan anbefale.
Jens Vordingborg
Service og kvalitet i topklasse!
God service, opfølgning og alt hvad der blev lovet overholdt Benchmark.
Stor anbefaling herfra!
Stor anbefaling
Stor anbefaling!
God service og vejledning.
Jeg er rigtig glad for at have købt min bil hos Benchmarkbiler. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi gjorde den kæmpe fejl at købe en bil…
Vi gjorde den kæmpe fejl at købe en bil engro hos benchmark biler.
Problemer starter allerede de første 100 meter i bilen på vej hjem, da motorlampen lyser og hjulene er ved at falde af.
Vi får den kørt tilbage, og de vil så undersøge bilen.
Det viser sig at hjulene slet ikke passer på bilen og er blevet kæmpet på at komme op fordi de kunne nærmest ikke få dem af igen.
Hvis jeg havde kørt meget længere, så var hjulene faldet af og jeg var endt i en ulykke.
De går så med til at vi får nogle andre dæk på, og de undersøger motorfejlen som de bare sletter fordi den er uden betydningen.
Vi presser dem til at de skal give os et helt nyt sæt dæk, da vi bare har fået nogle brugte som en af deres medarbejder havde liggende.
Jeg var egentligt fint tilfreds der efter.
Det skal sige de har fået synet bilen og jeg går stærkt udfra at de ikke sælger biler de ikke har tjekket pg testet 100 procent igennem??
Vi kører turen hjem til Jylland og vi rammer da også kun Fyn før bilen går i nødprogram og ikke kan tage fart.
Vi kører faktisk bilen direkte til mekanikker.
Mekanikker har kæmpet med bilen lige siden og har først lige fået den igen for at teste den… ja den går stadigvæk i nødprogram, så bilen er endnu engang endt hos en mekanikker.
Så ja 0 stjerner herfra, fordi de tester tydeligvis ikke deres biler og jeg vil stærkt anbefale folk IKKE at købe biler engro derfra fordi de bliver tydeligvis ikke testet eller tjekket.
Rigtig oplevelse og vi skal nu ud og have en anden bil, og det bliver bestemt ikke fra dem.
STOR ANBEFALING ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg havde glæden af at finde min "nye" brugte bil hos benchmark biler,
Jeg havde al dialog med Ronny, som simpelthen bare er super flink, hjælpsom og yder et helt igennem fantastisk høj service niveau.
Jeg har før købt brugt bil af anden forhandler, og talt med veninder om deres oplvelser, og må bare sige jeg i aller højeste grad anbefaler benchmark !
3 ord helhedsoplvelsen:
Tryghed
Service
Kvalitet
Tusinde tak for at være en mega god forhandler!
Jeg har 2 gange købt bil der og kan kun…
Jeg har 2 gange købt bil der og kan kun på det varmeste anbefale stedet, har fået den fineste behandling og 2 skønne biler og en rigtig fair behandling og service begge gange.
Mange stjerner her fra.
Dejligt at handle bil med Sandra god og…
Dejligt at handle bil med Sandra god og høflig betjening 🌹🚙😄
Syntes lige vi vil fortælle andre om…
Syntes lige vi vil fortælle andre om vores oplevelse om at købe bil hos benchmark biler og automester i Vordingborg.
Vi købte bil den 15-2-22. 14 dage efter begynder den at brumme som en V6 og tager ikke gassen/speederen ordentligt. Jeg henvender mig til værkstedet og får en tid til værkstedet 1 uge senere , kommer derned og venter i 2 timer for at få at vide jeg skal have en ny tid om 19 dage, og der svejser de et nyt flexrør på, de siger der ikke er noget med gassen og nulstiller cpu'en.
Kører så i 3 uger og syntes det bliver værre.
Kører igen på værkstedet som giver mig en ny tid til om 3 uger . De siger den ikke fejler noget og det er jo en gammel bil, de vil heller ikke 4 hjuls udmåle den (rattet står skævt) .
Så får jeg en tid til Fdm brugtbiltest til 2400kr som viser at 4 hjuls udmålingen er helt galt, 2 knastaksel sensorer er defekte og det værste er at der er olie i kølervæsken, FDM siger det nok er en revnet motorblok.
Henvender mig til Ronny C benchmark , han siger....få en ny tid om 3 uger .
Han ringer til mig da værkstedet har set på det og siger der er 3 muligheder,
1 de kan prøve at lave den,
2 finde en bil i samme prisklasse hos ham !
3 få pengene tilbage MEN minus 1 krone pr Km
Vi Har kørt 7595km skulle dermed have 62.305 kr retur, men Det blev rundet op til at Vi fik 63.000 kr
Sagen afsluttes den 30-6-22 og vi blev knapt 10.000 kr fattigere pga betaling af km og fdm test. og ferien må måske aflyses hvis ikke vi finder en bil.
Jeg handler ikke bil der igen.

Besvarelse fra Benchmarkbiler
En fantastisk auto forhandler
En fantastisk auto forhandler, 100% god service, ikke sidste gang jeg køber bil der +++++😃
Super service da jeg fik problem med styretøj,blev det ordnet uden nogle sure miner, fik bilen tilbage 3 dage før lovet😃😃
Så køb trygt din næste bilen hos benchmark