Vi har købt en lampe, som mangler en del. Vi kontaktede Belysningsdesign.se og fik at vide de ville sende os den mgl. del med det samme. Det er så over 1 uge siden og de svarer ikke på vores rykkere.
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kungsparksvägen 35, 434 39, Kungsbacka, Sverige
Bestilte en lyskæde 24/11. Man reklamer med en leveringstid på 2-4 dage. Efter 3 dage hvor ordren ikke havde ændret status, henvendte vi os, og fik at vide at den var ved at blive afsendt. Der gik 8 hverdage før vi kunne hente pakken på posthuset. Lidt ærgreligt, for det ville have været rart at have den til 1. søndag i advent.

Besvarelse fra BelysningsDesign.se
Jeg modtog en lampe i en forkert farve fra butikken. Min umiddelbare irritation blev hurtigt lettet da de uden noget besvær siger at de sender mig den rigtige og at jeg blot kan beholde den gamle som kompensation.
levering til tiden,hurtigt!!!super!!!
Forsøgte at bestille et par lamper i den danske onlinebutik, men det kunne ikke lade sig gøre. Blev vejledt i at bestille i den svenske online-butik.
Det var nemt - og alt fungerede perfekt.
Og så var leveringen endda fragtfri til DK.
Jeg er glad for de to lamper jeg har købt. Men jeg har et forslag til forbedring af arbejdsgang i forbindelse med afsendelse af varerne:
Jeg savnede en e-mail med besked om at varerne var afsendt og et forsendelsesnummer, så jeg kunne spore pakken hos postvæsnet i danmark.
Det har været en fornøjelse at handle med jer kun ++++++++ herfra
Bestiller fredag aften, pengene hæves tirsdag, følgende mandag plukkes og pakkes varen, tirsdag registres den hos postvæsenet, torsdag modtager jeg pakken 1½ uge efter pengene er hævet og næsten 2 uger efter bestilling. Og der stod den var på lager. log ind til min konto virkede heller ikke.

Besvarelse fra BelysningsDesign.se
I forlængelse af, at min vare ikke kom frem til tiden og jeg ikke vidste hvor min vare var i processen, og at jeg derfor kontaktede Beslysningsdesign.dk (Belysningsdesign.se) fik jeg til sidst en super god betjening. Belysningsdesign beklagede deres fejl og vil forbedre procedurer på det nye marked Danmark.
Tak.

Besvarelse fra BelysningsDesign.se
Fantastiske varer i en rigtig god kvalitet. Hurtige til at svare på henvendelser. Super.
Dejlig nem hjemme side hvor der var hurtig levering. Lampeskærmene levede helt op til billedet af dem på deres hjemmeside.
Perfekt sending i god indparkning. Jeg glæder mig til at der går et lys op for mig.
Fik pakken meget hurtigere end jeg havde regnet med- alletiders og expedit. Lampen var lidt dyr i.f.t da jeg købte en lignende hos Silvan i Århus i Danmark, men det viste jeg jo inden jeg betalte og købte lampen
Endelig - efter mange års søgning fandt vi adventsstagen !! Vi bestilte den en søndag eftermiddag - og onsdagen efter var den allerede installeret i vores køkkenvindue - så vi nyder den hver dag i december.
:-)
Pakken ankom som aftalt og var emballeret, så alt var i den skønneste orden fra start til slut.
Meget hurtig respons på alle mine mails.
Jeg kan varmt anbefale andre at handle med firmaet.