Vi holdt vores barns barnedåb i Charlottesalen. Nadia tog imod vores booking og hjalp os igennem hele forløbet mht. valg af menu, drinks, blomster mv. Arrangementet løb fantastisk godt. Vi var 23 gæst... Se mere
Vi afholdte en 70 års fødselsdag med Brunch. Dejlig mad og fine omgivelser. Meget fin service fra personalet. Alt i alt en oplevelse til topkarakter.
Hold dit næste arrangement på Bellahøjgaard, en historisk smuk bygning som byder på masser af stemning og nærvær. Vores historiske kulisse skaber ikke kun et smukt baggrundsbillede, men en helt unik stemning for enhver lejlighed. Vores elegante sale kan tilpasses til både større og mindre arrangementer med alt fra 20 til 200 spisende gæster. Alle lokaler har udgang til egen terrasse med udsigt over København, udover Havesalen der er omringet af den smukke natur fra parken, og dermed er mere privat og indrammet. Opdækningen er klassisk med hvide duge, stofservietter, levende lys og blomsterdekoration efter eget farvevalg.
Bellahøjvej 20, 2700, Brønshøj, Danmark
- info@bellahoej.dk
- www.bellahoej.dk
Svarer typisk inden for 48 timer
Bellahøjgaard indfriede alle mine forventninger
Bellahøjgaard gav mig de bedste betingelser for at gøre min 70 års fødselsdag til en meget vellykket oplevelse. Beliggenheden, det smukke festlokale og deres tre-retters menu bestående af laksetatar, rosastegt oksefilet og Bellahøjgaards trifli var alle yderst velsmagende retter med en vinmenu fint afpasset dertil. Personalet var imødekommende og hjælpsomt, og jeg vil varmt anbefale dette sted.
Vi afholdte en 70 års fødselsdag med…
30-års Bryllupsdag / Perlebryllup
Vi havde en brunch ifm. vores 30-års Bryllupsdag (Perlebryllup). Alt fungerede fantastisk godt. En god service, maden og omgivelserne havde skabt rammer for en afslappet og festlig på samme tid dag, som vi vil huske meget længe. Tusind tak!
Kærlig hilsen fra Niels og Irina
En dårlig oplevelse.
Det arrangement, vi deltog i, var desværre langt fra det niveau, man kan forvente af en restaurant, der påtager sig at være vært for 60 mennesker. Allerede fra starten blev stemningen ødelagt af de fysiske rammer: Det var iskoldt i lokalet. Mange gæster sad bogstaveligt talt og frøs gennem hele arrangementet, flere endda med overtøjet på. Når man betaler for et samlet arrangement, skal det absolut mindste være, at lokalet er opvarmet og komfortabelt.
Det er uacceptabelt, at en restaurant ikke formår at sikre basale forhold som behagelig temperatur – især når man har ansvar for så stort et selskab. Det vidner enten om manglende planlægning, dårlig respekt for gæsterne eller en kombination af begge dele. Uanset årsagen trak det markant ned på hele oplevelsen og gjorde arrangementet langt mindre vellykket, end det burde have været.
Som arrangør og betalende gæst forventer man professionalisme, imødekommenhed og et minimum af komfort. Her blev vi skuffet på helt essentielle punkter. Udover det iskolde lokale, var de to unge mennesker man havde sat til at betjene os helt utilstrækkeligt - vi var placeret ved 6 borde - ved vores bord, kom snapsen først frem, da vi for længst havde spist silden. Derimod blev der sat en kande vand på bordet - drikkeglassene kom dog først efter et kvarters tid. Det er uforsvarligt at sætte så unge, og uerfarne mennesker til at være ansvarlige for serveringen til sådant et arrangement.
Tilføjelse efter svar. Arrangementet var på min anbefaling - den bliver ikke givet igen - et indendørs julearrangement - i overtøj - nej tak.

Besvarelse fra Bellahøjgaard
Perfekt sted til vores firmaevent!
Vi holdt vores firmaevent hos Bellahøjgård, og det var det helt perfekte sted til anledningen.
Samarbejdet op til arrangementet var helt i top. Kommunikationen var let, hurtig og hjælpsom, og vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem.
På dagen fungerede alt til punkt og prikke. Personalet var imødekommende, professionelle og klar til at hjælpe, og det gjorde en kæmpe forskel. En særlig stor tak til Mette, som fik alt til at spille under vores oplæg. Maden var virkelig lækker og blev rost af alle medarbejdere, både for smag, kvalitet og præsentation.
Omgivelserne skabte den helt rette stemning, hyggelige, stemningsfulde og perfekte til et festligt firmaarrangement.
Stort tak herfra og som projektleder på planlægningen kan jeg varmt anbefale Bellahøjgård til alle, der ønsker et vellykket og mindeværdigt firmaevent.
Fest i charmerende rammer med masser af personlighed!
Min kone og jeg fejrede vores bryllup i Riddersalen på Bellahøjgård lørdag d. 13.09.25 – og vi kunne ikke have valgt et bedre sted!
De smukke rammer, dejlige omgivelser, velsmagende mad og den fantastiske service hele aftenen igennem gjorde dagen helt særlig.
Samarbejdet med Nadia og Michael var en fornøjelse – de lyttede til vores ønsker og sørgede for, at alt blev præcis, som vi drømte om. Vi blev endda inviteret til en prøvemiddag, hvor vi kunne smage på både cava, vine, retter og vælge bordopsætning.
Det eneste lille minus var, at stoleryglænene kunne have været mere behagelige at sidde i over så mange timer.
Alt i alt kan vi varmt anbefale Bellahøjgård til alle, der ønsker en fest i charmerende rammer med masser af personlighed!
En dejlig guldbryllupsfest
I starten af august fejrede vi vort guldbryllup i Charlottesalen på Bellahøjgaard.
Forud var gået møder og mailkorrespondance med Nadia, som er et utroligt tålmodigt menneske, som besvarede en masse spørgsmål fra os i forbindelse med meny mm.
Michael og Hannah var meget modtagelige for vore ideer.
Det hele mundede ud i en pragtfuld fest, hvor alt klappede til såvel vores som gæsternes fulde tilfredshed.
Smuk og veltillavet mad med gode vine- det hele præsenteret på en fin og afslappet måde af Linda og hendes unge hjælper i en dejlig atmosphære.
Vi roste dem løbende og det havde de fortjent.
Tusind tak for et godt samarbejde med Nadia, Michael og Hannah og serveringspersonalet.
Vi havde en pragtfuld dag og vil til enhver tid anbefale Bellahøjgaard, som er professionelle med smilende og hjælpsomme ansatte.
Fantastisk oplevelse
Vi afholdte reception inden vores bryllupsfest sidste år. Oplevelsen var fantastisk hele vejen igennem. God struktur i aftaler. Gode møder hvor man følte sig lyttet til og taget alvorligt. Fair pris. Selve dagen og oplevelsen hos dem var helt igennem fantastisk. Ikke sidste gang vi har holdt fest der.
I år har min mor holdt 70 års fødselsdag der og det var helt samme fantastiske oplevelse vi havde fra start til slut igen! De største anbefalinger herfra!
Fantastisk oplevelse/brunch
Vi er yderst tilfredse med vores brunch-arrangement, lige fra første aftalemøde til vores brunch.
Maden var fantastisk, "fra øverste hylde", som en af vores gæster sagde. Vores 2 tjenere skal også have stor ros, super service og vi følte hele vejen, vi var i gode hænder.
Hele arrangementet var meget vellykket, og vi og vores gæster havde nogle virkelig dejlige timer.
Det kan ikke gøres bedre og vi vil ikke tøve med at anbefale jer.
Konfirmation
Vi afholdt i går vores datters konfirmation i charlottesalen.
Rammerne for festen var intet mindre end fantastisk.
Lige fra start hvor vi skriver med Bellahøjgaard og laver reservation til dagen, løbende mails omkring diverse spørgsmål besvaret hurtigt. Mødet en måneds tid før dagen - alt blev gennemgået. Vores datter fik alt hvad hun drømte om. Maden var helt fantastisk, personalet var gennemført professionelle, og virkelig behagelige, løbende kommunikation med os.
Vi vil give vores helt klare anbefaling at holde jeres fest der
Konfirmation for vores søn
Bellahøjgaard var rammen for vores søns konfirmation, og leverede på alle parametre til vores fulde tilfredshed.. De fantastisk flotte og stemningsfulde lokaler sætter scenen for store forventninger, som fuldt ud blev indfriet. God og venlig service der var omkring bordene hele tiden - dejlig og indbydende mad og et flot udvalg af vine til det hele. Det er ikke sidste gang vi vælger Bellahøjgaard til fester i familien. Overraskende flot og overraskende godt!
Vi havde en meget dejlig oplevelse med…
Vi havde en meget dejlig oplevelse med Bellahøjgaard i forbindelse med vores søns barnedåb. Kompetent og venligt personale. Dejlig brunch buffet og smukke lokaler 😊
Jeg havde en fin reception til min 60…
Jeg havde en fin reception til min 60 års fødselsdag. Fin service hele vejen igennem.
Vi havde et stort bryllup i weekenden
Vi havde et stort bryllup i weekenden, 210 pers. til reception og 93 til middag. ALT gik sublimt, fuldstændig fantastisk personale, smilende, dygtige og servicemindet. Maden smagte top og var smukt anrettet. Hannah og hendes team som havde ansvaret for middagen var top top top personale, alt spillede. Tusind tusind tak❤️
God oplevelse - Dining Week
Vi var til dining week i en af deres store sale. Rigtigt pæne omgivelser.
Maden var lækker - med 5 serveringer passede mængden perfekt og der var ingen af retterne, som faldt igennem - kunne sagtens have spist en stor portion af det hele. :)
Dejligt lokale til en fest
Dejligt lokale til en fest, rigtig god mad og professionel betjening. Alle gæster havde en god oplevelse
TAK for en fantastisk dag hvor vores…
TAK for en fantastisk dag hvor vores Diamantbryllup blev holdt på Bellahøjgård. En aften som vi ikke glemmer. Alt var perfekt stor tak til personalet søde og god betjening. En særlig tak til Nadia som sørgede for en fuldendt aften. Stor anbefaling fra os
L.G
Bellahøjgaard er toppen!
Ligefra vi bookede lokale Charlottesalen og til vores Guldbryllupsfest var godt overstået, har vi kun mødt et meget professionelt personale!
Vi og vores gæster havde en helt fantastisk aften!
Vi takker for en dejlig middag og vine!
Alle var yderst tilfredse og der var kun rosende ord! Dejligt personale der sørgede for, at vi bare kunne slappe af og nyde vores fest!
STOR TAK til alle og de bedste anbefalinger fra vores gæster og os! Vi kommer gerne igen!
Firma julefrokost
Vi havde en rigtig hyggelig firma julefrokost, så hyggelig et sted at holde fest.
God oplevelse igennem hele forløbet fra planlægning til selve festen, hvor alt har kunne lade sig gøre.
Alle har efterfølgende været meget glade for en rigtig sjov og hyggelig aften! Så vi kommer igen 2025! :-)
Alt gik som vi håbede på
Vi havde en helt igennem fantastisk fødselsdagsfest på Bellahøjgaard - Personalet var søde og gjorde alt for at give os en god oplevelse, og maden var virkelig dejlig.
Vi har efterfølgende også modtaget stor ros for mad og lokation fra vores gæster