1. Resort

Faites le choix d'un Club vacances Belambra, pour passer vos vacances en famille. Des vacances de rêve en résidence de vacances ou en location.

3,1

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Belambra Clubs & Hotels - Tignes, Hotel Le Diva

Jeg havde en rigtig god oplevelse på hotellet i Val Claret (Frankrig). Fint hotel med flere forskellige aktiviteter såsom sauna, pool, bordtennis & bar-område osv. Derudover havde vi også vores eget private skab i skikælderen med kode lås. Vi havde 10 meter til det nærmeste supermarked. Hotel værelset var også rigtig fint med alt hvad der skal være der. God og varieret morgenmads buffet.

Det eneste de kunne gøre bedre til en anden gang er opfyldning af diverse såsom toiletpapir & håndsæbe + udskiftning af håndklæder. Dette ordnede jeg nemt ved at henvende mig i receptionen & en anden gang til rengøringsfolkene.

Alt i alt er det er hotel jeg ville vende tilbage til hvis jeg kom til Tignes (Val Claret) området igen.

14. marts 2024
Belambra-logo

Besvarelse fra Belambra

Kære Anders, tak fordi du tog tid til at anmelde dit ophold her på Belambra.

Vi er glade for at du fandt hotellet tilfredsstillende og at du havde et godt ophold hos os.
Vi har noteret din bemærkning omkring omkring opfyldning og vil se nærmere på dette.
Vi håber du fik samlet nogle dejlige minder sammen der vil holde i lang tid.

Vi ser frem til at velkomme dig tilbage på ressorten en anden gang! :-)

Hotellet laver ikke hvad man booker og…

Hotellet laver ikke hvad man booker og ikke nok med det, kommer der ikke room service på værelserne. Vi er 10 på 3 værelser og ingen har fået rene håndklæder, tømt skrald, nyt toilet papir, redet senge eller støvsuget.
Jeg vil ikke anbefale nogen at bo her.

20. januar 2022
Belambra-logo

Besvarelse fra Belambra

Kære Dennis
Tak for bookningen hos os og for din feedback

Vi er kede af at vi ikke levede op til jeres forventninger. Vi vil tage en evaluering med personalet om manglende opfyldning og rengøring, men vores reception er åben altid, og ved fejl og mangler opfordrer vi til straks at melde det dertil så vi kan rette op med det samme.

Vi håber at i, til trods, havde nogle gode oplevelser der genererede gode minder.

Vi ønsker vores gæster det bedste, og håber alligevel at få chancen for at bevise vores værd i fremtiden.

Vis anmeldelser på alle sprog (399 anmeldelser)