Jeg skulle have et simpelt møde angående skat på derivat-handel men det tog ca 2 måneder før vi kunne få et møde i stand, og da mødet så startede dukkede personen jeg skulle mødes med ikke op. Jeg skr... Se mere
Efter at have indgået en aftale med Beierholm Århus om hjælp til årsrapport mm. blev vi lovet én pris, men blev faktureret over det dobbelte!! De fortæller at deres vilkår åbenbart står skrevet med sm... Se mere
Har i 2-3 år brugt Beierholm til mine tre firmaer. Skiftede hele tiden kontaktpersoner der ikke havde indsigt i mine aktiviteter. Fik aldrig sat min bogføring ind i et elektronisk system, selvom jeg b... Se mere
Vel nok det mest uduelige revisionfirma i DK. De fakturerer efter forgodtbefindende (og for arbejde der tydeligt ikke er lavet, fordi det gav kæmpe restskatteregninger) - og når du ikke vil betale... Se mere
Det tager typisk over 1 måned at svare
Står du og mangler rådgivning i…
Står du og mangler rådgivning i forbindelse med din virksomhed så kan jeg varmt anbefale Leon fra Beierholm - Ringsted.

Besvarelse fra Beierholm
God service og ikke mindst rådgivning…
God service og ikke mindst rådgivning fra Leon Stokkebye 👍

Leon fra Beierholm Ringsted
Leon fra Beierholm Ringsted
en mand og et firma der har styr på sine ting kan varmt anbeflaes

Besvarelse fra Beierholm
Revisor der holder hvad de lover!
Revisor der holder hvad de lover!
Kan klart anbefale Leon Stokkebye fra Beierholm i Ringsted.
Et stærkt team som løser alle typer opgaver store som små med stor kompetence og professionalitet.

Her er du i sikker havn
Her er du i sikker havn
Jeg bruger Beierholm i Næstved og har været kunde i et par år. Det er tydeligt at de forsøger at udvikle kundeoplevelsen, både med egen app til indscanning af bilag og hele deres kundeportal, hvor man kan finde alt relevant man har brug for. Det er de lykkedes rigtig godt med! Udover det får man god sparring og der er styr på tingene. Uanset om du er 1 eller mange i formaet, kan du roligt gå til Beierholm i Næstved - spørg efter Leon Stokkebye eller Jesper Hartmann Olesen, de er begge meget dygtige og behagelige at tale med.

Besvarelse fra Beierholm
Nu har jeg haft Beierholm i et år og…
Nu har jeg haft Beierholm i et år og aldrig haft en eneste problem. Der er fuld service på uanset hvad det, så står min revisor klar til at hjælpe og han fortjener alt ros. Derfor kæmpe stort ros til Thomas D. S.

Besvarelse fra Beierholm
!!!! ADVARSEL HOLD JER VÆK FRA DET FUP FIRMA !!!!
De sender faktura for noget udførte arbejde som aldrig er blevet bestilt eller udført, jeg har aldrig haft kontakt til firmaet eller bestilt firmaet til noget jeg har min egen revisor som ikke har noget med dem at gøre! og ikke nok med at man skriver til dem for at sige at de har begået en fejl, men de svare ikke engang på mine mails som er sendt til dem!! de sender bare rykker???
Hold jer væk fra det firma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ros til Beierholm
Beierholm er en fremragende og pligtopfyldende virksomhed som jeg har arbejdet med i mere end 33 år. Virksomheden er gennem årene fusioneret med andre revisionsfirmaer, og hver gang er der sikret en overlevering der opfylder selv de skrappeste krav. Jeg kan kun anbefale et samarbejde med denne professionelle virksomhed, der altid optræder hjælpsomt og professionelt på alle niveauer.

Professionel revisionsvirksomhed
Vi har i Grundejerforeningen Vellerup Sommerby og Vellerup Sommerby Vandværk anvendt Beierholm i årevis.
Grundejerforeningen har altid været tilfredse med den service Beierholm leverer, herunder revisions- og rådgivningsydelser, udarbejdelse af regnskaber optælling af bla. ur- og alm. afstemninger dsl.
Beierholm har altid sørget for at afleverer materialet inden for den aftalte tid.
En tæt dialog mellem bestyrelsen i grundejerforeningen og Beierholm og det, at vi har en fast rådgiver betyder utrolig meget. Grundejerforeningen har kun oplevet utrolig dygtige og kompetente medarbejdere.
Især en stor tak og ros til Thomas Ehm og Jan Nygaard for altid at være grundejerforeningen behjælpelige. De er altid parate til at dele ud af deres faglige viden.
Mere kompetent, grundig og professionelt arbejde skal man lede længe efter.
Med et ønske om en snarlig glædelig jul og godt nytår fra bestyrelsen i Grundejerforeningen Vellerup Sommerby og Vellerup Sommerby Vandværk til alle jer i Beierholm.

Usikker optælling af stemmer
Efter en urafstemning i grundejerforeningen Vellerup Sommerby skete optællingen af de afgivne stemmer af en af Beierholms revisorer, der havde modtaget 605 stemmesedler, hvoraf 18 var ugyldige.
Til valg af formand blev der optalt 599 stemmer og til de øvrige bestyrelsesmedlemmer 589 stemmer.
Da 599 + 18 = 617 og 589 + 18 = 607, hvor er logikken så henne, når revisoren kun har modtaget 605 stemmer? Og hvad er så det korrekte resultat af optællingen?
Den skriftlige opgørelse fra Beierholm mangler den nødvendige kvalitet, hvilket hos grundejerforeningens medlemmer skaber usikkerhed og mistillid.

Jeg fik anbefalet Beierholm
Jeg fik anbefalet Beierholm, som en troværdig og dygtig samarbejdspartner.
Jeg har kun oplevet dem som professionelle, dygetige og svarer altid på henvendelser.
De skulle rede trådene ud for mig, da min gamle revisor ved Martinsen i kolding, ikke fik indberettet det som der skrifteligt var aftalt.
Det endte med en skattesag, hvor Martinsen vaskede fuldstændig fingre, og mente at nu hvor den pågældende revisor ikke længere var ansat, så kunne de ikke hjælpe mig.
Så jeg kontaktede Beierholm Kolding, Hvor Marianne og deres skatteekspert hjalp mig igennem sagen.
De havde fuldstændig min tillid, og fik rettet op på alt.
Takker for et godt og super samarbejde, og kan kun anbefale Beierholm Kolding, Marianne, som en dygtig og skarp revisor.
Mvh Thomas

Besvarelse fra Beierholm
Vi er blevet vejledt ifbm
Vi er blevet vejledt ifbm. skattefri virksomhedsomdannelse hos hhv. Lasse Rosenborg og Mia Bøeck.
Jeg har sjældent oplevet så grundig og kompetent rådgivning og service, siden stiftelsen af vores firma og har, på trods af vores virksomheds størrelse, kraftigt overvejet at fortsætte hos Beierholm, til revision og rådgivning, selvom de er et stort revisionshus, hvor vi ikke umiddelbart passer til deres kundeprofil med vores nuværende størrelse.
Vi er på alle måder imponerede so far og vil ikke tøve med at bruge Beierholm en anden gang.

Ingen respons
Beierholm tilbyder flot to timers gratis rådgivning for iværksættere. Da jeg skal til at etablere egen virksomhed, henvendte jeg mig via deres kontaktformular, men trods en rykker har jeg efter halvanden måned stadig intet hørt. Da jeg skal videre med sagen, har jeg derfor måttet kontakte en anden revisor.

Besvarelse fra Beierholm
Beierholm lover mere end de kan holde
Beierholm lover mere end de kan holde, pas på med tillægs regninger og at du ikke laver mundtlige aftaler, FÅ ALT nedskrevet ellers bliver du overrasket. Det blev vi med over 25.000,- i extra regning.

Det skønneste revisionsfirma
Det skønneste revisionsfirma. Faglig gode kompetencer - innovative - kender vores virksomhed og medarbejdere. Vi glæder os altid til at få jer på besøg!

Kontant DR1 den 16.12.20
Beierholm har åbenbart sat en eller flere medarbejdere til at få fjernet de anmeldelser der beror på nævnte Kontant udsendelse.
Trist for Beierholm at de ikke kan opkræve ublu salærer for de mange dårlige anmeldelser de har fået på grund af den omtalte Kontant udsendelse.
I ligger som i har redt Beierholm, jeres forretningsmoral er tilsyneladende - ikke eksisterende.
Beierholm er tydeligvis ikke begejstret for sandheder om deres firma, eftersom de ønsker flere oplysninger angående denne anmeldelse.
Det har de bedt Trustpilot om at meddele mig, må jeg anbefale Beierholm at se den omtalte Kontant udsendelse nok engang, det burde være svar rigeligt.
Partner og bestyrelses medlem hos Beierholm, Statsaut. revisor Kasper Rabing Christensen har personligt brugt 1.5 time a kr. 2.700,- + moms på gennemgang og kvalitetssikring af den omtalte sag, som viser sig at være fyldt med fejl.
Sagen endte med en regning til kunden på kr. 15.000,- for påstået 11 timers arbejde, som Beierholm ved hjælp af trusler fik kunden til at betale.
Kunden fik ikke den ønskede hjælp, men blev blot kr. 15.000,- fattigere.
Man kan åbenbart godt være statsaut. revisor og samtidig være temmelig uvidende om de sager man tager sig rigtig godt betalt for.
Må jeg foreslå firma Beierholm at spendere de kr. 15.000,- som kunden har betalt for ingenting, på et aftenskole kursus til Kasper Rabing Christensen mf. således at de involvere Beierholm medarbejdere kan lære lidt om deres arbejdsområde - revision.
Ublu regninger har de dog lært at udskrive.
Udspecificering af samme, kniber det dog med indenfor en rimelig tid, hvorfor mon ?
Uspecifikke regninger og overpriser .
Jeg var kunde hos Beierholm og oplevede dobbelt fakturering, uspecifikke regninger og generelt alt for høje priser ift det udførte arbejde .
Jeg endte bl.a. med at betale 15.000kr for gennemgang af en kontrakt på 9 sider, selvom jeg aldrig blev oplyst om at dette ville koste mig extra.
Ville ikke anbefale Beierholm til min værste fjende .

Besvarelse fra Beierholm
Høje priser og lav kvalitet for mindre selskaber
Har brugt Beierholm i mine selskaber gennem adskillige år og har desværre haft samme oplevelser som mange andre med lav kvalitet og høj pris. Havde blandt andet oplevelse med en mail fra skat der skulle bruge et svar omkring indkomst mens jeg var på forretnings rejse. Svar på email med et par linjer blev mere end 5000 kr. Efterfølgende udspecificeret 1. Læste email, 2. Tænkte over svar. 3. Opslag i arkiv, 4. Skrev svar pris 2 timer x 2500kr. Ville selv have kunne lave opslag i regnskab på mindre end 5 min og jeg er ikke statsautoriseret revisor - Har efterfølgende fundet et andet mere flexibelt selskab der har helt andre priser og et helt andet niveau når det kommer til ydelser!

Besvarelse fra Beierholm
Sjusk, dobbelfakturering, fakturering af møder der aldrig har fundet sted.
Kunne jeg ha givet mindre en en stjerne ville jeg have gjort det. En helt i gennem dårlig og oplevelse. At Beierholm vil have revisorer i Viborg filialen der direkte snyder sine kunder, er mig en gåde. Jeg har oplevet at den samme regning har blevet faktureret både til min mand og mig. Beløbet var en lille smule anderledes, således at det blev sværere at opdage. Der blev aldrig sendt en kreditnota på det forkert fakturerede beløb. Jeg har ventet på at få et tilbud på hjælp, som jeg aldrig modtog, og var nødt til at bruge et andet revisorfirma. 3 år senere får jeg en regning, selv om jeg ikke modtog noget af værdi fra Beierholm. Da jeg beder om at se hvad der ligger til grund for fakturaen, er der bl.a. opført møder der aldrig har fundet sted. Jeg modtager trusler om stævning, selv om jeg har givet indsigelser på fakturaen. Ligeledes er almindelig rykkerprocedure ikke overhold. Ang. afgørelse i retten lægger dommeren til grund at jeg ikke har gjort indsigelse på fakturaen, hvilket ikke er korrekt og derfor er dommen afsagt på det forkerte grundlag. I 2014 blev jeg ligeledes præsenteret for en faktura ang. arbejde jeg aldrig har bestilt. Da jeg beder om redegørelse herom, bliver jeg mødt med trusler om stævning, men modtager ingen redegørelse eller forklaring på hvad tiden er gået til.
Jeg kan se at der er rigtig mange der er utilfredse med Beierholm. Måske er der tid til at kigge indad.

Besvarelse fra Beierholm
Aldrig har jeg været udsat for værre…
Aldrig har jeg været udsat for værre behandling, de udfører ikke deres arbejde, de angiver regnskabet for sent hvilket giver bøde på 2000 kr pr bestyrelsesmedlem fra skat og derudover indberetter de ikke selvangivelsen selvom det også var en del af aftalen og de bekræfter så at arbejdet er udført og regnskaber og selvangivelser er indberettet og så finder vi så ud af at de alligevel ikke har indberettet hvilket giver os en ekstra regning på 5000 kr pr selskab. I alt en regning for 10 selskaber på 24.000 kr for for sent indberetning plus 50.000 kr for manglende indberetning af selvangivelsen plus de så ikke engang gad og indberette selvangivelserne da jeg fandt ud af det, hvor jeg så skiftede til ny revisionsfirma og måtte betale dem for at finde hoved og hale i det dårligt udførte regnskabsarbejde de havde lavet. Alt i alt har det kostet mig ca. 90.000 kr ekstra end det aftalte som blev betalt. Derudover er de så dumme at de har sendt alle regninger som er betalt til et advokat firma som skal inkassere penge de allerede har fået, aldrig har jeg oplevet noget så idiotisk, hvordan kan de overhovedet være et revisionsfirma når de er så dumme.