beevpn Anmeldelser

1,4

Efter indbetaling, er min service stadig ikke aktiv efter 5 dage. De svarer ikke mine mange mails, og jeg er nu via PayPal igang med at prøve, at få mine penge tilbage.

Alt for langsom hastigheder, har en 150/15, men hos dem var det tættere på 10/1... Selv om jeg brugte den danske IP var det stadigt alt for sløvt.. (De siger godt nok der ingen begrænsning... Se mere

vil ikke anbefale beevpn med mindre man kun har en forbindelse på 10/10 har selv 100/100 med beevpn 11.8/11.8 lige gyldigt om man køre uden routet eller gennem en switch devil ikke retuner pe... Se mere

Dårlig

Virker ikke

Efter en uges tid har jeg ikke fået noget svar på hvorfor det ikke er muligt for mig at tilslutte deres VPN. Har sendt 4 e-mails afsted til både deres danske og engelske support men har stadig ikke fået noget svar.

1. december 2019

Ikke tilfredsstillende til prisen

Jeg brugte i en 2 årrig periode BeeVPN og må sige at kundeservice gjorde hvad de kunne for at leve op til BeeVPNs 24/7 service.
Jeg oplevede problemer med, at begge mine laptops gik i BlueScreen efter en længere periode med forbindelse til BeeVPNs server.
Brugte jeg min skoles server gennem samme client var der ingen problem. BeeVPN påstod dog hårdnakket at det måtte være mit setup, så jeg formaterede samtlige maskiner jeg ejede og havde kun Cisco kørende, med forbindelse til BeeVPN server, og det samme som før skete. Brugte jeg skolens VPN gennem samme client skete der stadig ingenting. BeeVPN påstod dog stadig hårnakket at det var mit problem og ikke deres.
Derfor begyndte jeg at søge efter en anden løsning. Ved nærmere research kom jeg frem til at:
- At der er en loven om logging, da Danmark har underskrevet en eller anden aftale med USA for nogle år tilbage om, at medlemslande af aftalen til enhver tid skal kunne bede om logfiler, der kan spores til bestemte brugere og deres aktivitet.
- Hvis BeeVPN overholder loven, så lyves der overfor forbrugerne om, at der kun logges om enkelte bruges aktivitetstid.
- At hele BeeVPNs "Why BeeVPN" enten ikke er korrekt, eller også kan findes hos mange andre udbydere.

Der er mange andre udbydere derude, der leverer en høj (nogle højere) service end BeeVPN kan præsterer.

Jeg var dog tilfreds i den periode hvor det fungerede, og der havde jeg ikke den hurtigste forbindelse, hvorfor jeg nok ikke løb ind i hastighedsproblematikker som andre.

5. december 2017

Holder ikke hvad de lover.

Jeg har været inde og undersøge en del om vpn her på det sidste og lavet en del anmelderser, det der er med beevpn er at når de samligner dem med andre skriver de ikke hvem og jeg kan finde 70+ der burger 256 bit kryptering så hele deres service er bare svindel og humbuk.

Kære bruger kig på andre services som ExpressVPN og enda hidemyass er bedre ;)

Undskyld kommentaren men det er det svære sandt...
havde regnet med mere fra dansk service....

Skuffelse.....

23. marts 2016

Elendig VPN

Selv om jeg brugte den danske IP var det stadigt alt for sløvt..
(De siger godt nok der ingen begrænsninger er på skidtet)

Deres support var heller ikke til megen hjælp, man får bare nogen links til en "guide" eller hva man kan kalde det, ikke nogen hjælp overhovedet.
Selv om man dagen efter købet, spørger til en refundering af købet, er det ikke muligt, selv om de på ingen måde lever op til deres løfter på hjemmesiden.

Der findes LANGT bedre udbydere derude...
De eneste som måske kan nyde godt af BeeVPN, er nok dem med meget sløve forbindelser..

Latterligt firma..!

25. oktober 2013

Dårlig forbindelse hastighed alt for begrænset selv om du køre med en ip i danmark

vil ikke anbefale beevpn med mindre man kun har en forbindelse på 10/10
gennem en switch devil ikke retuner pengene jeg tilbød dem en månde
men det vil de ikke set klogskabens lys skulle jeg nok ha nøjes med at prøve en måned så må jeg snakke med forbruger styrelsen de skriver selv Unlimited traffic & usage No limits. No blocks. No restrictions.
men der er en begræsning i deres system så vil ikke anbefale dem for mit vedkommen
er penge spilt købt det kun for skjule mine børn inditet på nette men kan ikke bruge det når det begrænser så meget her er deres svar dårlig service spilte penge Så snart en VPN licens er taget i brug er det ikke længere muligt at hæve
købet, og vi kan derfor ikke blot returnere en del af købesummen.

26. marts 2013

Med BeeVPN ser jeg mine yndlingsserier på de amerikanske TV-stationer

Jeg har brugt VPN i 6 mdr. og er glad for det. Kundeservice er venlig og hurtig og følger op til de er sikre på problemet er løst - usædvanligt i min erfaring. Og med BeeVPN kan jeg se TV på udenlandske TV-stationers hjemmeside og behøver ikke begrænse mig til de danske, som jeg alligevel næsten aldrig ser. Samlet set kan jeg få dækket mit TV-behov udenom TDC (som er alt, alt for dyre) til en billig penge. Det er ejg glad for.

11. marts 2013

Minder lidt om postdanmark, dyrere men elendig service med tiden.

BeeVPN var engang et godt produkt, havde fine hastigheder derpå, nu sidder jeg til daglig på en 60/60 fiber der kører 70/70 med alle andre speedtests hos 4-5 forskellige fiber selskaber i Danmark inkl 4 speedtests på speedtest.net kan verificere min hastighed, men BeeVPN har det med og skyde skylden på ens ISP istedetfor de tager sig sammen og leverer det produkt som folk betaler for når det står man ikke bliver throttled i hastighed, for det er jo direkte løgn.

2 Stjerner fordi jeg ikke mener de gør det i ond tro, de er bare amatører og vil ikke stå ved det.

29. december 2012

Noget være bullshit der ikke lever op til hvad de lover!

Jeg har købt deres vpn produkt for et par dage siden. Og jeg kan ikke udtrykke klart nok til jer andre: HOLD JER VÆK!

Som sagt køber jeg der service, hvor jeg før har været i kontakt med en fra beevpn angående et spørgsmål omkring begrænsninger fra deres side.

Jeg sider til dagligt på en 20/20 mbit, som har kørt uden problemer. Når jeg så logger ind via deres vpn service får jeg kun 17/10 mbit. Jeg kontaker den angående problemet og de siger at problemet ligger hos min udbyder. Meget spændende eftersom min forbindelse uden om dem køre 21/21 mbit.

Kort efter beslutter jeg mig for at opgradere min forbindelse til en 60/60 mbit. Og her får jeg det samme som på min 20/20 mbit forbindelse [17/10 mbit]

Igen kontakter jeg dem og forklare dem problemet, men de afviser mig blankt. Jeg skriver samtidig til dem, at eftersom deres produkt på igen måder lever på til det de skriver på deres hjemmeside, ønsker jeg mine penge refunderet. Og til det bliver jeg igen blankt afvist (du har taget produktet i brug så jeg kan ikke længere ophæve købet).

Så bare en anbefaling jer andre _ HOLD JER MEGET LANGT VÆK! Det er snyd og bedrag og de lever på ingen måde op til hvad der står på hjemmesiden angående begrænsninger på forbindelser!

Hvis man kunne give minus Stjerne havde i fået dem alle !

22. december 2012

VPN og service i højeste kvalitet!

Suverænt produkt der er nemt og overskueligt at benytte - selv for utrænede brugere. Her er et VPN produkt hvor kunden er i centrum og hvor service vægtes meget højt. Deres vejledninger tager dig i hånden og følger dig igennem alt fra start til slut. Intet er udeladt. Deres danske døgnsupport der kører 24/7/365 er imponerende. Jeg kontaktede supporten med et spørgsmål og vupti fem minutter senere var der svar!
Jeg havde et problem med mit sikkerhedssoftware (ESET) der gjorde at jeg ikke kunne få adgang til VPN forbindelsen. (Problemet var ikke beevpns problem da fejlen lå i mit firewall software.) Men det løste deres support via en helt igennem behagelig fjernsupport og der var på intet tidspunkt skyggen af at "problemet var mit eget og ikke deres"! Det kendetegner en support i højeste klasse!

Der er enkelte der har noteret at deres internethastighed er gået ned når de kobler VPN'en på. Det er lige modsat hos mig! Jeg kører på fuld damp uden forringelse (20/5 MBit/s forbindelse)

21. november 2012

service på højeste plan, aldrig set så godt

Kan kun skam rose de her gutter
Sendte en mail til support og fik hurtigt svar på 15min selv på en søndag, og selv efter 20 mails frem og tilbage stadig seriøse og høfligt svar service helt i top, tak igen beevpn

Vi også lige nævne mulighederne er mange med denne tjenste og nemme at indstille som du ville have.
Et super produkt

4. november 2012

Dårlig service og elendig VPN

Jeg har i først omgang købt deres vpn i tro om de havde mange danske iper (har os skrevet med dem pr mail om hvor mange ipblokke de havde fået tildelt) der var svaret meget uklart. jeg fandt så ud af da jeg havde betalt og logget på vpnen..
at hastigheden var elendig og jeg ikke kunne bruge den alligevel. men efter som jeg havde brugt den på nettet kunne jeg ikke få min penge tilbage, da det er imod deres politik..
jeg tror ikke jeg er den eneste kunde som føler sig ført baglyset og snydt gevaldigt af dem

6. oktober 2012

Fornuftig

Meget kopetente folk, der kan hjælpe med at få det til at køre.
Jeg syntes dig at det kan være lidt langsomt til tider...

14. september 2012

Dårlig service / Dårligt produkt.

Bestilte deres abonnement, hvilket gjorde min hurtige Internet forbindelse (100 Mbit/s) til en 10 Mbit/s.

Jeg klagede og de mente helt bestemt at det var mit Internet firma, der havde problemer med peeringen. Jeg forklarede at jeg brugte Yousee, hvilket jo er et forholdsvist stort firma og jeg har aldrig haft problemer med peeringen før.

Det var de sådan set ligeglade med. Jeg krævede mine penge igen, da det var ubrugeligt og jeg kun lige havde brugt det i få minutter.

Desværre er deres politik at, hvis man en gang har prøvet det af så er det ikke muligt at få pengene tilbage. Hvordan man så skulle kunne finde ud af det er noget lort, er svært at sige.

Alt i alt er det et firma jeg ville holde mig fra.

28. august 2012

VPN med den bedste hastighed

Jeg har over de sidste par år prøvet forskellige VPN udbydere - og BeeVPN giver absolut den bedste hastighed - lidt af en kontrast i forhold til, at sådan set samtlige andre udbydere skriver "best speed vpn" - jeg synes beevpn.com skulle skrive lidt mere om hastigheden på deres side.

1. maj 2012

Virker!

Jeg har haft BeeVPN i noget tid nu.

Og kan VARMT anbefale dem!

Får ikke helt hvad jeg betaler for, men dette er profibers skyld...

Deres support er hurtige og konkrete!

Har PT en sag med Profiber - og her deltager BeeVPN gerne for at løse mit problem!

Tak!

15. januar 2012

Virker perfekt

Jeg har haft Beevpn i meget lang tid og har ikke haft nogle problemer overhovedet.

Høj hastighed og ingen udfald.

Hjemmesiden er også rigtig nem at finde ud af og man kan der skifte mellem mange forskellige IP-adresser og dermed få adgang til mange, mange tv kanaler fra udlandet. Jeg kan f.eks. bruge Beevpn til at få adgang til amerikanske sider som Hulu.com og se tv-serier som jeg ikke kan se i Danmark.

Det er alt i alt en rigtig god udbyder og jeg kan stærkt anbefale den.

14. december 2011