Bedrijfsadvieskantoor Anmeldelser

3,9

Bedrijfsadvies kantoor Diep Triest jan 2026 overgedaan Boelshit!! , Klaas Hooghout een Man met mooie woorden ……,,,,.. en beloftes bij ons zelf in 2023/24 En dan mijn moeder na overlijden van mijn Va... Se mere

Sinds ik met bedrijfsadvieskantoor werk, is er zoveel veranderd. Niet alleen is mijn administratie altijd tiptop in orde, maar ik krijg ook continu waardevolle adviezen over hoe ik mijn bedrijf kan... Se mere

Ik word helemaal aan de hand genomen op ieder vlak om tot het resultaat te komen. Er is heel veel fijne, menselijke aandacht om mij als ondernemer te helpen. Dat vind ik echt onderscheidend. Niet al... Se mere

Het bedrijfsadvieskantoor uit Zwolle is voor mij de ideale zakenpartner als ondernemer. Het ontlast mij enorm van alle bij- en randzaken die je als ondernemer tegenkomt. Ik ben Klaas Hogenhout en het... Se mere

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Top bedrijf

Top bedrijf, hebben mij zeer goed geholpen met mijn schulden. De eigenaar Klaas, is een erg sympathieke man die graag verder meedenkt dan alleen de basis. Rest van het team zijn ook toppers, en doe hun werk netjes en secuur, ik snap dus op niet waar de rest van de negatieve berichten vandaan komen. Ik raad iedereen bedrijfsadvieskantoor aan!

22. august 2024

Besvarelse fra Bedrijfsadvieskantoor

Heel erg bedankt voor deze mooie review. We streven er altijd naar om verder te denken en onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Jouw feedback motiveert ons enorm om op deze manier door te gaan. Nogmaals dank en weet dat je altijd bij ons terecht kunt!

Onbetrouwbare partij

Onbetrouwbare partij! Wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn….. is dat vaak ook zo!

9. december 2024

Besvarelse fra Bedrijfsadvieskantoor

Bedankt voor uw review. We kunnen u helaas niet terugvinden in ons klantenbestand en denken dat u mogelijk een ander bedrijf bedoelt. Als u denkt dat dit toch over ons gaat, neem dan gerust contact met ons op zodat we dit kunnen onderzoeken en oplossen. Met vriendelijke groet, Bedrijfsadvieskantoor

Heel tevreden

Heel tevreden, zeer goed team. Ze hebben mij heel goed geholpen in korte tijd. Ik raad dit bedrijf iedereen aan.

20. februar 2025

Besvarelse fra Bedrijfsadvieskantoor

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service!

Slechte Ervaring met Bedrijf Advies Kantoor Zwolle

Ik heb helaas een zeer teleurstellende ervaring gehad met Bedrijf Advies Kantoor Zwolle. Als juristen die bemiddelen bij een dreigend faillissement zouden ze een onafhankelijke partij moeten zijn, maar dat bleek absoluut niet het geval. Hun gebrek aan duidelijkheid in het verstrekken van informatie was ronduit schokkend.

Ze gaven vaak tegenstrijdige antwoorden en het voelde alsof ze de ene leugen aan de andere knoopten. Dit leidde tot een enorm gebrek aan vertrouwen in hun adviezen en diensten. Het was duidelijk dat hun belangen elders lagen, wat absoluut niet acceptabel is voor een partij die geacht wordt neutraal te zijn.

Daarnaast gaven ze belachelijke en onjuiste adviezen, zoals het aanraden om contact op te nemen met het UWV terwijl daar nog helemaal geen recht op was. Hun onjuiste informatie en slecht onderbouwde adviezen hebben de situatie alleen maar gecompliceerder gemaakt.

Het ergste van alles is dat ze het personeel volledig in de kou laten staan en in onzekerheid verkeren. In plaats van duidelijkheid en ondersteuning te bieden, hebben ze alleen maar verwarring en wanhoop veroorzaakt.

Ik zou dit kantoor zeker niet aanraden aan iemand die op zoek is naar betrouwbare en eerlijke juridische begeleiding. Hun werkwijze is allesbehalve professioneel en het heeft mijn situatie alleen maar verslechterd. Vermijd dit kantoor als je waarde hecht aan integriteit, transparantie en goed advies in zulke kritieke tijden.

19. juli 2024