Bedemand Berner Anmeldelser 234

4,7

God tid til afsked med min far; både ved ilægning i kiste og da kisten blev kørt ud til bilen. Ved planlægningen af bisættelsen tog Jens sig god tid til at forklare os procedurer, visning af valg a... Se mere

God oplevelse på en trist baggrund. Man forsøgte ikke at pådutte dyrere løsninger. Mulighed for miljøvenlige løsninger. Min far’s sidste køretur blev gjort ekstra mindeværdig med tur rundt om hans for... Se mere

Bedemand Berner har virkelig gjordt et fantastisk arbejde, og hjulpet os da vi desværre skulle sende vores kære bror og søn afsted på sin sidste rejse. Og specielt Frederikke, har været og er gul... Se mere

Vi fik en meget venlig og kompetent behandling i forbindelse med min mor, Bodil Westerholms bisættelse 6. august 2021. Grunden til den manglende stjerne er, at vi bagefter blev lidt ærgerlige over a... Se mere

1. Bedemand

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi arbejder for at skabe de bedste rammer om en smuk og værdig afsked.

4,7

Bedemand Berner, Kalundborg

Bedemanden var særdeles respektfuld og imødekommende samt udviste stor indlevelsesevne og forståelse for vores ønsker. Vejledning i forhold til valg af kiste mv. var passende - og der var ikke forsøg på mersalg. Vi havde et ønske om, at bedemanden læste både et digt og et mere personligt "skriv" op, hvilket han gjorde med empati.
Alle aftaler blev overholdt og til tiden. Vejledningen var omhyggelig, så vi hele tiden vidste, hvor i processen vi var.
Jeg vil til enhver tid benytte Bedemand Berner, Kalundborg, igen ligesom jeg varmt vil anbefale Bedemand Berner til andre.

28. april 2021

Besvarelse fra Bedemand Berner

Tak for den meget fine bedømmelse Namaste, den er vi meget glade for.

Smuk og god oplevelse

Smuk og god oplevelse. God rådgivning. Bedemand Berner sørgede for vores fars bisættelse for 18 år siden. Vi havde lovet vores mor, på 96 år, at når hun skulle bisættes, skulle det være samme bedemand. Dette løfte blev holdt. Vores mors bisættelse blev en smuk og god oplevelse.

28. april 2021

Besvarelse fra Bedemand Berner

Tusind tak for den fine bedømmelse og tilliden, den betyder meget for os.

Meget imødekommende

Det var muligt at komme til at tale med en bedemand samme dag som jeg henvendte mig og alting blev ordnet og aftalt med det samme.
Bisættelsen var lige hvad jeg havde forventet, meget tilfredsstillende.

Besvarelse fra Bedemand Berner

Tak for bedømmelsen Peter, den sætter vi pris på.

God behandling

God behandling, rat og imødekommende sted. Nemt at få fat i bedemand og mulighed for at skrive sammen om enkelte ting.

Besvarelse fra Bedemand Berner

Tak for den fine bedømmelse Stella, den betyder meget for os.

Fik den mest professionelle behandling…

Fik den mest professionelle behandling og der blev virkelig lyttet til os, og vores ønsker! Det blev den smukkeste bisættelse pga jeres bedemand!

Hej Brit,
Tak for den meget fine rose, vi sætter stor pris på den.

kørsel til kapellet

jeg var ikke tilfreds med afhentning af min mand i hjemmet for det første kom de 3/4 time for tidligt, mine børn var ikke kommet, så mente den ene af personalet, at de da bare kunne (snuppe) ham med, så kunne vi komme til kapellet senere, men det var ikke det der var meningen, vi ville gerne holde en lille afsked her hjemme, og efter lidt surmuleri blev det sådan, og de kørte igen, og kom til den aftalte tid. mvh Anna Nielsen Havretoften 9

26. april 2021

Kære Anna Margrethe,
Vi er meget kede af din bedømmelse, samtidig med vi anerkender din opfattelse af det passerede.
Derfor har vi været i dialog med de pågældende bedemænd, der bekræfter, at de ankom for tidligt.
De kan ikke umiddelbart bekræfte, at ordet snuppe blev anvendt, ej heller at de surmulede, alligevel beklager vi den oplevelse, du føler, du har haft.
Vi har naturligvis evalueret på det passerede, og arbejder hele tiden på at udvikle og forbedre vores service, din oplevelse indgår nu i dette.
Vi er dog glade for, at vores øvrige ydelser tilsyneladende har levet op til forventningerne.
Har du brug for en opfølgning, er du naturligvis til enhver tid velkommen til at kontakte os.

God service.
Meget hjælpsom med alt i en svær tid.
Følte sig godt behandlet på alle tider af døgnet.

21. april 2021

Besvarelse fra Bedemand Berner

Tak for din flotte anmeldelse Jørgen, den er meget værd for os.

God bedemand

Fin, god behandling. Løste opgave flot, hurtigt og professionelt.

20. april 2021

Besvarelse fra Bedemand Berner

Tak for din fine bedømmelse Chris, den er meget værd for os.

Fantastisk god og sober behandling af…

Fantastisk god og sober behandling af afdøde og pårørende . Behageligt møde med Mikkel ang bisættelsen og værdig behandling af Anette til bisættelsen . Rigtig god behandling .

20. april 2021

Besvarelse fra Bedemand Berner

Tak Lene, fordi du har taget dig tid til at bedømme os, det sætter vi stor pris på.

Meget fin service og opfølgning på alt

Meget fin service og opfølgning på alt. Men det er også dyrt.

12. marts 2021

Hej Bente,
Tak for den pæne bedømmelse, den er vi glade for.
Det er vores opfattelse, at vores priser afspejler den øvrige traditionelle bedemandsbranche, og
vi håber, du føler, at ydelsen levede op til prisen.