Bedemand Berner Anmeldelser 234

4,7

God tid til afsked med min far; både ved ilægning i kiste og da kisten blev kørt ud til bilen. Ved planlægningen af bisættelsen tog Jens sig god tid til at forklare os procedurer, visning af valg a... Se mere

God oplevelse på en trist baggrund. Man forsøgte ikke at pådutte dyrere løsninger. Mulighed for miljøvenlige løsninger. Min far’s sidste køretur blev gjort ekstra mindeværdig med tur rundt om hans for... Se mere

Bedemand Berner har virkelig gjordt et fantastisk arbejde, og hjulpet os da vi desværre skulle sende vores kære bror og søn afsted på sin sidste rejse. Og specielt Frederikke, har været og er gul... Se mere

Vi fik en meget venlig og kompetent behandling i forbindelse med min mor, Bodil Westerholms bisættelse 6. august 2021. Grunden til den manglende stjerne er, at vi bagefter blev lidt ærgerlige over a... Se mere

1. Bedemand

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi arbejder for at skabe de bedste rammer om en smuk og værdig afsked.

4,7

Brugt Bedemand Berner 2 gange .

Har været meget tilfreds de 2 gange familie nu har brugt Bedemand Berner og begge gange har vi været super tilfredse , både at de afhentede vores familie medlem hjemme i privaten, opbevarede vores far indtil vi kunne få en bisættelse og hjælp på alle måde, så vi fik en god oplevelse , selv om det aldrig er sjovt at tage afsked, så tak for den søde og venlige måde i alle er på. Fra os i Jystrup

22. juli 2021

Besvarelse fra Bedemand Berner

Og tak for den meget fine bedømmelse Nina, den er værdsat.

Den bedste behandling man kunne ønske…

Den bedste behandling man kunne ønske sig at få, under sådan en svær tid. De var rigtig søde, forstående og trøstende. Og de var søde ved vores lille pige hele vejen igennem og gav os enhver mulighed for at være en del i alt hvad de foretog sig.

12. juli 2021

Besvarelse fra Bedemand Berner

Tusind tak, Sylvia, fordi du tog dig tid til at bedømme os, det værdsætter vi.
Og vores tanker er hos jer.

Jeg vil gerne fremhæve Gitte…

Jeg vil gerne fremhæve Gitte Kristensen. Hun er en enestående kvinde, når det kommer til at have med en familie der har mistet et nært familiemedlem.
Hun er professionel i sin tilgang til håndteringen af omsorg til familien, hun forstår at møde en, lige der hvor man er, med sine følelser. Hun har autoritet, fra første øjeblik, man møder hende, hun forstår at omfavne familiens behov. Hendes måde at oplyse om forløbet på og hendes tilgang til at, alt kan lade sig gøre ift. at få ens ønske opfyldt, om det så handler om blomster, kørsel fra kapellet til kirken, eller hvad det måtte være. Følelsen af at være i trygge hænder er det vigtigste og bedste følelse og den har man bare omkring Gitte. Vi har i familien været mere end yderst tilfredse med at have hende som bedemand.
Ord over vores taknemlighed for Gitte i den situation kan ikke beskrives.
Mvh. Emma-Sofie

8. juli 2021

Besvarelse fra Bedemand Berner

Tak for din fine bedømmelse, Emma-Sofie, vi sørger for, den kommer videre til hende.

Professionel, empatisk og dejlig, menneskelig bedemand

Jeg vil gerne fremhæve Mikkel Kristensen hos Bedemand Berner. Da jeg og min familie i foråret 2021 havde brug for en bedemand i forbindelse med min fars død og bisættelse, kontaktede jeg Mikkel, og vi oplevede både en professionel, empatisk og dejlig, menneskelig behandling hele vejen igennem. Mikkel har alle de egenskaber - og lidt til - som en dygtig bedemand bør have. Jeg og min familie vil til enhver tid anbefale Bedemand Berner - og specielt Mikkel. Tak for suveræn behandling!

24. juni 2021

Hej Pia og Per,
Tak fordi I tog jer tid til at skrive denne fine anmeldelse, som i påskønner.
Vi sørger for, rosen kommer videre til Mikkel.

Gode til samtaler

God til at tune ind på, hvilke mennesker de sidder overfor. Meget hjælpsomme uden at omklamre, og alt var i orden som aftalt. Absolut værd at anbefale!

22. juni 2021

Besvarelse fra Bedemand Berner

Tak for din fine bedømmelse Dorthe. Den betyder meget for os.

Tak for imødekommenhed

Fantatisk modtagelse, forståelse for situationen. God forklaring mv af jeres Gitte.
Fint udvalg af hvad der er brug for. Fine og smukke omgivelser. Mvh joan Schollert

22. juni 2021

Besvarelse fra Bedemand Berner

Tak for den flotte bedømmelse, Joan, den glæder os.

Meget imødekommende og hjælpsom ift…

Meget imødekommende og hjælpsom ift personlige ønsker. Dog lidt misvisende at anmeldelsen er oprettet i den afdødes navn.

20. juni 2021

Hej Marianne,

Først og fremmest tak for den pæne bedømmelse, som vi påskønner meget.

Da anmeldelsen hos os blev oprettet i dit navn, og vores mail blev sendt direkte til dig, kunne vi vi ikke regne ud, hvordan problemet var opstået. Derfor tog vi kontakt til Trustpilot.

Her melder de ud, at det, der formentlig er sket, er, at Knuds profil er logget på Trustpilot, så du automatisk kommer ind på den, når du går ind på siden.

Hvis du logger ud af profilen og logger ind igen, burde du operere fra din egen profil fremadrettet.

Og skulle du få problemer med det, er du velkommen til at kontakte Trustpilot, så hjælper de dig gerne, skulle vi hilse at sige.

Bedemand Berner

God og kompetent betjening

God og kompetent betjening, blev hjulpet godt igennem forløbet.

16. juni 2021

Besvarelse fra Bedemand Berner

Tak for din anmeldelse, Bodil. Den er vigtig for os.

Meget kompetente

Meget kompetente. De havde det store overblik, hvilket vi som sørgende ikke havde. Der blev vist respekt for den afdøde. Vi efterladte følte, der var styr på alt.

15. juni 2021

Besvarelse fra Bedemand Berner

Tak for rosen, Joan. Den betyder meget for os.

Den bedste bedemand der findes

Jeg har aldrig prøvet der før, så var helt oppe i der røde felt, da mine 2 søster ikke ville være med til noget, med begravelsen at gøre. Men så kom Jakob hjem til mig og inden der var gået 15 min var jeg helt nede på jorden igen, han kan bare noget den mand, og jeg skulle bare ringe hvis jeg havde spørgsmål, og alt blev som jeg ville havde det og mere til, selv om man er i sorg er det noget af den bedste behandling jeg har fået, hele mit liv. Han var der for mig under hele forløbet, så alle sammen hvis i mangler en bedemand så vil jeg med hele mit hjerte anbefale bedemand Berner og selvfølgelig Jakob 🤗👍😘

15. juni 2021

Besvarelse fra Bedemand Berner

Tusind tak for de fine ord Annette, de betyder meget for os.
Vi sørger for, de når Jakob.