Langsom levering!!
Lang leveringstid uden besked om korrekt ankomstdato.

Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, CW9 7RA, Cheshire, Storbritannien
Lang leveringstid uden besked om korrekt ankomstdato.

Besvarelse fra Beauty Expert
Super hurtig levering og produkter til lav pris. Min pakke ankom efter to dage. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos Beauty Expert.

Besvarelse fra Beauty Expert
På hjemmesiden står leveringstiden til 3-6 dage, men ved opkald til kundeservice oplyses 21 dage????
Efter 4 uger venter jeg stadig!!!
Jeg har nu også betalt for noget jeg ikke har fået....😱

Besvarelse fra Beauty Expert
Jeg modtog ikke pakken. Sag rapporteret til PayPal.
Jeg anbefaler ikke Beauty Expert.

Betalt for 2 kun fået 1
Har betalt for 2 ens produkter men igår modtog jeg kun det ene produkt. Under al kritik, har henvendt mig til firmaet og må se hvor nemt det bliver at få tilbagebetaling eller fremsendt det produkt jeg mangler.

Besvarelse fra Beauty Expert
Havde bestilt 2 ens produkter, men modtog kun 1. Og jeg skal love for, det er en kamp, at få dem til at sende mig den anden. Der er nu gået over en måned.
Det er besværligt at klage, og hvergang er det en ny kundeservicemedarbejder, der tager imod, så man får mange forskellige svar...

Besvarelse fra Beauty Expert
Jeg bestilte tre produkter fra hjemmesiden. To af dem var på lager og blev sendt af sted til mig dagen efter jeg havde bestilt (jeg bestilte sent om aftenen). 6 dage senere stod det hjemme hos mig.
Det sidste produkt var ikke på lager og blev først sendt et par dage efter jeg havde modtaget de første to produkter - men jeg fik mails om, at de ikke havde glemt min bestilling og at de ville sende den hurtigst muligt. Grundet travlhed og lukkedage op til jul, kom den ikke inden for de 5-8 dage der stod inde på siden; men der står på deres hjemmeside, at modtager man ikke sine produkter i det tidsrum, skal man lade 21 dage gå. Der gik 12-13 dage for mig.
Produkterne var i upåklagelig stand, de var pakket med rigelige mængder plast og luftposer for at forhindre skader og jeg kan kun være tilfreds med deres service.
Kun 4 dage om at nå til DK. Virkelig billig pris, handler her helt sikkert igen
Hurtig levering, selvom de delte ordren op i to, da to af varene var udsolgt og kom med senere sendning. (ankom dog på samme dag alligevel og før end forventet :)) og fantastisk at fragt er gratis, også udenfor England/storbritanien.
Har handlet flere gange hos beautyexpert, og altid er varene kommet hurtigt. En enkelt gang var de lidt forsinkede, men det var Post Danmark der havde rod i deres pakker...
Besparelsen er stor - kan kun anbefales!
Den ene gang var det ene produkt dog beskadigt ved ankomst, men BeautyExpert.co.uk ombyttede det hurtigt og uden problemer - og uden omkostninger for mig. Hurtig og god service - og jeg sparede 10-20% i forhold til priser i Danmark.