Bliver altid mødt af en meget professonel og varm underviser, som eleverne føler sig trygge ved og man oplever en god kemi. Jeg fik i denne omgang en hårkur, klipning og stylingm Hårkur med hovedb... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Beauty and Style, også kendt som International Training Academy, er mere end en uddannelsesinstitution; vi er en drømmefabrik for fremtidens kosmetologer og frisører. Med rødder tilbage til 1984 og med skoler i København, Odense, Kolding, Aarhus, og Aalborg, er vi dit springbræt til en strålende karriere. Vores uddannelser er Statsligt valideret på kvalifikationsniveau 5 (kosmetolog) og kvalifikationsniveau 4 (frisør). Hos os bliver du undervist af specialister indenfor hver deres fagområde. Vores underviserteam består blandt andet af professionelle kosmetologer og frisører til at varetage den praktiske undervisning i behandlinger, speciallæger i fag som anatomi, fysiologi og dermatologi, psykologer indenfor psykologi og etik og nogen af branchens førende eksperter indenfor ingredienser og virkestoffer i produkter. Vi har et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring. Undervisningen er en kombination af teoretisk og praktisk læring efter principperne for mesterlære. 9 ud af 10 elever har job lige efter endt uddannelse. Mange har et studiejob indenfor branchen efter kort tid på skolen. Hvis du mod forventning ikke kan finde et job, så hjælper vi dig på vej med vores jobgaranti. Læs mere om jobgarantien på vores hjemmeside. Vi værdsætter din feedback og anvender den aktivt i vores undervisning med elever
Birkemose Allé 37, 6000, Kolding, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Diella var super sød, meget fokuseret og leverede et perfekt resultat. Det er SÅ meget værd, at ønsket om kvalitet skinner igennem.
Jeg er meget tilfreds efter at være blevet klippet af dygtige Diella! Hun fik også kæmpe ros af sin underviser. Kan varmt anbefale hende og frisørskolen! Jeg kommer igen!
Altid god service, ens hår bliver gennem kluppet på alle leder og kanter men tæt guidning af underviserne
Jeg blev betjent af en elev der kunne gebrokkent dansk uden en underviser til stede. Jeg har krøllet hår og prøvede at kommunikere flere ting til hende, som hun bare ikke forstod. Det var tydeligt hun ikke ante hvordan man håndterer krøller, og jeg endte med en styling jeg er dybt utilfreds med. Det er simpelthen for dårligt der ikke engang kom en underviser hen og tjekkede hendes arbejde, jeg kommer ikke igen.
Fik reflekser og det blev super flot, lavet af Yaryna 😻
Altid god behandling til gode priser.
Jeg har kommet hos Beauty & Style i København igennem flere år, og jeg har prøvet flere af deres massagebehandlinger og ansigtsbehandlinger.
Jeg bliver altid taget imod med et smil og føler mig velkommen.
Jeg kan varmt anbefale et besøg.
Var i København, der og mødte Asra som var meget sød og fortalte hvad hun mente om mit hudtype.
God service, søde medarbejder
Skøn oplevelse i Aalborg, Lulu er meget dygtig og kompetent til sit fag. Topkarakter herfra👍🤗
Fantastisk service og forkælelse. Tak for god klip og behandling Sami 👌
Får altid en fin behandling og er altid tilfreds ellers laver de det om uden problemer
Jeg går kun hos dem
Jeg har gennem de sidste år besøgt Beauty and Style København en del gange. Jeg har både været hos deres kosmetologskole og frisørskole. Begge steder er jeg altid blevet taget rigtigt godt i mod og været tilfreds med de behandlinger som jeg har fået. I deres frisørskole har jeg haft mine børn med til klip og eleverne er så søde og gode til børn.
Ved en enkelt lejlighed har jeg også besøgt deres kosmetolog skole i Kolding og også her havde jeg en dejlig oplevelse.
Det var min første behandling på skolen. Jeg skulle have ordnet hhv ben, armhuler, fødder og er Lash Lift. Eleven gav en skøn behandling. Jeg har normalt svært ved at slappe af (uro i hovedet), men det havde jeg ingen problemer med her. Det var en skøn oplevelse og jeg kommer helt sikkert igen. Resultatet er super. Tak for god behandling
Man kan ikke regne med dem og servicen er ELENDIG.
Har haft en del tider i Århus og Kolding og har kun været der to gange ud af jeg ved ikk hvor mange, fordi de ALTID ender med at aflyse over besked dagen før.
Skulle have farvet hår inden lørdag og havde en tid i morgen. Aflyste de igen? Ja. Så ringede jeg til dem for det kan simpelthen ikke passe de bliver ved og ved og ved med, at aflyse tider. Så blev jeg bare mødt af utrolig dårlig service hvor jeg bare blev talt efter munden og derefter fik at vide, at de først havde en ledig tid den 18. juni.
Får fanme aldrig farvet hår der igen de er SÅ utilregnelige. Udover det har jeg betalt for togbillet, er de ligeglade og mener de ikk kan gøre noget ved det? ja!
Gør jer selv den tjeneste og find et andet sted at få ordnet hår.
- En meget meget utilfreds “kunde”
Hel fantastisk oplevelse - så søde ung pige der farvede mit hår. Hun tog masse hensyn og spurgte om vandet var for koldt eller varmt og om jeg sad godt i frisørsalonen - 10/10 herfra
Jeg var meget skuffet. Der var ikke en optimal konsultation og klippen blev slet ikke efter mit ønske. Jeg er på SU og var klar til at tude, da jeg gik derfra og havde betalt 250 for det. Dertil så blev det meget knap kigget igennem af en underviser, før jeg blev sendt ud af døren. Der kommer jeg nok ikke igen.
Had my brows and lashes colored and it looks amazing
Tak for god service og smukke negle.
Jeg fik lavet franske negle med gelpolish i jeres salon i Aarhus af kosmetologelev Carla, og det var en virkelig god oplevelse. Hun var utrolig serviceminded, sød og imødekommende, samtidig med at hun fremstod ydmyg og professionel.
Carla var rigtig god til at tage mig med gennem hele processen og forklare, hvad hun lavede undervejs. Jeg fik selv mulighed for at godkende den franske streg på hver enkelt negl, inden den blev hærdet, hvilket gav en ekstra følelse af tryghed og medbestemmelse.
Resultatet blev meget flot – især taget i betragtning af, at det var en elevbehandling. Nu er der gået to uger, og neglene holder stadig rigtig fint.
Alt i alt en virkelig positiv oplevelse, hvor jeg følte mig tryg fra start til slut. Det er imponerende, at hun kun har været i gang i omkring syv måneder. Jeg håber, at hun får en god rejse.
Virkelig flot klipning af Rezheen i Kolding. En god og professionel kundeoplevelse 😀