Dårlig service
Har bestilt en negleklipper for 14 dg siden og har ikke modtaget noget
Forhandler af Schmidts Deodorant, Turbliss, Endurelash PRITI NYC, Naturativ, CHARWHITE, ORGAID, Parissa, IVA NATURA, Kivvi, FAIR SQUARED, SPLAT, Hydrophil, GLYDE, Love Boo, Annecy Cosmetics, Alteya Organics, Fresh Body & Olivia Garden,
Løvstræde 8, 1152, København, Danmark
Har bestilt en negleklipper for 14 dg siden og har ikke modtaget noget
Købte 2 stk adapter til strøm besparelse.
De virker ikke, på siden stod 60 dages returret. Har skrevet til dem om en retur label.
Det kan jeg ikke få, da varen var på tilbud.
Jeg har ikke set noget tilbud, men besparelse ved køb af 2.
Tænker at det er fup og svindel firma og produkt.
Aksel Christensen
Jeg bestilte mine varer 09.08.2023 og pengene blev trukket den 11.08.2023.
Jeg har modtaget varen i dag den 27.09.2023
Ingen oplyste mig om at varen kom fra Kina og at der vil være så lang leveringstid.
Havde jeg vidst det (og at varen kommer fra Kina) havde jeg aldrig handlet der.
Jeg har fået svar hver gang jeg har skrevet til kundeservice, men man har ikke mulighed for at ringe til dem.
Jeg bestilte min vare d 9/8 23 og har ikke modtaget den endnu!
To gange har jeg spurgt til hvor når den kommer…begge gange fik jeg det samme standard svar, hvilket jeg iøvrigt havde frabedt mig.
Hvis ikke den er kommet d 1/10 23 melder jeg dem til politiet og alle de relevante steder for svindel…..jeg har fået nok!!!
Kundeservice har været fremragende med sande svar på mine spørgsmål hver gang jeg tvivlede på om varen kom, da der har været utrolig lang leveringstid. Varen er nu leveret til min fulde tilfredshed uden afgifter
Handl ikke med dette firma. Leveringstiden er 14 dage længere end nævnt. Hvid du ikke kan bruge varen, skal den sendes til Kina. Fragtpris mindstepris 215 kr. Som du selv skal betale.
Bestilte varer 1 august har hverken modtaget varer eller forsendelsesoplysninger her næsten 4 uger efter
Jeg bestilte såler d 26/7 . Men har ikke fået min vare . Men en ordrebekræftelse . Øv at jeg hoppede på den ,
Hurtig forsendelse og alt, hvad jeg havde bestilt - plus ekstra små overraskelser :-) Kan kun anbefales.
Super hurtig levering, gode priser samt produkter. Suveræn service, er virkelig overrasket!
11/10
elsker at handle der. Virker alle produkter som de skal? hvem ved, det er ikke butikken der laver dem, så det er ikke det de skal bedømmes på.
De har et bred uvald og plastik fri ting! Elsker det og vil købe det jeg mangler der fremover.
Købte en hårkur og en læbestift fra firmaet, da de var med på en messe som jeg deltog i. Hårkuren (fra Iva Nature) lugter godt, men gør ikke rigtig det den lover. Læbestiften (Veg-Up) er virkelig flot, men holder dog ikke så længe. Uanset hvad er det et kæmpe plus med alle de veganske produkter som hjemmesiden byder på, også mærker man ellers ikke kan købe i andre helsekost butikker. :)