Helaas was het bestelde artikel niet naar wens, dit hebben we kenbaar gemaakt , waarbij hun als coulance het bedrag hebben teruggestort ! Levertijd was erg snel maar ook hun reactie was erg snel . Dus... Se mere

Had aardig wat besteld bij BDSMStore gecheckt of alles in voorraad was en inderdaad alle spullen werden de volgende dag al in een eenvoudige kartonnen doos zonder enige reclame erop, bezorgd. Sp... Se mere

Ik kan BDSM Store zeker aanraden. Overzichtelijke site. Ik heb vooraf betaald en gekozen voor "pak je gemak". Afhandeling en verzending verliep heel snel en efficient en per email werd ik op de hoogte... Se mere

Elke dag wat anders. Je eet tenslotte ook niet elke dag aardappels? Met BDSMstore maak we een feest van ons sexleven. Spannend, uitdagend en steeds weer verrassend. Ruim assortiment, voor ieder wat w... Se mere

4,7

Trage levering

Donderdag besteld, zou zaterdag bezorgd worden, nu maandag avond. pakketje nog steeds niet binnen......

Wat een trage levering, had er allang kunnen zijn......

Ben niet tevreden over hoe traag dit allemaal verloopt....

16. september 2013

Geachte mevrouw/mijnheer,
Wij betreuren dat het pakket vertraging heeft opgelopen bij PostNL. We hebben uw bestelling ontvangen én verzonden op 13-09-2013. Het pakket had op zaterdag afgeleverd moeten worden. PostNL geeft aan dat zij een storing hebben gehad waardoor uw pakket helaas later is afgeleverd.
Onze excuses hiervoor.

supersnel en gemakkelijk

De volgende dag al in huis via Pakje-Gemak bij een postkanttor afgeleverd naar keus en netjes verpakt met een extra kadootje erbij;erg leuk!

15. juli 2013

Ik zou graag verschoond willen blijven van PHISHING MAILS!

Ik heb geen klachten over de afhandeling van de bestelling als zodanig. Echter, in het kielzog van een mailtje over de afwikkeling van de bestelling kreeg ik een mededeling dat BDSMSTORE (abusievelijk, neem ik aan) een paar phishing mails verstuurd had. Dat was op zich al vervelend genoeg, maar ronduit rampzalig is dat ik sindsdien ELKE DAG telkens weer TWEE phishing mails ontvang, en met geen mogelijkheid daar van af kan komen.
Ik zou het dus wel normaal vinden als BDSMSTORE ervoor zorgt dat er een einde komt aan die twee phishing mails per dag op mijn computer!

8. juli 2013

Goedendag,
Wat vervelend dat u dergelijke mails krijgt. Deze zijn echter niet afkomstig van onze server en hebben niets te maken met een mail die wij aan u gezonden hebben. Wij mailen ook niet onder de naam bdsmstore maar onder de naam EDC Internet.
EDC

Goed

Goed alleen jammer wou er nog wat bij bestellen ging niet zou de volle verzendkosten moeten betalen.

23. juni 2013

Besvarelse fra Bdsmstore

Als u een extra artikel wilt bijbestellen, kunt u contact opnemen met de klantenservice. Meestal is het dan wel mogelijk dit nog toe te voegen. Het is correct dat dit niet kan via de website zelf.

Prima service

Goede service, prima op tijd geleverd. Door mijn fout een dubbele betaling gedaan, na contact werd het extra bedrag direct terug gestort en ik kreeg snel reactie op mijn mails.

15. maj 2013

bezorgservice pakje

Gewoon netjes op tijd tussen 13:30 en 16:30 stond er in mijn pakketservice kon ik net even wat doen en om 13:15 terug zijn en het pakketje wat er om 14:00 perfect dus.

11. maj 2013

Tevredenheid

Bedte het pakket is op de juiste dag geleverd super maar wel bij de buren afgeleverd. Dacht dat er afgetekend moest worden.

18. april 2013

Geachte heer/mevrouw,
Onze excuses voor het feit dat het pakket niet op de juiste wijze bij u is afgeleverd.
Wij zullen hierover een klacht indienen bij PostNL.
Klantenservice

dacht dat het voorwerp groter uitviel

Ik had een grotere zweep verwacht.Dit is maar een speeltje
Hebt U zwepen met langere strengen en indien ja wat is de prijs

14. april 2013

Geachte heer/mevrouw,
Het spijt ons te vernemen dat een artikel dat u onlangs heeft ontvangen niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij zullen u een e-mail sturen hoe u het artikel kunt retourneren.