BCLSpaDanmark Anmeldelser 63

4,8

Tak for hurtigt svar, og levering. Har flere glade kunder, nu varen fandt vejen til klinikken😀👏👏

Hurtig levering selv op til påske. Jeg kan varmt anbefale "den blå creme" Natural Remedy Critical Repair Creme og suger skrub. ☺️ Hilsen en kosmetolog.

Fantastiske produkter og fantastisk service! :) Critical Repair er den bedste og mest alsidige creme til hænder, fødder og tørre områder på kroppen. Mine kunder elsker den og køber den igen og ig... Se mere

Super service! Man får sine produkter hurtigt og jeg elsker bare de lækre produkter! Især deres fodcreme Critical Repair er genial! Tjek siden ud og prøv de skønne produkter. Man bliver aldrig skuff... Se mere

1. Leverandør af skønhedsprodukter

BCL Spa Danmark er en webshop med lækre produkter til kropspleje. Hoved fokus er produkter til manicure og pedicure og sælger både til privat forbrug og engros til andre klinikker, butikker og saloner. Jeg er ene forhandler af BCL spa produkterne som jeg importere fra USA, disse produkter har en høj kvalitet og uden kemi. Der findes produkter til både hænder, fødder, kroppen og hårprodukter, som er godkendt til brug i Grøn salon. Derudover sælger jeg Voesh produkter, som er kendt for Pedi in a box, collagen handsker og sokker. Jeg har også den populære Deluxe Lash mascara. Jeg har kun produkter på webshoppen som jeg selv står inde for og synes er lækre. Har du en klinik, salon eller butik kan du handle engros, det kræver at du beder om et login.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Utrolig god service

Tak for hurtigt svar, og levering.
Har flere glade kunder, nu varen fandt vejen til klinikken😀👏👏

29. april 2026

Kære Benita

Tusind tak for din anmeldelse. Ja leveringen kan vi desværre ikke gøre så meget ved, men forsøger altid at sende med det samme, da der jo er lidt lang ved imellem :-) Dejligt dine kunder er glade og har tålmodighed til at vente på dem

Hilsen Maria

Hurtig levering selv op til påske

31. marts 2026

Kære Katja

Tusinde tak for din anmeldelse. Dejligt din ordre kom hurtig frem trods påsken. Godt at høre at du er glad for Critical repair cremen som også er det mest svælgende produkt jeg har, for det er en creme som ikke kan undværes 🤣

Rigtig god tilfreds

Rigtig god tilfreds - tusind tak :-)

13. marts 2026

Kære Helen

Tusind tak for din anmeldelse. Så dejligt når I vender tilbage gang på gang. Det er så dejligt.

Hilsen Maria

Mega lækre produkter og lynhurtig…

Mega lækre produkter og lynhurtig levering

19. februar 2026

Kære Gitte

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt dine produkter lever op til dine forventninger og glad for at kunne levere hurtigt.

Hilsen Maria

Bcl spa Danmark og Maria levere de…

Bcl spa Danmark og Maria levere de lækreste produkter til en skøn pris. Og servicen er totalt i top 🫶

6. november 2025

Kære Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse og for at støtte mig og min webshop. Dejligt du glad for mine produkter

Hilsen Maria

Tak for altid skøn behandling

Tak for altid skøn behandling, kan varmt anbefales :-)

29. august 2025

Kære Silje

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at jeg kan hjælpe dig til en bedre hverdag uden så mange smerter.

Altid en fornøjelse

Altid en fornøjelse, skønne produkter. - super hurtig forsendelse forresten

28. august 2025

Kære Caroline

Takker for din anmeldelse herinde. Dejligt du vender tilbage til min webshop og at jeg kan sørge for at produkterne hurtigt bliver sendt.

Hilsen Maria

Skøn betjeningen hurtig levering ♥️…

Skøn betjeningen hurtig levering ♥️ lækre produkter!

30. marts 2025

Kære Martinna

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt du er tilfreds med hurtig levering og skønt du synes det et lækre produkter

Kære Joan

Tusinde tak for din anbefaling. Jeg forsøger også altid at få ordre ud af døren hurtigst muligt, så dejligt det også er sådan i kunder oplever det.