Stor ros til Baxx og Litza i reklamationsafdelingen. Havde fået et ur i firmajulegave for tæt på 2 år siden. Desværre var Bluetooth går i stykker og det var ikke muligt at overføre data til telefone... Se mere
For andet år i træk er det lykkes Baxx & Metz ikke at kunne levere julegave. De kan ikke udbybe hvornår de kan leveres årets gave. Men de håber på slut januar. Hvis jeres firma overvejer Baxx & Met... Se mere
Et firma som en del af sin forretningsmodel sælger firma julegaver og ikke kan levere før den 24. december. Det er jo en joke. Vil opfordre alle til at indstille samarbejdet det dette "firma".
Arla-produkter, som skulle byttes pga produktionsfejl. Det er jo altid spændende, når dette skal ske, med foretagende som man ikke har krydset klinge med før, men har kun ros til overs for behandling... Se mere
Hos Baxx Promotion Promotion er landets største og mest innovative leverandører af promotionartikler, profilbeklædning og julegaver.
Marsvej 26, 6000, Kolding, Danmark
- www.baxxpromotion.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Manglende gave, for 2 år i træk
Hvis jeres firma overvejer Baxx & Metz, så hold jer laaaaangt væk.
Manglende levering
Bestiller min firmajulegave d 5 december 2021 og får en ordrebekræftigelse, hvor der står levering ingen d 24. December 2021
Firmaet opretter en label hos GLS d 7 december kl 13:20.
D 21 december 2021 skriver jeg en mail til firmaet, hvad status er og får svar retur samme dag, at min julegave er pakket aften før og afhentes af GLS samme dag.
D 22 december svare jeg retur på mailen at pakken endnu ikke har ændret status hos GLS. Firmaet svare retur, at GLS nok ikke har haft tid til at scanne alle pakke.
D 23 december 2021 pakken har endnu ikke ændre status hos GLS og og firmaet oplyser af de har lukket fra d 24 december 2021 til d 2 januar 2022 og jeg har har endnu ikke fået leveret min firmajulegave - som lovet inden d 24 december 2021 - trods adskillige henvendelse.
OPDATERING d 23 december -ny mail:
Kære gavemodtager,
Det er med stor beklagelse at vi må oplyse, at din julegave ikke når frem inden jul.
De generelle samfundsmæssige forsyningsproblemer samt et presset fragtmarked, har resulteret i, at vi ikke har fået varer hjem tids nok til at kunne levere din gave til dig inden jul.
Vi beklager at meldingen først kommer nu.
Vi har sat et ekstra pakkehold ind mellem jul og nytår og sender gaverne ud i takt med, at de lander på vores lager.
Grundet den fortsatte usikkerhed kan der være enkelte gaver, som vi først modtager i løbet januar og disse sendes hurtigst muligt.
Vi håber, du trods ventetiden bliver glad for din gave og ønsker dig en glædelig jul.
Baxx & Metz
Amatør leverandør i firma julegaver
Stor ros - reklamation
Stor ros til Baxx og Litza i reklamationsafdelingen.
Havde fået et ur i firmajulegave for tæt på 2 år siden. Desværre var Bluetooth går i stykker og det var ikke muligt at overføre data til telefonen.
4 dage efter første mail kom der er nyt ur med posten. Virkelig god service!
Værdi for pengene…
Leveringstiden er lidt lang men klart vær at vente på
Arla-produkter med fejl
Arla-produkter, som skulle byttes pga produktionsfejl.
Det er jo altid spændende, når dette skal ske, med foretagende som man ikke har krydset klinge med før, men har kun ros til overs for behandlingen i denne sammenhæng - Stor tak til Anne Cathrine for venlig assistance
Elendigt firma!
Havde via lagersalg.com fået link til baxx’ udsalg. Jeg har købt flere ting inkl. en Kay Bojesen figur. Jeg modtager en bekræftelsesmail hvori alle tingene indgår (også figuren) men jeg modtager min pakke uden figuren. Da jeg skriver til dem hvornår jeg kan forvente figuren kommer (da den er købt til gave) så får jeg bare en mail om at den er udsolgt så den modtager jeg ikke men at jeg så bare ikke bliver trukket for den. Det er virkelig en elendig service når jeg allerede har fået en mail der bekræfter mit køb af den. Dette firma kan ikke anbefales.

Besvarelse fra Baxx Promotion
På trods af at min julegave først blev…
På trods af at min julegave først blev leveret i februar - Gaven var desværre gået i stykker under fragten (gls). Efter kontakt Baxxpromotion fandt de hurtigt en erstatning. Super hurtig respons via mail. Ny gave blev leveret til døren dagen efter. Tak for god service.

Besvarelse fra Baxx Promotion
Fik min Julegave 2020 men dog først her…
Fik min Julegave 2020 men dog først her den 2 februar men undskyldning om at pakken var blevet væk Super dårlig håndtering af julepakker. Og er bestemt ikke et sted jeg vil opfordre min samarbejdspartner til at anvende til julegave håndtering af medarbejdernes julegave

Besvarelse fra Baxx Promotion
Fik aldrig min Julegave 2020 og har…
Fik aldrig min Julegave 2020 og har ikke hørt om opdatering i nu. 30% af vores medarbejde fik ikke Julegave og nogle af dem som har fået den, blevet leveret i stykker! Super dårlig håndering. I kunne være lidt mere forbred. Corona krisis var ikke noget nyt i December.

Besvarelse fra Baxx Promotion
Braxx promotion skulle levere julegaver…
Braxx promotion skulle levere julegaver for min arbejdsplads. De sendte den forkert gave og da jeg henvendte mig, lod de som om de ikke vidste, hvilket firma det var. Dette på trods en vedhæftet fil med alle oplysninger. Så valgte de bare at gå på juleferie. Efter jul hørte jeg ikke fra dem. Jeg fik aldrig den julegave jeg havde ønsket mig.

Dårlig service
Dårlig service. Har nu prøvet at ringe i tre dag ingen der svarer

Varmeste anbefaling til Baxx
Min virksomhed har valgt Baxx som leverandør af vores firmajulegaver, det er jeg taknemmelig for. Jeg modtog min pakke til tiden og havde et spørgsmål til dets funktionalitet og fik lynhurtigt svar. God, hurtig og venlig service.
Varmeste anbefalinger til Baxx herfra.

Besvarelse fra Baxx Promotion
Jeg skulle have modtaget min firma…
Jeg skulle have modtaget min firma julegave igennem Baxx og på trods af at jeg har skrevet flere gange til den e-mail adresse der er opgivet, så hører jeg intet. De skriver i autosvar at de har travlt men hvem har ikke det i julen, men stadig intet hørt.
Glædelig jul
Efter at Baxx har svaret har jeg modtaget rigtig god information og jeg har nu modtaget min julegave

Besvarelse fra Baxx Promotion
Super service både ved bestilling
Super service både ved bestilling, ved levering og ved spørgsmål efterfølgende.

kanon kundeservice
Bestilte et NJORDLIV bålfad til min far i anledning af hans fødselsdag. Desværre var der slået en lille fli af fadet - hvilket jo kan ske. Kontaktede kundeservice, hvor der super hurtigt var svar, og der ville kvit og frit blive leverer et nyt, uden beregning eller bøvl med at returnere det gamle. Stor ros herfra!

Besvarelse fra Baxx Promotion
Super service. Hurtige svar fra kundeservice. Alt i alt en god oplevelse.

Jeg skulle købe en gave
Jeg skulle købe en gave, men ville gerne have yderlig information og billeder af tasken.
Kundeservice svarede mig kort efter min henvendelse, og var meget behjælpelige, så jeg kunne være sikker på, at tasken var præcis, som jeg ønskede.
De hjalp mig yderligere med at bestille tasken, og sendte den afsted samme dag.
Rigtig god oplevelse og hurtig kommunikation.

Besvarelse fra Baxx Promotion
Service finder pludselig sted.
Jeg bestilte 2 njordliv lamper til en værdi af 2200 kr via min arbejds plads som jule gave. NOV 2019 skulle ank i dec.
Pakken forsvinder i gls varetægt dette er fair.
Den tid der bruges på mig som kunde er ikke fair, ved over 2 ugers forsinkelse af pakken, skal kunden have et magen til produkt eller i så fald informeres meget grundigt om "whats next".
Men en efter grundig snak med deres kunde service, lavede de en lappe løsning samt de har sendt de givne lamper , det tog tid men vi løste det .
Der var gået kuk i min GLS levering
Der var gået kuk i min GLS levering, men der kundecenter fixede det med det samme. Go kundeservice.