Batteri OpladerAnmeldelser

1,7

Jeg bestilte derinde fordi det så ret troværdigt ud med det danske postmærke og det hele stod på korrekt dansk, så jeg betalte men det gik først op for mig efter en uge at jeg ingen ordrebekræftelse f... Se mere

Jaaa - skulle have læst Trustpilot inden jeg ordret opladeren !! Jeg var 100% overbevist om, at dette var et dansk firma, hvilket også fremgår af deres hjemmeside - Men som andre skriver... Se mere

Normalt plejer jeg at tjekke firmaer grundigt inden jeg handler, det glippede her - og min bekymring blev begrundet da jeg så pengene røg til en kineser og værre endnu da jeg efterfølgende tjekkede... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

kineser firma

Uaceptabelt at man bestiller et produkt og så får tilsendt KOPI vare. DÅRLIGT firma. Det har en dansk webadresse og så får man tilsendt KOPI varer fra Singapore

8. maj 2015

Ikke et dansk firma, Kineserprodukter!

Bestilte en oplader til min Samsung PC i troen om jeg bestilte en original oplader fra et dansk firma. Firmaet fremstår dansk men det er det langt fra! Efter 5 hverdage kontakter jeg firmaet igennem mail (man kan ikke ringe), da jeg hverken har modtaget ordreseddel, pakke, eller forsendelsesoplysninger. De svarer ikke, skriver så igennem paypal og så kunne de svare, der fik jeg et tracingnummer.. Det viser sig at pakken sendes fra Singapore!
Da jeg så efter 10 hverdage modtager pakken er jeg igen skuffet, jeg modtager en Kinesisk kopivare, som mangler stykket fra batterikasse til stikkontakt og en strømforsyning der kun tilnærmelsesvis kan erstatte en original oplader (strømtilførslen er en smule stærkere end den oprindelige oplader)..

Falsk varereklamation og misvisende signaler, fupfirma..

7. maj 2015

Lang leveringstid

Købte en lader til en acer bærbar computer , firmaet oplyser hurtig levering med post danmark ja hvis man syntes 9 dage er hurtigt . Jeg har imellemtiden læst alle de andre anmeldelser men jeg har dog modtaget min vare uden problemer

26. april 2015

Brug ikke dette firma !!!!

Vi bestilte en oplader 23.01.15 med betaling via PayPal. Beløbet blev ifølge PayPal overført til Batteri-Oplader.DK 27.01.2015, men på trods af flere rykkere til firmaet, så har vi per dags dato (16.02.2015) stadig hverken hørt fra dem eller set skyggen af det produkt, som vi har bestilt og betalt for.

Kan kun konludere at firmaet er dybt useriøst og vi vil helt bestemt dele vores oplevelse med vores netværk og alle relevante medier, så andre forhåbentlig ikke kommer i samme situation.

16. februar 2015

Meget mærkeligt firma

Som flere andre: De lover hurtig levering, men da der er gået en uge opretter jeg en "tvist" via PayPal og det viser sig produktet (en lader til computer) er sendt fra Singapore.
Trods gentagne henvendelser pr email hører jeg intet om levering mm.
VÆLG ET ANDET FIRMA!!

5. februar 2015

Ikke som lovet

De lover hurtig levering af post dk. Men da der er gået en uge opretter jeg en "tvist" via PayPal og det viser sig produktet (en lader til computer) er sendt via Singapore post.
Leveringen tager næsten 2 uger - og er så fra udlandet og ikke som lovet på hjemmesiden.
Og jeg kunne lige så godt have fundet den på Amazon og fundet den billiger.

3. februar 2015

Ret skal være ret

Til trods for at firmaet rigtigt nok ligner et dansk ét af slagsen, der kaster omkring med logoer og tekst der skal få os til at tro at det ligger godt placeret inden for landets grænser, så leverer de altså som lovet.
Der står intet sted skrevet at det er en original vare man køber, og ser man bort fra at varen bliver sendt (efter en rum tid) fra Hong Kong, ja så er det vel egentlig udemærket.

19. januar 2015

Skjult udenlandsk hjemmeside

STOP! Hvorfor gør så meget ud af at skjule at alle varer bliver sendt fra kina/singapore! Og ikke sendt med postdanmark. Det er simpelthen uacceptabelt at udenlandske firmaer kan oprette danske hjemmesider uden at de bliver kontrolleret først. Hurtig levering.... ja fra KINA.... Når jeg ser teksten "hurtig levering" ved siden af logoet fra PostDanmark, så går jeg da stærkt ud fra at varen findes i Danmark, Hvor lang tid skal jeg så vente på min vare?????????

5. januar 2015

Super produkt

Handlede med dette firma på trods af dårlig omtale , det viste sig at der godt nok gik noget tid inden jeg modtog varen , men den strømforsyning jeg købte til min HP bærbare kører upåklageligt.
Kim Magnussen

20. november 2014

Køb ikke hos denne svindler!

Er også blevet taget ved næsen af denne hjemmeside, som fremtræder pæn og sober, men er falsk.
Siden er så smart lavet med meta-tags, så man ikke kan søge efter dens navn direkte, men den dukker op ved søgning på specifikke opladere.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE SIDE !

15. oktober 2014

FUSKER.!!!!!

Jeg bestilte en oplader - men har ikke set skyggen af den. De svarer ikke på mails. Så selv om man tror, det er hurtig levering med post Danmark - ja så er det vist, som nogen skriver her, ting som bliver sendt fra udlandet. Pengene vil jeg forsøge at få tilbage hos Paypal. HOLD JER LANGT VÆK fra denne fusker..

10. oktober 2014

HOLD JER VÆK!

Lad være, lad være, lad VÆRE med at købe noget fra denne hjemmeside. Det er fup og fidus! De lover guld og grønne skove, originale mærkevarer ting og hvad ved jeg - men du modtager noget kinesisk kopibras, som garanteret ikke virker alligevel.

Jeg bestilte en ASUS oplader og modtager en billig, kinesisk kopi. Nu vil jeg så kæmpe for, at få det returneret og få mine penge tilbage.

HOLD JER VÆK FRA DENNE SIDE!!!!

16. september 2014

Oplader virker ikke

Lad være med at handle her! Jeg var dum og undersøgte det ikke ordentligt... Jeg har modtaget en oplader som IKKE virker. Den synes at være elendig kvalitet (det kunne man jo leve med til en billig penge), men når den ikke engang kan oplade min computer er det jo ligemeget.

Derudover er det tydeligvis ikke et dansk firma. Pengene går til en fra Kina og pakken er desuden dækket af kinesisk skrift.

11. september 2014

OK service

Jeg bestilte en lader og læste derefter Trustpilot's anmeldelse.
men jeg må sige at alle ordene er gjort til skamme, jeg fik min lader efter 8 dage, uden problemer

13. august 2014

SUPER SERVICE !!

Jeg kan ikke lige genkende at der skulle være problemer med at få sine idet at jeg bestilte et batteri til mit kamera , og undrede mig da også over at modtageren var kineser og at der var delvis svensk tekst i annoncen men jeg modtog mit batteri KUN 9 dage efter jeg havde bestilt det , super .

Kunne nu godt tænke mig at de bekræftede køber fra leverandøren med tydeligt ordrenr og mulighed for at forespørge på varen generelt .

Per Frederiksen

1. august 2014

Svindel fra ende til anden

Jeg plejer at være meget opmærksom når jeg handler på nettet - men dette site gav mig overhovedet ikke mistanke om at noget var galt....alt tydede på et dansk site.......MEN siden er ikke dansk - men kinesisk. Ved ikke om Pay Pal kan hjælpe mig mine penge retur....og forstår ikke at de samarbejder med sådanne kunder.

29. juli 2014

Falsk hjemmeside - undgå for enhver pris!

Denne side er på dansk, men dækker reelt over en enkeltperson i Singapore eller Kina. Det betyder, at købte varer risikerer at blive pålagt både told og moms - og dermed blive meget dyrere end angivet.

Da jeg opdagede det, skrev jeg straks (inden for 10 minutter) til sælgeren og annulerede min ordre. Han svarede og bad om ordredetaljer. Dernæst sendte han mail om, at varen var sendt!

Rendyrket svindel.

Heldigvis er betalingen via PayPal, som forhåbentlig vil give mig medhold i min klage.

Men undgå denne side!

20. juli 2014

Fup Firma med domæne ejerskab i Kina

Brug ikke denne side da du højst sandsynligt ikke får noget godt ud af det. Et familiemedlem har brugt dette firma og fik ikke genstanden. Tingene bliver sendt med singapore post. Så det er ikke just PostDK der står for forsendelsen.batter-oplader dk opfylder under ingen omstændigheder loven for e-handel

Har klaget til forbrugerombudsmanden og det synes jeg også du skal gøre. Det er nemt og hurtigt.

19. juli 2014

Er dette din virksomhed?