1. Batteributik
  2. Internetserviceudbyder
  3. Telefon- og internettjeneste
  4. Teleudbyder

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Billige Batterier og Batteri Oplader, Billige Blækpatroner mm. Betaling Alle Kort, bankoverførsel eller EAN & Hurtig levering.

2,0

Under middel

Dårlig service og ringe kontakt.

Indleverede mit powerbank batteri d 25/8 2025 med fejl, blev sporet, bestilt ny. Ringer flere gange ,generelt svært at komme i kontakt med. Langt om længe ringer de d 3/10 2025 batteriet på vej senere i dag, for en besked kl 17 han ikke er nået hjem til at aflevere det, havde i forvejen spurgt til om det blev leveret mandag d 6/10, hører intet denne uge, har både ringet,lagt beskeder. Og ja de har mit nummer.
Nu er det d 10/10 intet hørt eller modtaget.

10. oktober 2025

Fik forkert vare.

Sendte den forkerte vare retur efter aftele med batt.dk, derefter har jeg ikke hørt eller modtaget noget fra dem. Har sendt utallige mails og ringet et utal af gange, uden resultat!

17. februar 2010

Ingen kommunikation

bestilte batterier og lader, men efter 2 uger, og flere ubesvarede mails og telefonopkald, uden levering skrev jeg og annullerede ordren.
Den blev dog stadig leveret 1 måned for sent, og pengene trukket.
Da de stadig ikke besvarer mails eller telefonopkald hiver min bank nu pengene hjem for mig!

20. november 2009

Usæriøst

Har den 12/8 sendt et batteri til reklamation efter aftale med firmaet, og kan se at pakken er leveret til dem d.14/8 men siden har jeg absolut intet hørt.
De svarer hverken på telefon eller mail.
Kan absolut ikke anbefales

29. september 2009

skidt kommunikation om manglende levering

bestilte 16 batterier d. 26-08 og har fået en ordre bekræftelse.
Siden har jeg intet hørt og de har ikke svaret på mine mails angående levering. 16-09 fik jeg endelig at vide at varen var blevet afsendt - så nu håber jeg den kommer snart. Pengene havde de heldigvis ikke hævet før de sendte varene afsted. Jeg havde ellers en rigtig god oplevelse sidste gang jeg handlede hos dem - hvor varene blev leveret efter 2 dage - derfor er jeg ekstra skuffet.

16. september 2009

Stadig ingen varer...

Som tidligere fortalt bestilte jeg varer d. 8/9 -nu er det d. 24 september, og jeg har stadig intet modtaget. På firmaets hjemmeside kan jeg under "ordrestatus" fortsat se at ordren ikke er ekspederet... Jeg har gentagne gange forsøgt at ringe og maile til firmaet, og har een gang fået svar via mail, hvor jeg fik at vide jeg ville modtage varene senest den førstkommende mandag. Som sagt har jeg stadig intet modtaget... Jeg ved ikke hvordan man får firmaet i tale, men jeg tror løsningen bliver at handle et andet sted.

15. september 2009

Måske ikke alligevel.

Mine nye blækpatroner virkede fint, men da jeg ca 2 uger senere skulle bruge printeren igen, så meldte den fejl. "Stilstoppet printerhoved". Printeren har kørt nogle år, så jeg kan ikke være sikker på det skyldes de billige blækpatroner, men hvorfor skulle det ellers ske netop som jeg skiftetde mækre på blækpatronerne.

18. maj 2009

Kan varmt anbefales

Har handlet hos batt.dk nogle gange og er ovenud tilfreds.
Dag til dag levering holder, og priserne er meget fornuftige.

3. februar 2009

Er dette din virksomhed?