Mig og min kæreste var til folkemøde og da vi skulle til og hjem, fulgte Rejseplanen hen til et busstoppested, da vi kommer derhen står der nummer 8 på et bus skiltet, den bus vi skulle med. for det... Se mere

Det er alt for bøvlet at købe billet, hvis ikke man ikke er lokal, og er vant til formaets betalingsmetoder. Følgende kan man ikke: - Betale med rejsekort - Betale med dankort - Betale med mobi... Se mere

Bussen køre ofte før tid , idag skulle jeg tage bussen fra sygehuset , står ved busstoppestedet , bussen kommer kørende , tros jeg vinker , så køre bussen vidre. virkelig træt af Bat det hjælper... Se mere

Hvis bussen overhovedet dukker op har de en god dag i bat, at komme til tid hvis de ikke hvad betyder. håber jeres dæk punkter, føj en dårlig service. Skulle med færgen idag men igen dukket i ikke op... Se mere

1. Transportservice
  2. Turistbusselskab
  3. Busselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

BAT - din bus på Bornholm

1,4

Dårlig

Man kan ikke stole på tiderne

for det første kommer nummer 8, 15 min før det der står på Rejseplanen, så den når vi selvfølgelig ikke, (virkelige nederen) men for at det ikke skal være nok bliver vi stående ved busstoppestedet, men da vi ikke er fra Bornholm blev vi forvirret over hvilken side vi skulle stå da der er to sidder, og der kom en bus overfra modsatte side, det var så ikke den men så kommer 8, igen 17 min før det der stod, så vi skynder os over på den anden side og bussen ville sagtens kunne nå at stoppe men den sure dame i bussen valgte at ignorer os og kører videre! Mega skod!!!! Så nu måtte vi vælge at betale for en taxa fedt! 😡😡😡😡
Bat er ikke godt!

14. juni 2025

bat har lavet ny køreplat IGEN IGEN OG…

bat har lavet ny køreplat IGEN IGEN OG DEN lugter af at dem der har lavet den køreplan IKKE kan lide folk der faktisk bruger bussen... så her forsvinder enu en der ellers har brugt busen det er SLUT NU ! tid til at købe bil! pga BAT og deres skide dårlige bus ruter og tider !

KØB EN BIL ! BAT KAN IKKE BRUGES TIL NOGET ! !

LUK BAT HELT NED !! DET ER DÅRLIGT FOR ØEN MED EN BUS MAN IKKE GIDDER AT BRUGE!

OG TIL ALLE SOMMERGÆSTERNE HELD OG LYKKE MED AT TAGE BUSSEN !

31. marts 2025

Hvis du overhovedet dukker op er det en…

håber jeres dæk punkter, føj en dårlig service. Skulle med færgen idag men igen dukket i ikke op, så nåede den ikke, det kostede mig lige 200kr at stole på jer👏👏

1. marts 2025

Bussen køre ofte før tid

virkelig træt af Bat det hjælper ikke at klage , det er de fuldstændige ligeglad med på bat kontoret

2. januar 2025

Bussen kom ikke til tiden!

Bussen kom ikke til tiden!! 40 minutter forsinkelse og man kunne først se de en lille time før! Jeg missede et meget vigtigt møde! Simplenhen ikke okay!

23. august 2024

Dårlig chauffør

Jeg stod ude foran bussen med min veninde og bankede på ruden, chaufføren kiggede os lige i øjnene og kørte derfra. Vi havde ingen chikane eller andet lavet, vi var løbet op til bussen for at nå den, men han vælger alligevel at kører.

27. august 2023

Det fede svin af en buschauffør…

Det fede svin af en buschauffør gad ikke stoppe selvom jeg stod og gjorde tegn.
De halvhjerne det burde passe telefonen i telefontiden, gad ikke tage telefonen.
Havde endda købt billet…total spild af penge 🖕🖕🖕

20. juli 2023

Hvor skal vi starte?

Hvor skal vi starte?
Jeg har oplevet én gang på 3 måneder at bussen kommer til tiden. Til trods for at bussen er tom.
Buschauffører der kører lige forbi stoppesteder også får man at vide man er dum fordi man ikke går op og siger man skal af, til trods for at jeg havde trykket stop.
En bus plan der kører ens hele dagen meeeeennn lige om morgnen er tiden selvfølgelig rykket med et kvarter, tak for den så kommer jeg bare for sent.
Der er faktisk en del flinke buschauffører det må jeg give.
Men det kan ikke rette op for hvor dårligt det reelt er.

30. maj 2023

Umuligt at bruge digitalt klippekort

Umuligt at bruge digitalt klippekort.
Har oprettet mig for 2 år siden. Forsøgte at betale for klippekort, men blev ledt væk fra betalingsmulighed uden forklaring. Blev ledt videre til en info om, at jeg kunne købe diverse biletter, klippekort osv. Der havde jeg ligesom været.
Måtte opgive efter forskellige forsøg.
Købte biletter istedet. Dyrt.

BAT kom igang. Det sejler. Man kører i ring. Gør det enklere. Lad folk kunne betale.

Og Hvis man fx. Har glemt sit password, så lad det være muligt at oprette et nyt. Det er normalt.

Er der iøvrigt mulighed for at købe flere forskellige klippekort? Så man kan gå den rette mængde zoner?

Vigtigst er at man rent faktisk kan betale for et klippekort på jeres app. Det burde kunne gøres så det bare virker.

19. maj 2023

Det er alt for bøvlet at købe billet

Følgende kan man ikke:
- Betale med rejsekort
- Betale med dankort
- Betale med mobilepay
- Betale med Rejsekort appen
Eneste muligheder ser ud til at være kontant betaling, købe billet i automater eller at bruge firmaets egen app.
Det holde simpelthen ikke i 2023.

19. marts 2023

Stod og ventede på rute 6 i Rønne

Stod og ventede på rute 6 i Rønne kl 15.00
I dag den 28.12.2022....
Jeg havde tjekket min busplan på papir godt nok..... Jeg havde ingen mulighed for at komme på nettet og finde ud af at bussen da kørte som LØRDAG på en hverdag.....
Det kunne der jo have stået i bunden af hver plan så ALLE havde en reel chance for at blive underrettet .... Der kan sagtens stå hvornår busserne ikke kører om sommeren... Så få det nu fixet til næste jul.... Så giver jeg gerne 5 stjerner.....øv!!!!!!!!!

27. december 2022

Forsinkelse og noget ligegyldig tilgang

Vi skulle med 3'eren fra Ekkodalen. Den var 4 min. forsinket og dermed nåede vi ikke vores næste bus mod Gudhjem.
Vi gik tilbage til vores forsinkede chauffør og hørte hvor langt mod Gudhjem han kørte - ikke så langt. Vi fik dog helt nøgternt at vide at næste bus ikke må køre, før den første er ankommet. Det gjorde han så i dag åbenbart.
Vi mødte så vores chauffør igen da han havde skiftet rute i en såkaldt "Gudhjem Bus" - som desværre fortsat ikke betød han kørte dertil, men det havde vi jo fået at vide. Det så ikke ud til at røre ham at vi nu skulle stå og fryse i en time på grund af hans manglende evne til at overholde køreplanen.
To stjerner for hyggelige chauffør tidligere på dagen.

18. oktober 2022

Ja med alle de negative anmeldelser så…

Ja med alle de negative anmeldelser så får i lige en til stop med at oprette folk og derefter bede dem om at betale.
Jeg ved ikke hvilken verden i kommer fra men den går ikke i DK.
Kan da godt se fidusen i det at i får en stor kundekreds og derefter søger om penge fra staten til driften.
i lever af de mennesker som bruger jer men den fanger i heller ikke.
0 stjerner for ingen service og for at oprette folk uden deres viden.

21. september 2022

De fortjener 0 stjerner

De fortjener 0 stjerner! Elendigt firma. Nu må man ikke længere have cykel med bus, der er altid forsinkelser, og informations samt serviceniveauet er ekstremt elendigt! ELENDIGT!

29. juli 2022

Folkemøde 2022:

Folkemøde 2022:
1) ekstrabusser kom ikke som annonceret
2) ekstrabusser fremgik ikke af Rejseplanen.dk
3) ekstrabussens ankomst fremgik ikke af de elektroniske skilte ved stoppestederne
4) man kunne ikke anvende rejsekort.

Det bliver bil næste år

20. juni 2022