Se, hvad kunderne siger
Een prima prijs-kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel, een lekker schoon bed en badkamer. Zijn vaker geweest en komen ook zeker terug !
Goeden bedden en een schone kamer, vriendelijk personeel. Nadelen: luidruchtige kamer, mensen die langs lopen hoor je heel goed en je hoord iets van de riolering en ventilatie systeem maakt herrie.
Late incheck mogelijk. Voldoende parkeerruimte bij het hotel gratis. Welkomstdrankje leuk gebaar. Kamer in orde. 1 bed was wat slordig opgemaakt, laken los, maar thuis ligt het ook niet altijd even... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Boek Bastion Hotels via de website ✓ 100% laagste prijs gegarandeerd ✓ 33 Hotels in NL ✓ ✓ Altijd een Parkeerplaats ✓ Gratis WiFi Book Bastion Hotels through our website ✓ 100% lowest price guaranteed ✓ 33 Hotels in NL ✓ ✓ Always Parkingspace ✓ Free WiFi
Kontaktoplysninger
Zilverstraat 6, 2718 RL, Zoetermeer, Zuid-Holland, Holland
- +31793611071
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Een prima prijs-kwaliteit verhouding
Een prima prijs-kwaliteit verhouding, vriendelijk
personeel, een lekker schoon bed en badkamer.
Zijn vaker geweest en komen ook zeker terug !
Slechte service
Veel herrie van de wegen, keihard dicht knallende deuren, ramen smerig met vieze, witte drab, badkamer ruikt naar schimmel (4e etage), gang en lift stinken erg naar sigarettenrook en ik vroeg 4x (!!) van tevoren om glutenvrij brood voor mijn man! Bij de online reservering, nog een keer in een mail, nog extra gebeld en bij het inchecken ook nog. Wat was er....geen glutenvrij brood!! Mijn man kon dus niks eten. Wel betalen. Ontbijtbuffet was karig, goedkope leerachtige kaas en de eieren groen en stokoud. Bah!! Nooit meer! Ik begrijp niet dat dit hotel ook goede reviews heeft. Niet te vergelijken met het hotel met de toekan. Jammer dat ik hier geen foto's kan plaatsen.
Prima hotel
Prima hotel, geen poespas.
Enige jammere is dat het ontbijt van maandag t/m vrijdag van 6.00 uur tot 9.00 uur is. Snap dat als je veel werklui over de vloer hebt vroeg moet starten, maar voor het andere publiek is dit erg vroeg. Tot 10.00 uur zou mooi zijn.
Positief verrast voor deze prijs
Kamer zag er goed uit, koelkast was aanwezig. Badkamer zag er goed uit. Enig puntje was de airco, maar alsnog wel goed te doen. Zeker tevreden voor deze prijs.
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, knusse ontvangsthal met balie en bar (kon wel iets schoner). Wel schone kamer, fijne bedden. Temperatuur in de kamer is zelf te regelen. Ramen kunnen open, heel fijn. Geen last van buitengeluiden bij gesloten ramen.
We konden er eerder terecht dan…
We konden er eerder terecht dan afgesproken.
Erg netjes en vriendelijk personeel.
1e Kamer was een ijspaleis , echt ontzettend koud, deze airco zorgde voor koude lucht ipv warme lucht.
We kregen gelijk een nieuwe kamer aangeboden en hierdoor werden we beneden even op de wacht gezet en kregen beiden cappuccino en manager zei, uw kamer wordt op dit moment verwarmd , zo heerlijk toen we binnen kwamen.
Ontbijt en avond eten , was echt op en top en volop.
Goed verblijf.
Direct bij binnenkomst werd ik vriendelijk en attent ontvangen. Ik kon direct inchecken ondanks dat ik 2 uurtjes te vroeg was en kreeg 'n kop koffie op kosten van het hotel aangeboden. De kamer was goed, schoon en netjes. Fijne douche en het bed was prima. Geen last gehad van buiten-en binnengeluiden. Rustige omgeving. Diner was prima en zeker voldoende. Keurige en nette bediening. Het ontbijt was zeker voldoende, er was geen nee te krijgen. Als ik een vraag had was het personeel vriendelijk en voorkomend. Doordat het personeel voorkomend was voelde ik mij speciaal. Het hotel ligt op loopafstand van het station oost.
Alleen jammer dat het bij de entree wat rommelig is met o.a. sigarettepeuken.
Vriendelijke en professionele…
Vriendelijke en professionele ontvangst.
Goede kamer en verzorgd ontbijt
Rustig gelegen
Hotel was rustig gelegen en een half uurtje kopen vanaf het centrum.
Het personeel was heel behulpzaam en zeer vriendelijk.
Voor ons de 2e keer dat we in dit hotel…
Voor ons de 2e keer dat we in dit hotel sliepen. Met de airco was het zelfs in deze hete dagen goed vertoeven. In nog geen 10 minuutjes lopen naar het station en daar op de sprinter of tram of bus kunnen stappen. We hebben 2 dagen in en rond Den Haag doorgebracht en daar is dit hotel een prima uitvalsbasis voor. Heel vriendelijke personeel en een prima ontbijt!
The place is very clean
The place is very clean. The reception is very friendly and they upgraded my room. Super happy with the service.
Voor een overnachting goed te doen.
Kamer in orde. 1 bed was wat slordig opgemaakt, laken los, maar thuis ligt het ook niet altijd even netjes ;-) Koffiemachientje deed raar dus van de vriendelijke dame in het restaurant (wij hadden zonder ontbijt geboekt) kregen we een bakkie en vlak daarna werd ook de machine vervangen echter deed deze ook niet wat ie moest doen. Plankje boven het kleine wastafeltje zat er heel dicht op dus wat weinig bewegingsruimte. Plafond in de douche niet wit meer. Allemaal niet héél erg dus voor een overnachting goed te doen.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
We wilden eens een leuke afstand fietsen i.c.m. een hotel overnachting.
Dit is een heel leuke ervaring geworden, mede door het vriendelijk en behulpzame personeel.
Onze kamer was mooi schoon en groter dan verwacht.
Het menu bood voldoende keus en smaakte prima.
Het ontbijt de volgende morgen... heerlijk!
Wat ons betreft zeker aan te raden!
Vriendelijke ontvangst
Vriendelijke ontvangst, maar geen voucher voor een welkomstdrankje en een cadeautje, wat ons via een mail was beloofd.
Verder een goede kamer en een prima ontbijt.
Zeldzaam personeel bij het ontbijt
Zeldzaam personeel bij het ontbijt
Geen fatsoenlijk ontvangt.
Geen volledig ontbijt om 6.00 uur.
Bij afrekenen drankjes geen duidelijke specificatie van de genuttigde drankjes.
Mooie kamer, maar slechte waterafvoer in douche
Mooie, ruime kamer met nette en schone badkamer. Uitzicht op de spoorbaan niet mooi, maar aangezien mijn zoon van treinen houdt in dit geval juist een voordeel. Enige nadeel was de douche. Het water liep niet goed weg, waardoor ik heel snel moest douchen. Binnen 2 minuten stond de badkamer blank. Bij uitchecken gemeld bij de receptie, maar geen enkele compensatie ontvangen. Daarom geen 10, maar een 8!
Goed hotel
Goed hotel. Vriendelijke mensen en fijne service. Keurig verzorgd ontbijt.
festival start iets eerder dan 14:00 uur
festival in de buurt die al om 12:00 starten.
tijdens eerder contact gaven ze aan niet te kunnen garanderen of we eerder konden inchecken.
11:30 aangekomen, konden inchecken en meteen door naar het festival.
Super geregeld!
Prima hotel
Prima hotel, nette kamer, goed ontbijt en de eerste avond topvent achter de bar.
Læs mere om andre typer anmeldelser.