BarslundAnmeldelser

1. Konstruktion og produktion

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

BARSLUND SKABER FREMTIDENS INFRASTRUKTUR Med mere end 35 års erfaring er Barslund et af Danmarks førende selskaber inden for anlægs- og forsyningsbranchen. Vi er med i alle ender af skalaen, når offentlige og private bygherrer skal have udført alt fra landets største motorvejs- og jernbaneprojekter, til mindre anlægsopgaver og udvikling af kultur og byrum.

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Barslund

Barslund, er et meget ustruktureret firma, som ikke burde profilere sig som professionelle kloak kyndige. De er arrogante, bedre vidende, overholder ikke aftaler og er ikke de penge værd, de vil have for deres dårligt udførte arbejde

21. juli 2020

Hej Martin,

Vi er kede af det negative indtryk, du har fået af Barslund.

Vi er meget interesserede i at høre, hvilket projekt der volder dig gene? Vi udfører ikke projekter for privatpersoner, men hvis din anmeldelse skyldes larm eller andre gener i dit nærområde, må du gerne uddybe. Vi tager mere end gerne fat i projektledelsen, det kræver dog større baggrundsviden i din klage.

Du kan også kontakte os direkte på tlf. +45 48 14 34 11 eller mail. info@barslund.as.

Dårligt, dyrt og amoralsk

Arbejdet i vores kolonihaveforening har været dårligt og forsinket - til gengæld forlanger Barslund en kraftig overpris. Og i stedet for at afvente dom i sagen mod foreningen, som de åbenbart forventer at tabe, så prøver de nu at skræmme hver enkelt ejer med personlige sagsanlæg.

21. december 2019

Mega skidt firma.

Mega skidt firma.
De lavede kloakering i min haveforening, overskred tidsfristen sindsygt meget og alt sejlede til sidst. Der opstod en voldgiftssag. Men i stedet for at stævne foreningen og tage det i foreningsregi, har de stævnet havelejerne personligt d. 21 Dec, efter alle er taget på juleferie og div. frister er midt i jule-/nytårs-ferien, hvor der ingen hjælp er at hente, fordi alle er på ferie. Absolut der værste firma, jeg nogen sinde har haft kontakt og kendskab til. Det er ikke engang en dansk firma - Det lugter langt væk af fusk! Hold jer væk!

21. december 2019

Et helt igennem useriøst firma

Et helt igennem useriøst firma, som “ arbejder “ for Københavns kommune. Dårlig ledelse af arbejdet på Amagerbrogade fra Christmas Møllers plads til Amager boulevard. Ingen bustoppesteder er færdige ud mod Amager, hvad med de gangbesværede og handicappede. Man lader hånt om denne befolkningsgruppe. Vi ser i øjeblikket arbejde der skulle have været tilendebragt i slutningen af april, og vi skriver 2018 men der sker intet. Firmaet arbejder åbentbart efter devisen, flyt lidt folk her og der så se det ud so om vi laver noget.
Hvad med at blive færdige et sted inden man begynder at belemre borgerne et andet sted.

15. maj 2018

En stor skuffelse

Min oplevelse:

Da jeg accepterede Barslund's tilbud om kloakering i min have, var det fordi jeg var overbevist om, en så veletableret virksomhed, ville udføre et godt og korrekt arbejde, til tiden og til aftalt pris.

Her bagefter kan jeg så konstatere:

Store forsinkelser. Arbejde som var dårligt og forkert udført og slet ikke lavet færdigt. Aftaler om som ikke bliver overholdt og så turen forfra igen når arbejdet skulle laves om.

Til slut en faktura, hvor beløbet var væsentligt over det oprindelige accepterede tilbud.

Min anbefaling:

Hvis du overvejer om Barslund skal lave et stykke arbejde, så find nogle andre til det. De har, efter min mening, ikke styr på ret meget - udfører dårligt arbejde og er ligeglade med deres kunder.

8. februar 2018

Aldrig Barslund til kloak

Barslund har lagt kloak i hele vores koloniforening.
Mange problemer og de vil ikke lave det om, nu truer de alle ejerne med bål og brænd.
Arbejdet er ikke færdig, alle har fået ekstra regninger på ca 50% uden at det er aftalt.
Arbejdet tog 1 år, 8mdr over tid.
Kun problemer med Barslund.
Aldrig bruge det firma.

29. januar 2018

Undgå Barslund!

Undgå Barslund!! - og del med netværket, at de absolut bør gøre det samme!

Vi er i en situation med Barslund, som er så grum, at den knapt lader sig beskrive ... og da slet ikke kort ... men forsøger alligevel.

Vores kolonihaveforening, H/F Islegaard, skulle kloakeres, dræneres, og have lagt vand i jorden. Barslund blev kontraheret til at udføre det overgribende projekt med at fremføre rør til skel i foreningen. Allerede her startede problemerne, som gennemsyredes af en utilstedelig og uartig tone fra Barslund til os, deres kunder! Vi havde aftalt med Barslund, hvor vores brønd skulle ligge ... og havde samtidigt etableret nye bede .... men HOV! ... så var brønden lagt .... MIDT i de nye bede, som nu var gravet op, og plantestativer og møbler smidt i en bunke på plænen ....

Denne fælles del af gravning kostede os kr. 60.000.-

Vi skulle efterfølgende have udført gravearbejde på grunden, hvor vand, kloak og dræn skulle fremføres til huset. For at imødegå de udfordringer, som kan opstå, hvis vi valgte en anden udbyder til denne del af arbejdet .. hvis der senere opdages fejl/mangler/skader, og deraf følgende potentielle stridigheder mellem de forskellige leverandører, valgte vi Barslund til at stå også for denne del.

Big Mistake!!

Vi modtager et tilbud fra Barslund på kr. 24.270.- .. og arbejdet går igang.
Så starter problemerne for alvor. Det viser sig, at Barslund har kontraheret et antal underleverandører til dette arbejde, og de får fra Barslund at vide .. har de selv oplyst os ... at de “bare skulle være færdige så hurtigt som muligt”.

Da gravearbejdet i vores have er afsluttet, får vi anlagt terrasse, relax-område og udendørs køkken.

Så viser det sig, da vandet sluttes til .. at vi ikke længere har vand i hverken toilet eller køkken.
Herudover står den nedgravede målebrønd konstant under vand, da den er åben i bunden.

Så kommer regningen fra Barslund .. pålydende kr. 30.508.-
Vi har på INTET tidspunkt fået en varsling om dette højere beløb ift. fremsendt tilbud!

Vi gør indsigelse til Barslund ... som de afviser .. og anbefaler os at hyre advokat, hvis vi ikke betaler det fulde beløb. Vi har naturligvis indbetalt beløbet ift. tilbud, men ikke det yderligt pålagte beløb for “ekstraarbejder” i haven.

Så .. hold nu fast ... får vi at vide, at det udførte arbejde i haven ikke kan godkendes ... og derfor skal laves om! Terrasse ... relaxområde ... udendørs køkken .... skal graves op og laves om. Kloak er lagt for højt, tilsyneladende!

Vi taler med vores kontakt i Barslund, som anfører - ordret - at han “ikke aner, hvad der foregår dernede” ... samt at “ ... det er jo en underleverandør, der har lavet noget l... i jeres have!” (Undskyld l... ordet ... men det var, hvad der blev sagt.)

Vi valgte Barslund til at udføre arbejdet i vores have. Vi er KUNDER i deres forretning. Trods dette ... som jeg tænker burde opleves som en tillidserklæring af Barslund fra deres kunder .... vælger de at behandle deres kunder på denne måde.

At Barslund så vælger underleverandører, som vi har mistanke om SLET ikke er fagligt kvalificerede til at udføre det bestilte arbejde (dette vil vi nu få klarlagt), er IKKE vores ... kundens - problem ... eller jo, det er det så, når man handler hos Barslund.
Uartigt .. uprofessionelt ... ansvarsfraskrivende, så det skriger til himlen!

Næste skridt er Ekstra Bladet eller Kontant ... og i første omgang en kraftig advarsel til ALLE om IKKE at kontrahere med Barslund på nogen måde.
Dorte Nielsen

28. januar 2018

Kloakering i egen kolonihave

Jeg har også fået gravet vand- og kloakledninger ned i min kolonihave. Tidsplanen blev for mit vedkommende overskredet med 8 uger.
Derudover har jeg nu modtaget en faktura, hvis beløb er 40% højere end beløb anført i tilbud. Ekstra brønd samt diverse poster for øvrige ekstraarbejder er på fakturaen.
Til at begynde med lagde underentreprenøren spildevandsbrønden ved skel for højt, således at at korrekt fald ikke kunne opnås. Formentlig en af de poster man har videresendt til kunden i form af ekstraarbejder. Ikke i orden. Der er også opkrævet ekstra for nedgravning af rør under hus. Man må forvente, at der tages forbehold for den post i forbindelse med at haven blev opmålt, og at det derfor burde være en del af den samlede pris.

Barslund har på intet tidspunkt, fra tilbudsgivning til modtagelse af faktura rettet henvendelse til mig vedr. ændringer i tilbuddet.

Ydermere har Barslund givet udtryk for, at de vil bortskaffe overskudsjord, for mit vedkommende ca. 2 kubikmeter. Denne jord er endnu ikke fjernet.

👎👎👎

10. januar 2018

Totalt useriøst.

Barslund…. dårligt navn.

Vi skulle have drænrør i kolonihaverne. Efter flere fremrykninger fra Barslund, efter en hel sommer ødelagt på grund af byggerod, (de skulle have været færdige i april måned) i november trækker de sig ud og efterlader underleverandørene med deres rod.

Spørgsmålet der aldrig blev besvaret er: Er der ikke nogen intelligent nok i Barslund? De har monteret vores centrale drænrør (på stien) højere end haverne. Vores brønd og vandmåler ligger konstant under vand. Hvad mon det sker når frostvejret kommer?

Barslund er et mareridt.

6. januar 2018

Uprofessionel og uacceptabel håndtering …

Uprofessionel og uacceptabel håndtering af arbejdet med at lægge kloak, vand og dræn i vores kolonihaveforening!!

Dét projekt, vi glædede os til at få udført af et - troede vi - veletableret og professionelt firma, har udviklet sig til et mareridt af brudte løfter, dårligt udført arbejde - og en tone fra Barslund overfor os - KUNDERNE! - som er helt utilstedelig! Utroligt, at de kan være på markedet, med den tone, de kører overfor de mennesker, som betaler for deres eksistens ... deres kunder!

Vi agter at gå langt videre med feedback på den behandling vi har - eller IKKE har - fået af Barslund!!

Hvis min hustru og jeg behandlede vores kunder i vores firmaer, som vi er blevet behandlet af Barslund, stod vi uden job.

Vi anbefaler på DET KRAFTIGSTE at styre langt udenom denne entreprenør og dennes uprofessionalisme og MEGET dårlige behandling af kunderne!!

9. september 2017

Kære Niels,

Som vi skrev til Kim fra samme kolonihaveforening, er vi utrolig kede af jeres opfattelse af os og vores arbejde på dette projekt. Til dagligt har vi stort fokus på kundetilfredshed og arbejder hårdt på, at alle som måtte være berørte af vores tilstedeværelse, føler sig trygge og tilfredse.

Vores formand har talt med dig og vi kan forstå, at vores underentreprenør har fejlinformeret jer og haft en hård tone overfor jer. Det beklager vi mange gange og tager stor afstand fra, da det selvfølgelig er uprofessionelt og uacceptabelt af vores underleverandør. Det har vi naturligvis drøftet med vores underleverandør, med henblik på at det ikke vil gentage sig.

Derudover kan vi forstå, at der har været ønske om bedre kontaktmuligheder, end dem der har været oplyst på jeres forenings hjemmeside. Vi vil derfor fremadrettet på lignende projekter sørge for at forventningsafstemme bedre og imødekomme de ønsker, der måtte være.

Tak for feedbacken som vi vil tage med os videre og vi beklager de gener, I har oplevet i forbindelse med vores arbejde.

Useriøst!

Useriøst!
Barslund skulle lave kloakering i vor kolonihaveforening, og ud over en mega forsinkelse, frasiger de sig nu ansvaret for deres useriøse under-entreprenører som ikke overholder aftalerne.

31. juli 2017

Kære Kim,
Vi er kede af din opfattelse af os og vores arbejde. Til dagligt har vi stort fokus på kundetilfredshed og arbejder hårdt på, at alle som måtte være berørte af vores tilstedeværelse, føler sig trygge og tilfredse.
Vi har kontaktet underleverandøren, som bekræfter, at han meldte afbud til to aftaler.
Desværre er vi ikke blevet kontaktet på noget tidspunkt i forløbet og har derfor ikke været bekendte med problemet. I sådanne tilfælde er det selvfølgelig vores pligt at få underleverandøren til at møde op på aftalte tidspunkter, andet er uacceptabelt og uprofessionelt, hvilket vi naturligvis tager afstand fra.
Tak for feedbacken som vi vil tage med os videre i forhold til valg af underleverandør.

Virksomhed som tager vores penge, men tager ikke ansvar for deres skader på andre

De tager ikke ansvaret for de skader som de påføre på omgivelserne og andres ejendomme, når de udføre arbejde. De smider skylden på alle andre i omgivelserne end dem selv.
Jeg har i over et år prøvet at kontakt til dem pga., skade påføret af en af deres maskiner , men de svaret ikke i flere måneder .. Og når de gør, så er sagen for gamle og det er ikke deres skyld. og lukker sagen.
Fortæl dine oplevelser. Vi har bruge for flere historier

22. maj 2016