Undgå Barslund!
Undgå Barslund!! - og del med netværket, at de absolut bør gøre det samme!
Vi er i en situation med Barslund, som er så grum, at den knapt lader sig beskrive ... og da slet ikke kort ... men forsøger alligevel.
Vores kolonihaveforening, H/F Islegaard, skulle kloakeres, dræneres, og have lagt vand i jorden. Barslund blev kontraheret til at udføre det overgribende projekt med at fremføre rør til skel i foreningen. Allerede her startede problemerne, som gennemsyredes af en utilstedelig og uartig tone fra Barslund til os, deres kunder! Vi havde aftalt med Barslund, hvor vores brønd skulle ligge ... og havde samtidigt etableret nye bede .... men HOV! ... så var brønden lagt .... MIDT i de nye bede, som nu var gravet op, og plantestativer og møbler smidt i en bunke på plænen ....
Denne fælles del af gravning kostede os kr. 60.000.-
Vi skulle efterfølgende have udført gravearbejde på grunden, hvor vand, kloak og dræn skulle fremføres til huset. For at imødegå de udfordringer, som kan opstå, hvis vi valgte en anden udbyder til denne del af arbejdet .. hvis der senere opdages fejl/mangler/skader, og deraf følgende potentielle stridigheder mellem de forskellige leverandører, valgte vi Barslund til at stå også for denne del.
Big Mistake!!
Vi modtager et tilbud fra Barslund på kr. 24.270.- .. og arbejdet går igang.
Så starter problemerne for alvor. Det viser sig, at Barslund har kontraheret et antal underleverandører til dette arbejde, og de får fra Barslund at vide .. har de selv oplyst os ... at de “bare skulle være færdige så hurtigt som muligt”.
Da gravearbejdet i vores have er afsluttet, får vi anlagt terrasse, relax-område og udendørs køkken.
Så viser det sig, da vandet sluttes til .. at vi ikke længere har vand i hverken toilet eller køkken.
Herudover står den nedgravede målebrønd konstant under vand, da den er åben i bunden.
Så kommer regningen fra Barslund .. pålydende kr. 30.508.-
Vi har på INTET tidspunkt fået en varsling om dette højere beløb ift. fremsendt tilbud!
Vi gør indsigelse til Barslund ... som de afviser .. og anbefaler os at hyre advokat, hvis vi ikke betaler det fulde beløb. Vi har naturligvis indbetalt beløbet ift. tilbud, men ikke det yderligt pålagte beløb for “ekstraarbejder” i haven.
Så .. hold nu fast ... får vi at vide, at det udførte arbejde i haven ikke kan godkendes ... og derfor skal laves om! Terrasse ... relaxområde ... udendørs køkken .... skal graves op og laves om. Kloak er lagt for højt, tilsyneladende!
Vi taler med vores kontakt i Barslund, som anfører - ordret - at han “ikke aner, hvad der foregår dernede” ... samt at “ ... det er jo en underleverandør, der har lavet noget l... i jeres have!” (Undskyld l... ordet ... men det var, hvad der blev sagt.)
Vi valgte Barslund til at udføre arbejdet i vores have. Vi er KUNDER i deres forretning. Trods dette ... som jeg tænker burde opleves som en tillidserklæring af Barslund fra deres kunder .... vælger de at behandle deres kunder på denne måde.
At Barslund så vælger underleverandører, som vi har mistanke om SLET ikke er fagligt kvalificerede til at udføre det bestilte arbejde (dette vil vi nu få klarlagt), er IKKE vores ... kundens - problem ... eller jo, det er det så, når man handler hos Barslund.
Uartigt .. uprofessionelt ... ansvarsfraskrivende, så det skriger til himlen!
Næste skridt er Ekstra Bladet eller Kontant ... og i første omgang en kraftig advarsel til ALLE om IKKE at kontrahere med Barslund på nogen måde.
Dorte Nielsen
28. januar 2018