Jeg har ad flere omgange brugt BarneVognsHuset og har ikke oplevet samme service, fleksibilitet og viden noget andet sted. Hvis du er i tvivl om hvad der er bedst for netop dit behov så er butikke... Se mere
Jeg vil anbefale alle at tage en tur forbi barnevognshuset, hvis der skal købes lidt til den lille ny 😊 super hyggelig butik, fyldt med alle de bedste ting ( de havde stort set alt hvad vi skulle br... Se mere
Fik anbefalet Barnevognshuset på Frederiksberg af en veninde, og må efter at have handlet hos dem give hende ret. Yderst venlig og kompetent betjening, uden at være for sælger-agtige. Fik hvad vi kom... Se mere
Var ude til lagersalget fra Kirstinehøj. Priserne var billige, men kundeservicen var tilsvarende elendig. Bad medarbejderen give en kvittering på de varer vi havde købt, hvilket hun af flere omgange n... Se mere
Mega god service
Mega god service. Jeg bestilte over nettet, og varen var der inden for 24 timer. Jeg kommer klart til at købe mine ting til baby her fra :)
Barnevogn købt til lagersalg
For et halvt år siden købte jeg en barnevogn hos jer til et lagersalg. Først for nylig opdagede jeg, at jeg desværre havde fået den forkerte farve. Jeg kontaktede butikken uden de store forventninger, da der var gået så lang tid – men blev mødt af den mest fantastiske service. I var utroligt søde og imødekommende og tilbød, at jeg bare kunne komme ned i butikken og få byttet barnevognen til den rigtige farve. Det er virkelig service ud over det sædvanlige, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Tusind tak for en virkelig god oplevelse!
Jeg har bestilt en pakke med nogle…
Jeg har bestilt en pakke med nogle sengesæt på deres hjemmeside. Hurtig levering trods jul/nytår.
Ved en fejl, så havde de pakket et forkert sengetøj. Efter en mail til dem sender de det rigtige og jeg kan beholde det fejlsendte. God og hurtig service, trods jul/nytår.
Super kundeservice
Super kundeservice. Anja og Pia er altid klar på at løse problematikker, hvis noget skulle opstå. Butikken har gode børneting og de er klar til at gå den ekstra mil for kunderne, jeg fik leveret min vogn helt til døren. Super tilfreds.
Fantastisk service 👌
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse – de gør bare noget ekstra!
Jeg købte noget tilbehør til min barnevogn hos BarnevognsHuset, og jeg må bare sige, at oplevelsen var rigtig god. Jeg blev mødt af søde og helt nede-på-jorden medarbejdere, som virkelig gad hjælpe mig – uden stress og uden at jeg følte mig til besvær. De lyttede til, hvad jeg manglede, og kom med ærlige anbefalinger, så jeg endte med libge det, der passede bedst til mig. Det er sådan en service, man husker. Og kvaliteten af det, jeg købte, har været super! Det er ikke sidste gang, jeg handler hos BarnevognsHuset.dk – man føler sig bare tryg og godt taget imod. ❤️
Alt i alt, super godt!
God service, hurtig levering. Og det hele spiller bare! Tak!
Fantastisk service
Fantastisk service – både i butik og over telefon!
Jeg har købt en vogn hos BarnevognsHuset, og jeg er simpelthen så imponeret over deres service. Der opstod en lille fejl ved vognen, og både i butikken og over telefonen blev jeg mødt med den mest hjælpsomme og imødekommende kundeservice, man kan ønske sig.
Personalet tog sig god tid til at hjælpe mig, forklare tingene tydeligt og finde den bedste løsning. Man kan virkelig mærke, at de går op i deres kunder og ønsker, at man går derfra med en god oplevelse. De var både professionelle, lyttende og enormt venlige.
Jeg kan varmt anbefale BarnevognsHuset.dk – ikke kun på grund af deres produkter, men især på grund af deres enestående kundeservice.
Virkelig god service
Virkelig god service! Min mand og jeg var der i lørdags. Betjeningen var hjælpsom og imødekommende.
Vi fik købt en vogn som vi var rigtig glade for, og da vi ikke har bil fik vi den oven i købet leveret ugen efter uden beregning.
Kan bestemt anbefale
Virkelig dårlig service i butikken
Min kæreste og jeg var kørt ind til butikken på Frederiksberg for at kigge på barnevogne. Medarbejderen virkede ikke interesseret i at sælge noget vi måtte ikke rører ved nogle af vognene og da hun ville gennemgå den vogn vi var interesseret i. Var det hurtigt og overfladisk. Vi følte os slet ikke velkommen i butikken. Vi blev derfor enige om at hvis vi skulle have den barnevogn ville vi bestille den online hos den anden forhandler af vognen og ikke igennem barnevognshuset. Jeg ville personligt ikke støtte en butik med så dårlig service
Meget ringe service
Vi var i maj til deres lagersalg i Kastrup, hvor vi købte en barnevogn. Vi har først lige samlet barnevognen, da den først skal bruges i næste måned. Her finder vi ud af, at vi både har fået et forkert stel med (det er "bare" en forkert farve, så vi vælger at se bort fra dette og beholde stellet), men derudover passer et af hjulene ikke til stellet. Det kan også tydeligt ses, at det ikke matcher de andre 3 hjul. Vi kontakter kundeservice, om der er mulighed for at de kan sende det rigtige hjul til os, da vi bor langt fra Frederiksberg, hvor vi ellers kunne bytte hjulet. Det vil være muligt for os at få tilsendt hjulet, men vi skal betale fragten både for det nye hjul, samt fragten for at sende det andet hjul tilbage til dem. Det forstår vi ikke, da vi jo mener det er en fejl fra deres side af, og derfor mener at de bør dække fragten. De nægter dog, og mener det i stedet er en fejl fra vores side af, at vi ikke pakker hele barnevognen ud først og samler den for at se om der mangler noget, før vi kører fra lagersalget, hvor vi købte den. Synes det er en ualmindelig dårlig service, hvilket også resulterer i, at det er vores sidste køb hos barnevognshuset. Vi har så måtte bide i det sure æble og køre til Frederiksberg for at bytte hjulet, da barnevognen jo ellers ville være ubrugelig.
Dårligste kundeservice og dårlige varer
Jeg har købt en barnevogn inde hos dem i november 24, min søn blev født i slut april og barnevognen blev først taget i brug der. D 13 maj kontakter jeg dem så, for at oprette en reklamation, da min undervogn knækkede af?
Det er nu 1,5 mdr siden og de hverken giver et ordentligt svar eller virker bare en smule interesserede i at løse mit problem. De siger de kontakter leverendøren, men uden svar. Nu skrev jeg selv til leverandøren og de svarede efter 24 timer og siger det er butikken, der skal løse mit problem. Hvilket de ikke gør.
RIGTIG DÅRLIG OPLEVELSE
RIGTIG DÅRLIG OPLEVELSE!
Vi havde bestilt en lift til vores babyjogger klapvogn for 10 uger siden og den er stadig ikke kommet. Jeg har ringet næsten hver uge og de har udskudt det hele tiden. De lovede hver gang den ville komme om 1-2 uger men det er nu 10 uger siden! Jeg har termin næste uge og nåede aldrig at få den hjem som lovet. Og super dårlig kundeservice fra Pia derfra som slet ikke virker forstående over situationen! Kan ikke anbefale nogle at bestille derfra
Imponerende god service!
Tusind tak for en fantastisk service.
Min barnevogn (købt et andet sted) gik i stykker og jeg havde bestilt en ny (også et andet sted) de kunne alligevel ikke levere og jeg stod uden barnevogn.
Jeg ringede til barnevognshuset og Anja var enormt sød og hjælpsom.
Hun havde den vogn i butikken jeg ønskede mig, og endda på tilbud. Hun var så sød at sætte den til side til mig, og sørge for den blev samlet, så jeg kunne hente den inden lukketid.
Hun tog sig enormt god tid til at gennemgå vognen med mig i butikken.
Tusind tak for dig!
Leveringstid
De skriver 1-3 dages leveringstid. Jeg måtte dog kontakte dem da jeg 4 dage efter bestilling ikke havde hørt noget fra dem.
De fortalte at de havde travlt og ville afsende varerne om mandagen hvilket også skete.
Så udover dette fint tilfreds med mit køb
Verdens bedste service
Verdens bedste service! Min vogn virkede ikke optimalt, og de (Pia og Anja) sørgede for hurtigt at få den ind. Jeg fik lov til at bytte til en anden. Jeg snakkede med den søde ekspedient (tror muligvis at hun hedder Anja), og hun gav mig verdens bedste service, og jeg kom ud med en ny babyjogger city mini gt2🙌🏼
5 stjerner herfra!
Super god behandling her. Det var den sidste søskende klapvogn de havde. Desværre kom de til at lave hul på styret i læderet. Og det kan ske for enhver! Men de kontakter en med det samme, for at høre om jeg stadig ønsker varen. Så fik jeg prisnedslag. Synes bare de var super hurtige til at reagere og var rigtig venlige da de ringede. Og jeg er super glad for klapvognen.
Ville give 0 stjerner hvis jeg kunne
Ville give 0 stjerner hvis jeg kunne. Forfærdelig kundeservice. Jeg er normalt aldrig en der bliver sur over små ting, men jeg har desværre haft en super ærgerlig oplevelse. Jeg modtager en Copenhagen colors lift d. 20 november 2023. Jeg skriver med det samme at der er en revne i opbevaringsposen, og om vi kan finde en løsning. Dertil modtager jeg, hvad jeg vil mene, et meget flabet svar. Jeg modtager et ubehøvlet svar hvor i bland skriver “det er bestemt en dum ide”. Jeg ignorerer dette, da jeg ikke ønsker at skabe en dårlig stemning og tænker at vedkommende måske har haft en dårlig dag. Jeg modtager intet og kontakter dem igen d. 22 marts, da jeg intet har modtaget. Jeg får ingen “ej det er vi da kede af” eller noget, men mødes med samme underlige attitude igen. Igen kan jeg ikke overskue en længere samtale med dem og de siger de vil sende en igen så afslutter jeg pænt med “det må du meget gerne tak♥️”. Jeg modtager igen intet og kontakter dem d. 7 maj, hvor til de svarer at den er sendt og udleveret til mig. Jeg fortæller dem jeg intet har modtaget og kort efter modtager jeg et billede af at den er sendt retur da jeg ikke har afhentet fra pakkeshop? Jeg fortæller dem jeg intet har fået af vide af PostNord og jeg intet forstå. Jeg får et kort svar “vi sender den ikke igen”. Jeg spørger dem om de ikke vil undersøge med PostNord da det ikke kan være rigtigt at de ikke udleverer deres pakker. De svarer “Vi kan ikke komme igennem til nogen. Ha ha. Du kan betale 49 i porto eller komme og hente den i butikken”. I hvilken verden griner man af kunden, der ikke har modtaget sin pakke? Jeg skriver jeg får en veninde til at hente og at jeg synes de skal undersøge sagen med PostNord, hvortil de svarer “Vi har en laaang liste over klager til post nord og venter på tlf opkald”. Hvilket kom endnu mere bag på mig. De er velvidende over at PostNord ikke leverer deres pakker til kunder, dog vil de stadig ikke sende den til kunden selvom de ved det ikke er kundens fejl. Herudover har de nerverne til at skrive “Haha”? Hvor ubehøvlet kan det dog være. Jeg er dybt chokeret over at dette kan finde sted i Danmark og at man kan tillade sig at have denne attitude over for en kunde. Hvis de synes det var underligt jeg ville have en ny opbevaringspose, kunne de have sagt det fra start. At skrive sådan til en kunde, er dybt godnat i mine øjne. Jeg har vedlagt beviser af samtalen på deres fb, hvis man ønsker at læse hele samtalen. Pas på jer selv og hold jer fra dem!
Jeg kan simpelthen ikke rose Barnevognshuset nok. Super god service! Sent onsdag aften bestiller jeg et nyt forhjul til vores babyjogger. Torsdag ringer de til mig - de vil bare tjekke, hvilken babyjogger jeg har, så de er sikre på, det er det rigtige hjul. Lørdag kan jeg hente pakken med hjulet i min pakkeboks og lige klikke det på. Sådan! Tak for god service!
Dårlig service
Jeg har aldrig handlet et sted med så dårlig service og dårlig undskyldninger som der, man får en sludder for sladder. Jeg har ventet 4 uger på den bestilt vare.
Så læg jeres ordre et andet sted.
Jeg kan bestemt ikke anbefale barnevognshuset