Bestilte 10 december for 550,- hos Baristaplus. Der kom ordrebekræftelse, og pengene blev trukket. Der var ikke noget track og trace nummer. Kontaktede dem 10 dage senere hvor der var god service, pak... Se mere
køb ikke hos dem, de reklamerer for fin og god service men lever ikke op til deres egne udtalelser. Jeg bestilte julegaver den 9. dec og har trods flere henvendelser den dag idag (se dato!!) IKKE f... Se mere
Andre kiggede også på
Dårlig service!
Forsinket, mangelende varer og ingen kommunikation fra mailen på siden.

Besvarelse fra BaristaPlus
Min pakke bliver ikke sendt til korrekt tid
Købte fra David-rio.com som er ejet af BaristaPlus.
Min pakke bliver ikke sendt til korrekt tid, og da jeg skriver flere mails for at høre om de har sendt min pakke får jeg intet svar.
På 3. dagen får jeg en mail om at min pakke er sendt, og jeg får så endelig min pakke 5 dage efter jeg bestilte den.
Ifølge hjemmesiden skulle jeg have den på 2 dage.
Fik dog min pakke fra dem til sidst, men de har elendig kundeservice. De svarer IKKE på mails. Sendte endda en direkte email til ejeren.
Køber IKKE derfra igen!

Besvarelse fra BaristaPlus
Jeg har skrevet flere mail til den mail …
Jeg har skrevet flere mail til den mail adresse der står på hjemmesiden. Men man får aldrig svar....
Super udvalg af Chai
Super udvalg af Chai - the' erne.
God hjemmeside der er overskuelig og nem at bestille på.
God service og forsendelse.
Nem betjening og lynhurtig levering
Jeg bestilte min vare tirsdag morgen, og pakken var allerede klar til afhentning onsdag eftermiddag på den anden side af landet.
Ikke nok med at leveringen var super hurtig med deres gode samarbejde med PostDanmark - jeg synes også deres bestillingsformular er nem og lige til at gå til! Så super meget ros til dem for deres effektivitet!
En ting, de måske skal få kigget lidt på, er at LandingPage efter ordrebekræftelse stadig har browser-title "magento commerce" øverst på browser-fanen.. Og så også at deres kontaktinfo email-adresse nok skal være lidt mere professionel end bare "hej"
super god
Hurtig og effektiv behandling af ordre. Kan varmt anbefales
Hurtigt svar
Jeg har lige bestilt 2 varer på Baristaplus, men var i tvivl om de sendte til posthuset, hvorefter jeg skrev en mail til dem, en mandag aften kl. 20.59 og allerede kl. 21.34 (kun 35 minutter efter!!!!), lå der sørme en mail i min indbakke fra dem, med et dejligt klart svar på mit spørgsmål!! Dejlig, hurtig kundeservice - nu glæder jeg mig bare til at modtage de varer jeg har bestilt :)
Hurtig og effektiv service
Udmærket og hurtig service. Trods grundig indpakning var pakken let beskadiget, muligvis fra en tidligere åbning. Selve produktet var i fin stand.
Lækre varer let tilgængelige
Jeg stødte på Baristaplus, da jeg søgte på nettet efter en Kushmi-te (Christmas green tea), som er udsolgt mange steder i landet. Hjemmesiden var let at navigere rundt på, og ligeledes var nethandelen meget overskuelig.
Det eneste ærgerlige ved mit køb var de 39kr. i porto, men sådan er det jo.
Alt i alt en rigtig fin oplevelse.
God pris og hurtig levering
God hjemmeside, hurtig levering :-)
Alt i alt meget tilfreds.
Jeg bestilte i går 2 dåser med chai te inde fra baristaplus af og her til morges stod postmanden foran min dør med pakken. Alle 2 ting lå i pakken og de fejlede ingenting - SUPER SUPER FEDT! Også en super nem og overskuelig hjemmeside, det kan vi li'. Helt klart en side jeg vil handle på igen og anbefale mine veninder. :0)
Godt
Har bestilt der flere gange, og fået mine varer hurtigt, købt chai der da de har gode priser. Har svært ved at tro det skal være en fupvirksomhed som en anden har skrevet. Men kan da være de er lukket siden sidst (ca. 1 md.).
Ingen varer og ingen kontakt med firmaet
Hjemmesiden ser flot ud. Men når man først har bestilt, kommer varerne aldrig. Deres telefonnummer virker ikke, og de svarer ikke på mails.
Det er en svindelvirksomhed, som burde politianmeldes og lukkes.
Ingen levering
Efter ni dage er varen stadig ikke sendt, firmaet besvarer ikke mails og tager ikke telefonen
Ingen levering :(
De kunne godt finde ud af at faktuere mig, men da det kom til at levere varen eller besvare mine gentagende henvendelser vedr. den manglende levering, så var der kun email-tavshed. Deres telefonnummer er i øvrigt til et lagerhotel, som ikke var til megen hjælp.
Har annulleret ordren, men tvivler på at se mine penge igen.
Service i top!!!!!!
Helt igennem en positiv oplevelse!!!! Bestilte i går og har modtaget alle mine varer i dag.
Kan ikke være bedre!!!! Super service!!!!! Mange tak. Vil ikke betænke mig en anden gang med at bestille hos Barista....
Mon jeg nogensinde modtager min vare?
Bestilte mine varer for 10 dage siden. Har fået mail med ordren er modtaget, men stadig intet modtaget! Har sendt to mails, dog uden svar. Venter spændt på, om jeg nogensinde modtager min vare!
Måske det kunne være en ide at kigge på intern procedure, når nu I op til flere nævner på jeres hjemmeside, at kundeservice er det vigtigeste for jer og I ønsker tilfredse kunder. Det får man ikke, når man reklamere med en leveringstid på 1-2 dage, og dette ikke kan overholdes. Så hellere lade være at love noget, hvis dette ikke kan overholdes.
Min næste ordre kommer ikke til at ligge hos Baristaplus.
FANTASTISK!!!
Jeg var meget bekymret efter at have set de dårlige anmeldelser, men mine bekymringer blev gjort til skamme da jeg modtog mine varer allerede dagen efter jeg bestilte disse, endda fragtfrit. Det er nu anden gang jeg bestiller fra denne side og endnu en gang er det med fuld tilfredshed. Jeg har bestilt David Rio chai begge gangene, og denne hjemmeside sælger det til super priser.
Ingen varer ingen service
Bestilte mine varer for 16 dage siden. Har fået mail med trackingnummer - dette virker dog ikke. Har sendt tre mails uden svar. Stadig ikke fået pakken.
Det værste fup-firma
Jeg er SÅ utrolig harm over denne web virksomhed. Jeg bestilte for en uge siden noget te på hjemmesiden (og jeg var så ivrig at jeg glemte at tjekke trustpilot...det skal ikke ske igen). Der kommer ikke andet end en ordrebekræftelse og så er al kontakt med virksomheden lukket ned. Jeg har ringet utallige gange og jeg har lagt mit nummer som de beder om, da jeg er nummer 1 i køen og de har utrolig travl på telefonen lige nu!!!! Jeg har nu prøvet at ringe op igen. Igen er jeg nr. 1 i køen og de har travlt på telefonen, så jeg skal lægge mit nummer og de vil ringe mig op. Jeg venter i røret uden at lægge mit nummer i håb om at den ringer videre, hvis jeg ikke gør. Men så siger stemmen at de har modtaget min indtastning.... selv om jeg ingenting har indtastet. DE HAR JO ALDRIG TÆNKT SIG AT RINGE TILBAGE!!!! Da de ikke har levet op til deres 1-2 dages leveringstid og det var en gave, har jeg nu annuleret ordren pr. mail. Jeg bliver mere end almindelig HYS, hvis de mod forventning skulle trække pengene. Velkommen i næste forbrugerprogram, siger jeg bare. FUP af værste skuffe
Ingen varer leveret, ingen Kundeservice = ingen stjerner
Har efter 10 dage ikke fået nogen varer, eller anden besked. Ringede til Kundeservice som bad mig lægge mit nummer så ville de ringe tilbage. Det er ikke sket.