Bramdrupdam Smørrebrød Anmeldelser 15

4,3

1. Madudbringning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bramdrupdam Smørrebrød er altid frisksmurt på dagen. Leveret og serveret med et smil og kvaliteten i top.

4,3

Lækreste mad til din fest

Vi har 2 gange fået serveret super lækker mad fra Bare god mad/Bramdrupdam smørrebrød v. Martin.

Den ene gang var til vores bryllup hvor Martin og hans personale fremtryllede den lækreste 3-retters menu ifa. Oksecarpaccio, oksemørbrad og Garteau Marcel med appelsinsorbet.
Oksemørbraden blev endda tilberedt på en stor grill, til perfektion.
Det var uden tvivl den lækreste bryllupsfest, hvor alt smagte til perfektion, men masser af gode farver og flotte anretninger.
Alle gæster var meget imponerede af maden og roste den.

Anden gang var til en venindes bryllup, hvor Martin stod for helstegt pattegris med tilbehør. Det var meget lækkert, mør gris og masser af lækkert tilbehør.

Servicen var i top til begge fester og vi vil til hver en tid vælge Martin/Bare god mad igen, når der skal holdes fest.
De bedste anbefalinger herfra.

30. august 2025

Her får du en madoplevelse ud over det…

Her får du en madoplevelse ud over det sædvanlige. Maden er tilberedt med kærlighed og omhu, altid baseret på de bedste råvarer. Uanset om du er til en let frokost eller en solid bid mad, kan du se frem til en smagsoplevelse, der imponerer.

En særlig anbefaling går til deres luksus sandwich, hvor friskbagt brød fra deres eget bageri sætter prikken over i'et. Kombinationen af ​​sprøde, saftige og velafstemte ingredienser gør det til en ren fornøjelse – det bliver ganske enkelt ikke bedre!

Foruden den høje kvalitet af maden, er servicen i top. Personalet er altid smilende, venlige og yderst professionelle.

Vi er så begejstrede for både smagen og servicen, at vi i dag har valgt at benytte stedet som en del af vores frokostordning i vores firma. Det er en fornøjelse at kunne nyde mad af denne kaliber hver dag.

Alt i alt er det en oplevelse, vi varmt kan anbefale til alle, der sætter pris på kvalitet, god service og mad.

24. februar 2025

Minimalt effort

Jeg har gentagende gange bestilt mad herfra, og 9/10 gange får jeg ikke det jeg har bestilt. Jeg oplever altid at de smider præcis de ting i, som jeg ikke ønsker at have i min sandwich. Det er uprofessionelt og viser at der bliver tildelt minimalt opmærksomhed til den enkelte kunde. Hvor svært kan det være at forstå “uden tomat og bacon”?

9. april 2024

Hej Benjamin

Tak for dit skriv, og jeg kan kun beklage jeres oplevelse.

Det skal der selvfølgelig være styr på når i bestiller mad.

Nu kan jeg se du har været ved os en del gange og hente din mad, så jeg er meget ærgerlig over du ikke har gjort opmærksom på dette lidt før, så vi har kunnet rette op på det og give dig den betjening du fortjener og at jeg har kunnet give dig dine penge tilbage.

Hvis du har lyst, vil jeg gerne at du kigger ind i butikken, så vi kan snakke om det og du kan få nogle penge tilbage eller evt noget nyt mad med ordentlig betjening.

Rigtig god dag og jeg ser frem til at møde dig i butikken hvis du har lyst og tid

Dårlig madformidling

Elendig
Eks har jeg lige købt og specifikt bedt om æg og bacon på en bolle
Ingen bacon over enkelte stk
På Max 1/2 cm og få stk
Brødey er overpladret med grønt græs fra eks baghaven
Stort snyderi med masser af æg græs med tomatsnitter
Snyd
Jeg vil sige på den måde
Købt tre gange
Første sidste og eneste

18. marts 2024

Simpelthen fantastisk mad

Simpelthen fantastisk mad! Martin og holdet forstår at levere kvalitetsvarer til en pris der er til at betale. Det er virkelig nogle gode produkter de laver. Især sandwich eller frokostordninger.

12. januar 2024

Toppen

Vi har flere gange købt bagerbrød og andre delikatesser - bl.a. pålægsfirkanter. (ER MEGAVILD MED AT DET ER PÅ DERES HJEMMEBAGTE RUGBRØD) - Delikatesse(r) med lækkert pålæg og pynt i passende mængder.
Uanset hvad vi har købt, har kvaliteten og servicen altid været helt i top.
Det absolut varmeste anbefalinger herfra

14. september 2023

Hej Pia
Tusind tak for dine fine ord, det er dejligt at i er tilfredse med det vi laver og jeg sætter stor pris på at kan lide vores gode kvalitet, det betyder meget for mig.

Hvorfor droppe pynten..

Hvorfor droppe pynten...

Vi købte jeres håndmadder, og må sige standarden er noget lavere end forventet. Hvorfor droppe karsen på rullepølse, og tomatskiven på æggemad, og en flad Leverpostej ned en skive rødbede og intet andet. Vi har heller aldrig oplevet, at der ikke er pynt på smørrebrød uanset pris. Må sige det var nogen tarvelige håndmadder.

6. maj 2023

Hej Maiken

Jeg står lidt uforstående overfor jeres skriv.

Jeg kan huske da i bestilte madderne, spurgte min medarbejder specifikt indtil om i virkelig mente det skulle være vores håndmadder, dem som vi brugte til madpakker som koster 14kr, det blev der sagt ja til, så det er jo egentligt bare det vi har gjort.

Beklager mange gange hvis i havde fået opfattelsen af, at det var mere pyntede madder.
Håndmadderne pynter vi ikke ret meget, da det er vores erfaring at det falder af når kunderne som regel sidder med det i bilen.

Ring endelig på mandag så vi kan få en snak om det.

Baregodmad

Uopmærksom og farlig kørsel af firma varebil.

Virkede som om jeres varebil havde utroligt travlt idag til eftermiddag, siden det var nødvendigt at køre ud foran mig fra jeres butik til vejlevej selvom der ikke var passende afstand. Hvorfor jeg derfor var nødsaget til at lave en meget hård opbremsning midt i en tæt myldre trafikken! Utrolig farlig situation, der kunne have medført skader, hvis jeg og bagvedkørende ikke havde været opmærksomme.

13. april 2023

Hej Jan
Det beklager jeg meget hvis dette er sket og jeg vil rigtig gerne hører mere om det..!
Har du mulighed for at kontakte mig på 75566500 så vi kan få en snak og jeg kan blive mere informeret omkring dette.

Baregodmad

Super tilfreds!

Har fået utrolig lækker og smukt anrettet buffet til vores gæster i lørdags.
Meget friskt og veltilberedt og praktisk anrettet, så man ikke skulle ‘klumpe sammen’ for at tage mad. Rigeligt med mad og brød - også til de 2 vegetarer.
Super behagelig service.
Dette er første gang vi får mad fra Bramdrupdam Smørrebrød, men bestemt ikke sidste gang.
Tak for denne gang.

22. november 2021

Hej Trine
Tusind tak for dit besøg og meget fine ord, du er altid velkommen igen i en anden anledning😃

Super lækker smagsoplevelse

Super lækker smagsoplevelse, et meget stort udvalg i smørrebrød og altid kanon betjening og service.
Jeg bruger Bramdrupdam smørrebrød i vores virksomhed, hvor de er fast leverandør af smørrebrød til møder m.m. De levere altid til aftalt tid og uden fejl og mangler.
Holder vi et personalearrangement, er Bramdrupdam smørrebrød altid gode til at sammensætte en lækker menu til os, hvor de sørge for alt.
Jeg kan give dem vores varmeste anbefalinger.

Morten Grønhøj
Lund & Sørensen A/S