1. Fitness- og ernæringstjeneste
  2. Fødevareproducent
  3. Fødevarevirksomhed
  4. Helsekostforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Barebells protein enriched snacks are a real treat for everyone who wants to feed their cravings – guilt-free. The brand was launched in 2016 and offers a broad range of protein-enriched alternatives to snacks and desserts – that never compromises with...

2,1

Under middel

proteinbare

Jeg vil gerne rose Barbells og sige, at de totalt har styr på, hvad de laver. De har mange gode produkter, kosttilskud og meget andet, som faktisk smager udmærket. Især deres proteinbarer er jeg stor fan af.
Indtil jeg stødte på en af deres proteinbarer med Peppermint Bark. Det er en chokoladebar med små stykker pebermynte udenpå, som knaser. Det er ikke en rar følelse at få i munden på nogen måde. Ham, der har udtænkt den her smag, er dum – men ham, som har ført den ud i livet, er endnu dummere. den smagere i det hele taget bare klamt
Men alle deres andre proteinbarer er helt i top.

21. februar 2026

Lang leveringstid samt fejl når ordren endlige modtsges

Hører aldrig fra dem !
Skriver 2 mails hvor jeg høfligt spørg hvor min ordre bliver af. Får aldrig svar på disse 2 henvendelser. Modtager langt om længe min ordre, ca. 3 uger efter jeg har lagt ordren. Men til min fortvivlelse mangler der en æske. Ringer så til dem og de undskylder mange gange, og lover at de sender mig æsken som mangler samt lidt ekstra, for alt besværet jeg har haft. Men efter 1 uge stadig ikke modtaget noget og nu svare de heller ikke når man ringer til dem.
Tror bestemt at jeg bestiller mine Barebells et andet sted fra næste gang. Mvh Sandra
Onsdag d. 20 august har jeg modtaget min sidste æske Barebells samt en masse ekstra som plaster på såret. 1000 tak for god behandling William. Mvh Sandra

17. juli 2025

Jeg havde en reklamation på et produkt…

Jeg havde en reklamation på et produkt og det blev håndteret meget fint af Barebells.com.
Jeg er faktisk i tvivl om hvorvidt det overhovedet var deres skyld, da alt tydede på at fejlen opstod som følge af forkert opbevaring af produktet i det lokale supermarked.
Men tvivlen kom mig til gode og jeg fik en meget fin kompensation. Tak!

13. december 2023

Dårlig kundeservice

Barebells har altid været favoritten, hvad angår proteinbars..
Sidst købte jeg 4 kasser af varianten creamy chrisp, med udløb 27/6 2024.
Men de smager bare mærkeligt.
Mailede til kundeservice, som kunne oplyse, at min information ville blive videre givet til produktionsteam også blev den lukket..

Tænker da at man sagtens kunne have fundet en anden løsning 😳

14. september 2023

Har smagt to halve varianter

Har smagt to halve varianter, da jeg tænkte de ville være en god erstatning for alm chokoladebarer. Men jeg har fået en kraftig allergisk reaktion. Så det gør jeg aldrig igen. Desuden smagte den ene af en lille smule peanut og den anden af nul og nix.

4. februar 2022

Smager kemisk, afskyeligt!

Ad! Prøvede Barebells proteinbarer for første gang, købte to (som i øvrigt koster 22 kroner stykket, så de er IKKE billige) - en med White Chocolate Almond og en med Crunchy Fudge. Havde høje forhåbninger, men føj, hvor smager de væmmeligt! De er alt, alt for oversødede og har en utroligt stærk KEMISK smag - føles slet ikke sundt at putte i kroppen!!

18. november 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (38 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto