gode vare hurtig lervering
gode vare hurtig lervering. kan varmt anbefale andre at købe ind her.
Bar-Shoppen.dk - alt til din hjemmebar. Online salg af barudstyr, cocktailudstyr, gaveideer og gadgets til din hjemmebar.
Røllikevej 8, 9970, Strandby
gode vare hurtig lervering. kan varmt anbefale andre at købe ind her.
Jeg havde uheldigvis modtaget det forkerte produkt. og efter 1 dag svarede Barworld på min mail, hvoraf de beklagede mange gange og med det samme sendte det rigtige produkt.
Kan varmt anbefale dem.
Jeg har lige bestilt fra den her side for første gang, og allerede 2 dage efter modtager jeg pakken. Jeg er ikke så meget for at bestille noget fra sider jeg ikke kender, men jeg tog chancen og det viser sig at det var meget bedre end forventet. Jeg fik løbende mails fra dem om hvor varen den er osv. Jeg synes det er god service og hurtig levering. :)
Har købt her fra to gange nu og begge gange er gået nemt og hurtigt inde på hjemmesiden få dage efter har jeg modtaget min pakke og var med det samme klar til at bruge dem! Indpakningen af jeres varer er også rigtig god med gode papkasser og fyld indvendig i stedet for bare at smide tingene i kassen og sende dem! Har intet negativt at sige! Mange tak handler helt sikkert her igen!
Jeg har handlet der to gange, Det er fine var og der var ikke noget problem med leveringen.
Jeg har handlet der et par gange, og der har ikke været nogen problemer!
Kan kun varmt anbefale bar-shoppen. Jeg fik min pakke i løbet af 2 dage.
Så jeg kan bestemt anbefale dem videre til andre. :)
Hurtig og sikker levering. Stort udvalg af varer, men dog fandt jeg en anden barside der var billigere, men på den side var udvalget ikke så stort, så derfor bedømmer jeg denne til at være den bedste :) Fik også en gratis barmåtte med, den ligger rigtig fint nu på min hjemmebar :)
Handlen er ok, leveringen ok. Men fragt pris er ikke ok 79 kr. for at få et maxibrev der koster 30 kr i porto er i overkanten. det kan ikke passe at det skal koste 40 kr i ekspedition.
Men god kundeservice, havde problemer med et produkt og fik hurtig hjælp.
Hurtig levering og der fulgte en drinksbog og ølbrikker med.
Virkelig god betjening.
Bestilte nogle varer før jul, modtog det hele hurtigt, men der var fejl på det ene produkt, sendte mail afsted og modtag dagen efter ny del og retur kuvert til den defekte.
Super service.