Jeg har skiftet til Bankivik Nuuk afdelingen . De har de mest hjælpsomme og smilende og god service lige så snart man kommer ind i banken . De snakker behageligt til en og ik som en virksomhed . Og mi... Se mere
Jeg er kasserer i Dragør Bordtennisklub. Vi er ca 50 medlemmer fordelt på ungdom og seniorer og er derfor en lille klub. Vores indtægter kommer fra kontingent, kommunalt tilskud og enkelte år fonde.... Se mere
Vi har været kunder siden 2012, mor far og tre børn med opsparing og betalingskort. Vi har været fint tilfredse med BankNordik, service, omkostningsniveau og også god personlig rådgivning ikke mindst... Se mere
Man får god og professionel vejledning i Bank Nordik. Svartiderne er super hurtige, hvilket er rart hvis man vil handle hurtigt. Desuden kan de også ofte gøre tingene billigere end de store banker, hv... Se mere
BankNordiks danske aktiviteter er pr 1. februar 2021 en del af Spar Nord. Anmeldelser på denne profil vil derfor ikke blive besvaret. Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din rådgiver på samme måde, som du plejer.
Storbritannien
- kontakt@banknordik.dk
- www.banknordik.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Besvarelse fra BankNordik
Har været kunde i banken i et par år…
Har været kunde i banken i et par år nu, og føler mig rigtig godt behandlet, altid søde og smilende, villig til at træde til og hjælpe, men vigtigre at kunne rådgive på en volapyk fri måde.
Bank Nordik føles som en bank i øjenhøjde og tilbyder hjælp og rådgivning man kan stole på.

Over al forventning
I forbindelse med at min kæreste og jeg skulle til at bygge nyt hus var vi også på jagt efter en bank som forstod os og vores tanker om fremtiden.
I den forbindelse tog vi fat i BankNordik og fandt det helt rigtige match.
De har været super gode til at forklare os om processen ved dem i forbindelse med hele projektet omkring et nyt hus.
Vi er overordnet super tilfredse med at være skiftet til BankNordik

Besvarelse fra BankNordik
BankNordik kan helt klart anbefales
BankNordik kan helt klart anbefales, hvis du vil spares for at blive belært omkring en masse bank-tekniske redskaber, men i stedet have en behagelig snak omkring netop DIN situation. :)

Behagelig og professionel…
Behagelig og professionel bankrådgivning i øjenhøjde.

Besvarelse fra BankNordik
Vi har været yderst tilfredst med den…
Vi har været yderst tilfredst med den behandling vi har fået i BankNordik.

Besvarelse fra BankNordik
God bankrådgiver = god bank.
God bankrådgiver = god bank.
Jeg oplever min rådgiver viser en interesse i mig som person, ikke bare som kunde, og det sætter jeg stor pris på. Min rådgiver har været inde over alle mine finansielle emner i min dagligdag og fremtid og har vejledt om vilkår i min pension, som jeg bør ændre til min fordel. Endvidere så har hun sørget for et gennemsyn af mine forsikringer med henblik på mulige besparelser og forbedringer. Jeg er godt tilfreds med min bankrådgiver.

Personlig professionel kundeservice.
Personlig professionel kundeservice.
Følger vi bliver vejledt frem for vildledt ved godt en bank er en forretning med det følges ikke sådan hos jer. Har anbefalet jer til flere og ved de er flyttet og er glade for deres valg.

Besvarelse fra BankNordik
Jeg skiftede fra anden bank i…
Jeg skiftede fra anden bank i forbindelse med huskøb tilbage i 2017. Dengang gik det hele uden problemer og servicen var i top, nu her nogen år efter er servicen virkelig stadig i top, man føler sig altid budt velkommen og der er tid til ens spørgsmål og lignende.
Jeg kan på det varmeste anbefale Bank Nordik :-)

Besvarelse fra BankNordik
Jeg har haft Hanne som bankrådgiver i…
Jeg har haft Hanne som bankrådgiver i 20 år - der findes ingen bedre.

Besvarelse fra BankNordik
Jeg må ærligt indrømme at BankNordik…
Jeg må ærligt indrømme at BankNordik ikke lever op til de forventninger jeg havde. Der er mangel på kommunikation/information via lån osv... Jeg var faktisk glad for banken skal det lige siges indtil jeg fik en ny rådgiver. Jeg glæder mig til at skifte bank hvor min andelsrente falder fra 4,6 til 3,2. Aldrig mere BankNordik

Besvarelse fra BankNordik
Vivi Højbjerg er en utrolig dygtig rådgiver og bankdame. Hun hjælper altid og gerne med et smil på læben. Jeg er utrolig taknemmelig for at have hende som rådgiver.

Realistisk og tålmodig rådgivning
Altid bedste rådgivning på alle områder.
Sidst i forbindelse med min tilbagetræden fra arbejdsmarkedet, hvor jeg også efterfølgende har fået god, realistisk og tålmodig rådgivning ang. både hussalg og -køb.

God bank helt enkelt
God bank helt enkelt. Fokus på at holde omkostningerne nede og til at forstå

Besvarelse fra BankNordik
Jeg har været meget tilfreds efter at…
Jeg har været MEGET tilfreds efter at jeg er skiftet bank til BankNordik, min rådgiver, Magnus Larsen har været en stor hjælp, og givet mig en rigtig god service.

Besvarelse fra BankNordik
Fantastisk opmærksomhed og service.
Jeg har været meget tilfreds efter at jeg er skiftet bank til BankNordik, særligt min rådgiver Daniel Nygaard Yu har gjort en stor forskel for mig og min oplevelse. Fantastisk opmærksomhed og service.

Nærværende kundeservice
Kompetente rådgivere, som er nærværende og tager sig god tid til den enkelte henvendelse.
Her er man ikke bare et nummer, men man får derimod oplevelsen af, at banken værdsætter kundeforholdet og sætter sig ind i kundens situation og behov.

God professionel reel service
God, professionel og reel service.
I forbindelse med nyligt bankskifte, var det mig meget tydeligt at jeg, mine behov og fremtidigt velbefindende havde høj prioritet. Jeg fik indgået gode aftaler til netop mine behov, med løbende god service undervejs. Jeg anbefaler gerne banknordik til venner og bekendte. Jeg føler min økonomiske fremtid er i trygge hænder, så tak for det!