Efter der er 2025 kom nye ejere er der…
Efter der er 2025 kom nye ejere er der virkelig sket en forbedring, du kan nu opleve en hyggelig stemning, god mad og god service. Helt klart et godt sted at besøge hvis du er I Allinge 😊
God service og kanon mad. Hyggelig stemning og en flot lille butik med ting og sager man kan købe med sig. Den bedste latte jeg har fået!
De nye ejere kan virkelig noget!
Damen, der står i caféen virkede helt uinteresseret i at sælge noget til os, men tog dog modstræbende mod en ordre på mad. Vi satte os og nød solen, mens vi ventede på vores sandwich. Et kvarter senere dukkede en kendis op, som bestilte de samme sandwich som os til sig og sin partner. De fik serveret deres bestilling straks, og vi undrede os en del over den prioritering. Der gik 20 minutter før vi fik vores mad. Det var på ingen måde den kendte gæst, som pressede på for hurtig betjening. Vi kommer ikke igen!
Sløv og virkelig upersonlig betjening. Måtte vente 45 min. på overhovedet at afgive bestilling, og der var ikke synderligt mange mennesker. Tapasbrættet er INTET som på deres reklame-billeder. Det var en virkelig skrabet fornøjelse; der var nærmest intet på brættet. Dødssyge pølser og et par oste, som hverken smagte af noget særligt eller duftede særligt friskt. Kedelig anretning, som vi kunne lave bedre selv efter en simpel tur i Brugsen.
Ikke engang et smil at få fra personalet. Kommer ikke igen og kan ikke anbefale. Allinge har masser af andre og bedre steder.