BALLONFLYVERNE

Jeg har igen i år søgt at få mit…

Jeg har igen i år søgt at få mit gavekort indløst, hvad jeg prøver hvert år.
Der kommer et hurtigt svar på min henvendelse, hvor de skriver at de vil vende tilbage snarest muligt, men det lader til at snarest muligt for dem er op til flere år. Kan deres hjemmeside ikke blive lukket?, det er det rene bondefangeri og politiet siger at det er bedrageri.

24. maj 2018

Advarsel! Send ikke penge til dette firma!

På 5. År, efter hjælp fra Forbrugerstyrelsen, fogedsag først i Gl
Ostrup ret, nu to forgæves møder i Københavns fogedret. Adressen Østergade er et kontorhotel, iflg. FaceTime gruppen, Ballonflyverne utilfredse kunder, er indehaver domfældt i Tyskland for det samme bondefangeri som i Dk.
Nyt møde 13.3.2018 i Københavns fogedret, men hvis ingen møder op virker det ret håbløst. Er der ingen instanser i Kongeriget Danmark, der kan standse dette firma?.

25. januar 2018

Burde blive politianmeldt ...

Jeg er én af mange, som har købt en billet før ejeren døde. Selv der var det omstændigt og ikke særligt betryggende. Men efter at de nye tyske ejere er kommet til har det været under alt kritik. På trods af løfter om det modsatte, så har det ikke været muligt at komme ud at flyve med den tidligere købte billet. De reagerer simpelthen ikke på ens henvendelser; eller kommer bare med "Google-translate" oversatte intetsigende tilbagemeldinger, hvor de ikke rigtigt svarer på noget som helst.

Derudover bærer hele deres hjemmeside præg af at være "google-translated". Men vigtigst af alt: Der er ingen telefonnumre på hjemmesiden og ingen angivelser af, hvornår kontoret holder åbent.

Har talt med en i bestyrelsen af dansk ballonflyvning, og han kunne fortælle, at selskabet ikke er medlem af den danske forening, hvilket heller ikke gjaldt for det gamle selskab. Da den nye tyske ejer er forretningsmand og ikke selv har erfarings fra ballonflyvning, så regnede han ikke med, at han havde reelle intensioner om at honorere de tidligere forpligtelser. :-(

Så mit råd er: HOLD JER VÆK FRA DETTE SELSKAB.

Jeg kan oplyse om, at jeg påtænker at forsøge at få skifteretten til at lukke selskabet, da de ikke honorerer deres forpligtelser. Så kan det da være, at man kan få sine penge retur.

25. august 2014

HOLD JER LANGT FRA DET FIRMA

Har forsøgt at komme i kontakt med dem i 1 år men når de skal indløse min bilet er der alt mulig galt, når de tror jeg skal havde en ny bilet kan de godt sende en regning, HOLD JER LANGT FRA DET FIRMA I FÅR IKKE NOGET FOR JERES PENGE.

7. juli 2014

Penge ud af vinduet og dårlig service gang på gang på gang!

Jeg købte i sommeren 2012 en ballontur til min kæreste og jeg.. Vi kunne desværre først få turen til oktober! Da vi nåede oktober blev turen aflyst, samme dag som det skulle foregå, da det måske ville regne.. Vi aftalte så at jeg skulle kontakte dem i januar, mhp en ny aftale til maj! Kontakter dem, men de mener ikke at kende til mig eller de 4000 jeg havde betalt! Jeg måtte derfor sende flere beviser! Vi får så en aftale i hus. Vi venter spændt, men hører aldrig fra dem! Får besked flere uger efter vores aftale, at firmaet p.t. er standby! Tak for info siger jeg så!!
Da vi ikke længere (halvandet år efter), af personlige årsager ikke har mulighed for turen længere, så ønsker vi jo pengene tilbage! Dette bliver ignoreret og er nu blokeret fra deres facebook-side!!
Jeg skal sørge for at de kommer til at høre fra dette, fra højere instanser og har fingeren indenfor i pressen, så der vil ballonflyverne også høre fra!

10. december 2013

Rod i booking og uforskammede

Min svigerfar havde hjulpet mig meget med huset sidste sommer, og som tak for hjælpen købte jeg i sensommeren en ballontur til ham via ballonflyverne.dk. Alt gik fint med bestilling og modtagelse af gavekortet, men så var det slut med god service. Der var rod i bookingen flere gange, og de meldte ikke tilbage som aftalt. Jeg er helt med på at vejret er en stor usikkerhedsfaktor i forbindelse med ballonflyvning , men når de glemmer at skrive én op til næste tur, så er det da helt sikkert at man ikke kommer op. Efteråret gik uden svigerfar kom op at flyve, og da sæsonen sluttede ringede jeg til Ballonflyverne for at annullere gavekortet. Jeg havde ikkel lyst til at have 2.500 kr. stående i et firma som tilsyneladnede virkede så amatøragtige, og jeg havde egentlig også mistet lysten til yderligere kontakt med dem. Jeg fik fat i en [name removed], som jeg dog godt kunne høre ikke var vant til den slags henvendelser, men han gik da med til at refundere gavekortet. Efter en uge, hvor der ikke var sket noget, skrev en e-mail til [name removed] og mindede ham om vores aftale. Uheldigvis kom jeg til at skrive et forkert beløb i mailen, hvilket jeg dog først opdagede da [name removed] to uger senere overførte 500 kr mindre end det vi aftalte per telefon. Jeg skrev tilbage til [name removed], som forklarede at de 500 kr. var et refunderingsgebyr. Det havde han ikke nævnt noget om tidligere, så det syntes jeg ikke var i orden. Efter at argumenteret lidt frem og tilbage endte det med at gebyret blev reduceret til 200 og så frabad [name removed] sig yderligere salg af ballonflyvninger til mig.
Det kan godt være de er certificeret af Statens Luftfartsvæsen, men de kunne godt bruge at få bedre styr på deres passagerlister og så bryder jeg mig ikke om, at de ikke overholder ders aftaler.
Der er mange andre, der tilbyder ballonflyvninger, så jeg vil anbefale at vælge en anden end ballonflyverne.dk.

13. juni 2010