1/1-14 indgik jeg en 2-årig aftale med Bakuri om at de skulle hjælpe mig med at lave en simpel webshop fra bunden med hosting og support. Umiddelbart skulle man tro, at jeg v... Se mere
Bakuri har laver hjemmeside for bikefreak.dk. De har leveret et super produkt, som vi idag er meget stolte af og som har genereret en utrolig fremgang i bikefreak.dk. Hele vejen igennem processen... Se mere
Se vores mange flotte kundeudtalelser og referencer for kunder vi har hjulpet med søgemaskineoptimering og brugbare landingsider som giver mange kundehenvendelser. Vi har mange års erfaring indenfor online markedsføring og har over 40 dygtige medarbejdere som sidder og arbejder med SEO værktøjer for at øge vores kunders placering på Google samt skabe positiv omtale for dine produkter mv. Vi får stor ros for vores kundeservice som besvarer dine henvendelser typisk indenfor få timer, og er du endnu ikke kunde så prøv og ring til os på 65382530.
Jernholmen 38, 2650, Hvidover
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Umiddelbart skulle man tro, at jeg var i sikre hænder, men det kan så IKKE bekræftes herfra.
1/10-14 besluttede jeg mig for at flytte min shop til ShopOrama, da der således var gået 9 måneder UDEN resultat.
Jeg har betalt, rykket, betalt, rykket, betalt og rykket igen for at få en funktionel shop.
Da jeg i maj 14 besluttede mig for at få shoppen online gik der over en måned, før det blev effektueret. Efterfølgende har der været bøvl med bl.a. fragtmodulet og betalingsmodulet - rimelig vigtige faktorer, hvis du vil have betalende kunder i butikken.
Da den første kunde endelig kunne gå til kassen og fuldføre et køb, fik jeg ingen notifikation, da mailsystemet ikke fungerede.
Den ene medarbejder sender lorten videre til den næste, hvis han altså når så langt og ikke har glemt det i farten.
Jeg ventede med vilje med at bestille varer, før jeg troede at shoppen fungerede, da det er madvarer jeg handler med. Jeg har netop smidt et stort parti varer ud.
2 års abonnement har jeg købt.
Template har jeg købt.
2 x klippekort til eks. programmering har jeg købt i håb om at nå i mål.
Fragtmodul har jeg købt.
Jeg har kun haft udgifter hos Bakuri og IKKE fået hvad de lovede mig fra begyndelsen, trods min ihærdighed.
Det kan derfor ikke anbefales at handle med Bakuri. Min anbefaling er at vælge et dansk firma til den slags løsninger i stedet.

Besvarelse fra Bakuri.dk
Bakuri.dk har en rigtig god service og en meget professionel support – altid hurtig respons på spørgsmål.
Bakuri er altid tilgængelige og de er venlige at tale med, og vender hurtigt tilbage på henvendelser. De følger jævnligt op på, hvordan det går, og om der er noget de kan gøre bedre - alt dette giver os en rigtig god tryghed.
Bakuri har udarbejdet en fed Webshop til os, der får stor ros fra vores kunder, og som vi selv er stolte af.
Jeg kan varmt anbefale Bakuri´s team.
Bakuri holder løbende kontakt med os. Det er vigtigt med personlig kontakt – det er tegn på god service. Der bliver fulgt op på tingene!
Efter hårdt arbejde på vores blogs med søgeoptimering fra Bakuri, ser det ud til at give gode og positive resultater allerede inden for få måneder.
Vores branche, har ikke været en nem opgave for Bakuri, men vil alligevel tage hatten af for de søge resultater de har formået at skabe for os.
Ud over resultaterne, vil jeg også sige tak for en venlig og professionel kundeservice.
Bakuri kan klart anbefales til søgeoptimering.
Hilsen Morten
Jeg har gennem 1½ brugt Bakuri til at lave SEO for mig. Til at starte med virkede alt fint og der skete en masse.
Efter et halvt år gik pusten af dem. De havde et uheld og mistede mit password til min side, så de ikke kunne skrive på den. Desværre gik der 4 måneder før de henvendte sig for at bede om pass igen.
Jeg har flere gange bedt om dokumentation for HVAD de lavede for at fremme min side. Det lykkedes aldrig at få den information. De sagde at de ikke kunne gøre noget for at få min side op i søge resultaterne fordi den var for lang som. Jeg havde fået den opdateret til at være på 83 ud af 100 i googles hastighedstest, men ik at vide at det stadig var alt for langsomt til at de kunne gøre noget. Jeg skulle dog stadig betale hver måned.
Når jeg skrev mail til dem, skulle jeg gerne skrive 2-3 gange før der kom svar.
Da vi indgik aftalen blev leg lovet to SEO videoer. Den ene har jeg fået, men den anden har jeg endnu ikke fået.
Alt i alt kan jeg ikke anbefale Bakuri. Jeg havde ikke de bedste erfaringer.
____
Svar på svar af 6. marts
Du skriver at I har rykket mig for password til min side? og endda mange gange. Ikke en af de mails er nået frem til min mailbox, hvilket jo er meget uheldigt.
Du siger at det var meget svære ord. Det var ikke hvad I sagde da jeg blev kunde, og et af dem jeg helst ville have jer til at fokuserer på var Ballonklovn med en konkurrence på 34.200, hvilket er ingenting.
Ang. den sidste SEO video, så blev billederne sendt den 4/10-13 og jeg har rykket for den den 23/10, 10/11, 27/2, 4/3 og 20/3. Ved hver rykker var billederne med i mailen.

Besvarelse fra Bakuri.dk
For et år siden lavede jeg en aftale med bakuri. De skulle lave lave SEO opdatering på min nye hjemmeside.
De havde en meget dygtig sælger som lovede mange spændende ting, som fik mig til at skrive under på aftalen med dem. Fik faktisk ingen ting ud af mine penge (42.000 kr).
Mit besøgstal er steget meget lidt på det år de arbejdede med min side, og de lovede meget meget mere.
Nu er der gået et år og jeg er kommet ud af aftalen. Og det er jeg ikke ked af!!
De lover mere end de kan holde !!

Besvarelse fra Bakuri.dk
Fiskers Reklame har været meget tilfreds med kundeservicen og opfølgningen samt implementeringen af SEO løsningen, som har givet gode resultater. Bakuri kan på det varmeste anbefales. Det som bliver lovet, bliver til virkelighed.
Med Venlig Hilsen Susanne Fisker-Jensen
Det som sægleren siger er ikke hvad man får, og når der er gået de 30 dage starter de med at lave "deres" arbejde også kan man ikke fortryde.
Og jeg selv ved meget lidt om seo og jeg selv har stadig lavet bedre seo end dem.
de er langt fra det værd man skal give.
jeg føler mig virkelig snydt. og hvis jeg kunne ville jeg havde mine penge tilbage men den garanti som de tilbyder passer heller ikke.
Hold jer fra dem.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nej jeg har ikke være glad for det med søge ord eller andet.
jeg har hele tiden sagt til jer at jeg føler mig snydt osse derfor jeg har snakket med jeres chef. og han undskyldte og for mig som har mistet en masse penge er ord intet værd.

Besvarelse fra Bakuri.dk
Field and forest hunting tours kan kun anbefale Bakuri Software.
de følger op på deres ting. og ringe tit for at høre om der er noget de kan gøre.
For et par måneder siden jeg startede en lille virksomhed. Som de fleste nye virksomheder har jeg brug for nogle placeringer på Google for at få kunder. Jeg vidste, jeg havde brug for hjælp og besluttede at give Bakuri en chance efter at have modtaget et godt tilbud. Boy hvor er jeg glad for den beslutning!
Bakuri teamet var meget tålmodig og behageligt at arbejde med. De forklarede hele processen og var let tilgængelig, da jeg havde spørgsmål. Jeg begyndte at lægge mærke til højere placeringer indenfor ca. 30 dage og fortsætte med at gøre til Idag at have nogle topplaceringer :)
Et samarbejde med Bakuri er en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har lavet i mit professionelle karrierer.
Stor anbefaling herfra.
Benniksgaard Hotel yder wellness ophold i Sønderjylland og til at blive fundet netop I dette område har vi indgået samarbejde med Bakuri Software. Vi har nu været igang i over 6 måneder og ud af de 10 søgeord som vi har valgt at markedsfører os på, er 9 af dem i top.
Jeg startede et samarbejde mellem mit firma Tagrens og Bakuri Software i foråret 2012, og har haft en betydelig fremgang i kundekontakter lige siden. Jeg har drevet mit firma Tagrens siden 2000, og 2012 ser ud til at blive det bedste år nogensiden, og det kan jeg takke Bakuri Software for.
Jeg kan varmt anbefale Bakuri Software til alle, som gerne vil have flere kunder. Tagrens vil helt sikkert blive ved med at samarbejde med Bakuri Software.
Hilsen
Jan Ærenlund
Tagrens
Hele vejen igennem processen med design og implementering af hjemmesiden har kommunikationen med Bakuri været i top.
Vi bruger også Bakuri til SEO og mærker her en fremgang, da stortset alle de søgeord de har lavet SEO på, er kommet på side 1
Vi kan kun give Bakuri de varmeste anbefalinger.
Vi har fået designet vores hjemmeside samt logo hos Bakuri.
Det er let for os at redigere på hjemmesiden.
Supporten er altid behjælpelig, og besidder den nødvendige kompetence i diverse situationer.
Bakuri Software A/S, gav en professionel service, kommunikationen var god, tilbagemelding på email eller telefon, der var enkelte rettelser i teksten, men det blev fixet med det samme. Kan kun anbefale Bakuri Software, som en fornuftig og god samarbejdspartner.
Kajsfoto.dk
Vi har fået stor hjælp og sparring hos Bakuri i forbindelse med vores 5 hjemmesider. Det er vigtigt for vores virksomheder, at de bliver synliggjort på nettet og her er Bakuri altid klar til at hjælpe med diverse spørgsmål og alt hvad der hører til. De står altid klar med hurtig respons og yder særdeles en god service :-)
Med Venlige Hilsnen
Lisbeth Wassmann Castus A/S
Igennem snart 7 år har iPinion forsøgt med forskellige leverandører som har lovet top-placeringer på Google.dk - det har kostet iPinion en masse penge og uden at man i den sidste ende har opnået resultater der var tilstrækkelige - Det nytte ikke noget at når en kunde søger efter Omstillingsanlæg på google.dk så finder han eller hun iPinion på side 12. Det var også årsagen til at vi, for et par år siden, droppede SEO optimering til fordel for en dyr Google Adwords løsning.
For noget tid siden blev jeg kontaktet af Toke fra Bakuri Software og uden at give garanti eller falske forhåbninger mente han at Bakuri Software nok ville være i stand til at skabe gode placeringer for iPinion.
Der blev aftalt et forløb og en pris og i dag betaler vi mindre end vi gør til Google Adwords for at få relativ gode placeringer - Samarbejdet er nu et par uger gammelt, men allerede nu finder vi tunge søgeord som IP Mobil, Hosted IP Telefoni m.fl. på top 10 listen hos Google.dk - Og de bevæger sig stabilt og sikkert op af listen.
Ud over at udføre et generelt godt stykke arbejde har Bakuri Software også leveret gode idéer til tiltag på hjemmesiden som chat funktion og video på forsiden - Det er klart en fordel i forbindelse med SEO, men det har også bragt andre positive ting til bordet hos iPinion - Kunder som førhen fandt hjemmesiden ved en simpel søgning på eksempelvis Omstillingsanlæg kan nu stille indledende spørgsmål, til vores salgsteam, direkte fra vores forside.
Så min umiddelbare vurdering er at Bakuri Software lever op til de forventninger jeg har til resultater og jo længere tid vi arbejder på projektet jo bedre og mere solide placeringer får vi.
Jeg kan kun anbefale Bakuri Software og jeg har givet mine 5 stjerner da jeg ikke kan "finde" en downside hverken på pris, levering, dialog eller andet.
Jeg står også gerne til rådighed til en snak om de erfaringer vi har draget os med Google Adwords, andre SEO leverandører og selvfølgelig Bakuri Software.
Lars Andersen
iPinion ApS

Besvarelse fra Bakuri.dk
Jeg har haft Galleri 5 kørende på Bakuri i ret lang tid. Og indtil nu har jeg været tilfreds med Galleri 5 hjemmesiden. Jeg kører stadig på den gamle udgave, men det er fordi jeg er lidt tung til det nye, Men jeg må samle mig og hoppe på det nye som kan meget mere. Deres værktøj er hurtigt og overkueligt, det kan jeg lide.