complete misleiding ! op de foto een mooie gebreide trui met kleurlijntjes in gekleurde wol. in realiteit een witte trui waarop kleurlijntje geprint waren, in andere kleuren. retour lukt niet want is... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Scam artists!!! Buyer beware I had to pay to return the item as registered post and then they didn’t refund me!! Total scam I don’t understand how these types of websites do not get shut down
J’ai commandé un pyjama en coton … j’ai reçu un vêtement mal coupé en matière synthétique. J’ai demandé un formulaire de retour et de remboursement : je devrais ,selon eux , le renvoyer à mes frais à... Se mere
Eigenlijk een 0 waard : de lange trui/jurk komt met moeite van onder mijn oksels en de mouw(tjes) komen tot aan mijn ellebogen. Lang moeten wachten op dit gedrocht en dit gaat rechtstreeks naar dekled... Se mere
Nederlands lijkend bedrijf
Nederlands lijkend bedrijf, geeft vertrouwen, maar helaas. Temu kwaliteit voor een veel te hoge prijs. Lijkt goed maar is bedrog. De ontvangen laarzen lijken niet op de foto, laat staan dat het voldoet aam de vwrwachte kwaliteit. Retourbeleid doen ze niet aan. Antwoorden vanuit Chat gpt. Vooral geen aanrader.
Had ik het eerder geweten ...
O jee, ook ik heb me in de val laten lokken door de Nederlandse merknaam Bakker Mode. Maar ik kreeg argwaan toen ik geen vestigingsadres in Nederland vond.
De schoenen die ik bestelde zagen er op foto goed uit, maar ze zijn waardeloos. Goed genoeg voor de vuilnisbak, want ik durf ze niet aan Oxfam te schenken. En dan heb ik ze uiteraard veel te duur betaald. Ik heb mijn lesje nu wel geleerd, met scha en schande ...
Ik wil iedereen waarschuwen
Ik wil iedereen waarschuwen. Oplichting!
Het lijkt een Nederlands bedrijf, maar is uit China. Een rok besteld, maar kreeg een broek. Een totaal ander product. Verkeerde maat en slechte kwaliteit. Ik vreesde het, omdat het pakketje pas 4 weken later geleverd werd, en de shipping uit China kwam.
Gemaild voor retour. Maar na 2 weken staat er nog steeds, deze retour wordt beoordeeld. Dus absoluut niet kopen. Veelte duur voor slechte kwaliteit. Leveren andere producten dan wat er op de site staat. En geen reourbeleid. Niet meer kopen!
Chinese handel ondanks Nederlandse naam
Inderdaad ook besteld bij Bakker mode om Nederlandse naam en later pas tot de conclusie gekomen dat het product uit China komt.
Jurk besteld, blijkt dat de stof een synthetisch materiaal is zonder een label met informatie. Goedkoop materiaal en zeker te duur voor de kwaliteit. Nu proberen het te retourneren hetgeen een uitdaging zal zijn als ik de reviews zo lees.
Zeker hier niets bestellen!
Waardeloze service
Deze winkel doet alsof ze Nederlands zijn maar zijn Chinees. Dat betekend dat "vandaag nog verstuurd" alsnog betekent dat je weken moet wachten.
Proberen een artikel geretourneerd te krijgen is een drama. Ik ben inmiddels 2,5 week bezig om een pakje te retourneren en heb erg weinig hoop dat ik ooit mijn geld terug ga zien.
Trap er niet in
Trap er niet in! Het lijkt een Nederlandse winkel, maar is een webshop gebaseerd in Hong Kong. Ik had een 5-delige set (teen)sokken besteld, ontving 1 paar. In 3 weken tijd 4x gemaild, maar geen antwoord.
Ik laat het maar zitten, gaat gelukkig niet om een heel groot bedrag en wie weet zijn ze toch nog zo netjes om te reageren binnen 1 of 2 weken, maar ik heb wel spijt dat ik niet beter gekeken heb waar ik bestelde.
Tijd geleden een trui besteld
Tijd geleden een trui besteld. Helaas na het bestellen zag ik de slechte reviews pas. Heb inderdaad nooit wat ontvangen. Het zijn oplichters. BESTEL HIER DUS NIET!
4 weken levertijd
4 weken levertijd, niet reageren op retour aanvraag
Teenslippers besteld, maar bleek deceptie.
Ik heb teenslippers besteld, helaas te laat de reviews gelezen. Maar mijn vermoeden kwam uit! Na 2 maanden kwamen de slippers binnen. Werkelijk een lachertje. Ze leken niet op mijn bestelling. Na redelijk mailcontact blijft het nu uit.....niet anders verwacht.
Het is dus Chinese troep!!!
Onvoorstelbaar dat er mensen zijn die op deze manier geld willen verdienen over mensen die hard moeten werken om een keer iets leuks te kunnen kopen....hoe kun je zo leven? Walgelijk, Bah!!!!
Ik wil graag retourneren
Ik wil graag retourneren. En mijn aankoop bedrag terug ontvangen.
Maar helaas geen contact, alsof ze niet meer bestaan.
Ga hier niet mee in zee!!!
Ga hier niet mee in zee!!!! Het duurt weken voor je iets ontvangt. Het bestelde is van slechte kwaliteit en als je het wil retourneren zijn ze niet bereikbaar. Wacht al een week op antwoord over een retour.
Scam website, do not use!
Scam website, expensive clothing, looking good on the pictures, but the actual clothing is cheap stuff, bad quality, bad fits.
When sending them pictures showing the issues they said the product was ok and I was not eligeable for free return.
Chinees bedrijf dat zich niet aan Nederlandse wetgeving houdt!!!
Twee vesten besteld; na twee weken ze gekregen en totaal andere kwaliteit dan gesuggereerd werd in de online-winkel. Proberen je aan het lijntje te houden als je wilt retourneren, maar uiteindelijk krijg je niets terug!
Een dropshipping winkel. Waardeloos op alle fronten.
Een dropshipping winkel. Waarbij je het product niet kan retourneren. Zoals door hen zelf aangegeven is dat hun beleid. Na aandringen mag je toch retourneren maar dan moet jezelf de verzendkosten naar China betalen. De schoenen waren van plastic en een slechte kwaliteit. Hele slechte ervaring. Absoluut waardeloos!
Retourneren is niet mogelijk!!! NIET bestellen.
Leuke website maar slechte klantenservice. Retourbeleid slaat werkelijk nergens op. Bij niet tevreden krijg je niet 100% je geld terug....
Zie hierbij de reactie vanuit Bakker Mode:
We begrijpen volledig hoe belangrijk het is dat je artikel perfect past. Na je klacht zorgvuldig te hebben bekeken, hebben we vastgesteld dat het probleem onder de pasvormvoorkeuren valt, wat helaas niet onder ons retourbeleid voor gratis retourneren of terugbetaling valt.
Je mag het artikel desgewenst nog steeds retourneren, maar houd er rekening mee dat de retourkosten dan voor jouw rekening zijn.
Als blijk van waardering voor je begrip bieden we je graag 10% restitutie aan op het artikel – je hoeft het niet terug te sturen. Zo heb je twee opties waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van wat het beste bij je past.
----------
Zo ken ik er nog een paar. Kortom NIET bestellen hier. Slechte kwaliteit kleding en slechte onvriendelijke oplossing vanuit de klantenservice. De aanmelding van de retour en de oplossing vanuit Bakker Mode heeft 2 weken in beslag genomen. Een hoop mails over en weer. Foto´s versturen, redenen van het retour sturen etc... hier ga ik mijn tijd niet meer aan verdoen. Bakker Mode is op de hoogte gesteld van deze review. Ik wens ze heel veel succes verder!
Producten uit China en slechte klantenservice
Leveren een verkeerd product en geven niet de service die wettelijk hoort. Voor iedereen die hier besteld: bekijk goed wat wettelijk geldt en wat het probleem is. Ze horen namelijk het afgebeelde product te leveren en als dit niet zo is, horen zij 100% van de kosten (terug) te betalen, als zij niet het juiste product kunnen leveren. Ook eventuele retourkosten. :)
Zorg dat ze op mail weigeren dit te doen, zodat je dit aan kunt tonen als je hier werk van maakt. Je staat namelijk in je recht.
Zeer slecht
Zeer slecht! Koop hier niet. Kleding is van lelijke goedkope kwaliteit. Het artikel terug sturen lukt gewoon niet.
Retour beleid is kak
Bestelling gedaan,(laarzen maat42) maar product valt kleiner uit dan maat 42.
Contact op genomen, en krijg als andwoord dat dit onder pasvoorkeur valt, en ik zelf de retour naar china moet betalen!
Heeel blij met m'n nieuwe jas
Heeel blij met m'n nieuwe jas, voelt als een deken!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.