Forfærdelig oplevelse. Efter drømmen om togferie gennem Tyskland må vi sande, at det kan DB ikke løfte. Tog er konstant aflyst eller flere timer forsinkede. Aldrig har jeg været ude for en mere st... Se mere
Propfyldt regionaltog fra Hamborg til Flensborg d. 12/7 2026 kl. 15:39 til 17:41, så jeg måtte stå op i midtergangen. Hvor er InterCity-togene blevet af på denne strækning? DB Personenverkehr e... Se mere
Virkelig dårlig oplevelse. Dårlig start på ferien og dårlig afslutning på ferien. Vi ville se lidt undervejs og betalte mere for at komme med bane i stedet for kun bus. På trods af at, at der var plan... Se mere
Lørte togselskab! Aflysninger på aflysninger, samt et forsvundet tog, som resulterede i at mig og min kammerat skulle tilbringe hele natten i en lørte by i Tyskland. Al information bliver fortalt ud... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Deutschlands beliebtestes Reise- und Mobilitätsportal: Auskunft, Bahnfahrkarten, Online-Tickets, Ländertickets, günstige Angebote rund um Urlaub und Reisen. Komfortabel planen und sicher buchen.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
fin service
En togrejse til Tyskland fin service undervejs vi blev godt nok 2 timer forsinket til Berlin, men da det var nattoget passede det fint at være der 6,30 i stedet for 4,25.
så ikke sidste rejse med bahn.de
Både og...
Hvis du er dansker og rejser i Tyskland, med en billet booked over Bahn.de skal du huske at medbringe det kort du har betalt med, da de tager dette som en "proof".
Der er normalt ikke problemer med billetter eller vogne eller lign, men for et års tid siden havde jeg den oplevelse at jeg nær havde mistet toget i Hamborg, da jeg var sent på den, men mest af alt fordi at den vogn som stod på min billet ikke eksisterede. Da jeg så kom på toget fik jeg at vide, at den billet jeg havde som galt til 1. klasse nu kun duede til 2. klasse siden vogen jeg skulle side i ikke eksisterede.
Jeg fik et sæde i 2. klasse, men fik af vide at hvis nogen havde reserveret det, skulle jeg flytte mig.
For at få refunderet pengene for den 1. klasse jeg aldrig fik, ville det blive en kompliceret vej at gå, og det er ikke værd, slet ikke når man som dansker ikke tilbringer særlig lang tid af gangen i Tyskland.
super nemt og effektivt
På denne side kan du bestille togbilletter til hele europa, hvis de blot går gennem tyskland. Eller du kan tjekke togtider. På dsb hjemmeside er det denne man henviser til når man skal bestille togbilletter til udlandet.
Den er utrolig omfangsrig og nem at bruge. kan man ikke tysk kan man vælge engelsk og noget af siden er sågar oversat til Dansk. Jeg har brugt den rigtig meget til online togbilletter, prisen er ofte billigere end hvad dsb sælger de samme billetter til.