Bagsvaerdlakrids Anmeldelser 115

3,9

Var med vores personaleforening til rundvisning/lakridssmagning .En forrygende aften i selskab med direktør Morten, som bare er en ener.Magen til livstykke, skal man lede længe efter. Den bedste lakr... Se mere

Afholdt et arrangement for Business Danmarks medlemmer, hvor vi havde fornøjelsen af Direktøren Morten, som fortalte om hele deres rejse ude i deres kogeri. Fantastisk passion og iværksæ... Se mere

Jeg ved ikke om Morten, Bagsværd Lakrids, har Diagnosen Tourettes syndrom ( så sig det inden arrangementet, så man er forberedt) eller han blot syntes, at han er sjov når han står og skriger uhæmmet... Se mere

Købte en lakridsjulekalender tilbage i september, som min mand skulle have som første adventsgave. Da han åbnede pakken var den i stykker. Lidt øv at give en gave der er i stykker. Har forsøgt at skri... Se mere

3,9

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Forrygende rundvisning

Den bedste lakrids jeg har smagt!!

22. januar 2026

Vildledende markedsføring og dårlig service

Normalt skriver jeg ikke anmeldelser, men den vildledende markedsføring og dårlige kundeservice, jeg oplevede i dag, får mig til at skrive denne.
Jeg har i dag besøgt Nord Julemarked, hvor Bagsværd Lakrids havde en bod. De solgte deres lakridsplader, som normalt koster 79 kr., til 50 kr. Jeg fik at vide, at det var en god pris. Det er dog ikke en reel god pris, når man tager højde for, at pladerne samtidig vejer mindre end angivet – de vejer 131 gram, mens emballagen angiver minimum 160 gram.
På selve varen stod der “smagsprøve”, men dette indikerer på ingen måde, at produktet vejer mindre end normalt.
Efterfølgende har jeg skrevet med en medarbejder fra kundeservice, som hævder, at jeg skulle være blevet informeret om vægten – en påstand, som ikke passer. Medarbejderen anfører desuden, at dette skulle have fremgået ved boden. Dette kan være muligt, men ikke noget jeg så i den tid jeg stod der, så tænker ikke det var været synligt nok.
Dette fremstår som vildledende markedsføring og dårlig kundeservice.

6. december 2025

Var til lakridssmagning og må sige at…

Var til lakridssmagning og må sige at jeg aldrig glemmer den oplevelse. Vi var på forhånd blevet “advaret” omkring Morten, den meget entusiastiske ejer - og vi blev ikke skuffet. Det var en virkelig sjov og god aften - og Morten levede op til alle historierne vi havde hørt. Kogt helt ned, må man sige at han er et menneske der brænder for sin forretning og de mennesker han har ansat. - Alle vi stødte på i løbet af aftenen, virkede helt oprigtige glade for ham (og hans quirks). Hvis jeg var 18-20år igen, ville jeg ikke være et sekund i tvivl omkring at sige ja til et arbejde i Bagsværd lakrids! - Og så er det jo verdens bedste lakrids! De får mine bedste anbefalinger, både til rundvisning og lakrids

20. marts 2025

Jeg sendte et spørgsmål via mail

Jeg sendte et spørgsmål via mail! Hold da op, en venlig medarbejder, som svarede tilbage. Dybt professionelt! Et ualmindeligt lækkert produkt! 🥰 Jeg har kun positive ord og roser at sige om Bagsvaerdlakrids! Tak. ☀️🌻

6. august 2025

Det er sgu lidt ærgerligt

Det er sgu lidt ærgerligt. Indpakningen er pæn, men den lover mere end de kan holde. Det er som om de ikke rigtigt har styr på deres håndværk - det smager som om de koger lakridsen som var det en tarvelig paprikasovs på Jensens Bøfhus. Hvis jeg vil ha’ tarvelig lakrids, vil jeg hellere ha’ Malaco, og hvis jeg skal ha’ noget lækkert er eksempelvis Bülow Lakrids med længder bedre.

13. juni 2025

Fantastisk oplevelse hos Bagsværd Lakrids!

Vi var til rundvisning hos Bagsværd Lakrids, og det var langt mere end bare en tur rundt i en lakridsfabrik – det var en smagfuld, sjov og passioneret rejse, ledet af den karismatiske ejer Morten. Med humor, entusiasme og masser af gode historier fortalte han om, hvordan det hele startede, og vi fik lov at smage os igennem hele sortimentet – fra klassikeren til de mere vilde varianter (chili og lakrids? Ja tak!).

Alt var lavet med kærlighed og kvalitet – selv sandwichene til aftensmad var overraskende gode. Rundvisningen sluttede, men vi kunne næsten ikke få os selv til at tage hjem, og endte med at stå og sludre og hygge med Morten i en lille halv time ude på parkeringspladsen. Selv dér var han nærværende, nysgerrig og virkelig flink. En oplevelse vi sent glemmer!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og vi kommer gerne igen til lignende arrangementer!

20. juni 2025

Racistiske og flabet fra alle medarbejdere

De er en dårlig forretning med racistiske medarbejdere som ikke ville servere smagsprøver fordi at jeg er brun og havde en fck trøje på. Det synes jeg var virkelig dårlig stil når jeg nu også var en 14 årig dreng. Det var på Bornholm til folkemødet at denne forfærdelige hændelse fandt sted. Det var en kvinde som sagde at jeg ikke passede ind i landet og ledelsesmanden sagde virkelig surt og flabet at jeg skulle gå min vej osv. og gad ikke høre på mig da jeg fortalte min side af historien. Det synes jeg virkelig ik er retfærdigt og da jeg spurgte om en undskyldning sagde de bare at jeg skulle smut ud herfra.

Håber ikke at I støtter denne forfærdelige forretning og håber at selveste Bagsværd lakrids kommer med en undskyldning og fremadrettet har bedre styr på hvem der arbejder der og har mere respekt for kunderne.

For nu har de mistet en kunde.

Mvh Mathias

13. juni 2025

Afholdt et arrangement for Business…

Fantastisk passion og iværksætter ånd, som skinner voldsomt igennem.

Kvalitet i højsædet, både på underholdning og produkt.

Bestemt et besøg værd.

Mange tak skal ihvertfald lyde fra Mig og Business Danmark.

Mvh.

Tonny Klim

16. maj 2025

Lakridssmagning og køb

Har været til lakrids smagning med en passioneret ejer, Morten.

Vi fik smagt på alt mulig lækker lakrids og i mange varianter.

Deres lakrids er lidt som karamel.
Det er en opmærksomhed man skal have, da alle ikke synes om denne konsistens.

Alt i alt en 5-stjernet oplevelse, samt 5-stjernet lakrids.

28. marts 2025

Aftenarrangement på Bagsværd Lakrids

Deltog i aftenarrangement med prøvesmagning " lav din egen lakrids", foredrag, demonstration af fremstilling og smørrebrød bagefter.
Lakridsen er uforlignelig god, mange spændende varianter.
Ejerens foredrag var entusiastisk og ind imellem lidt " for meget".
Alt i alt en lærerig og spændende aften.

3. april 2025

Fantastisk lakridsfest i Bagsværd.

Fantastisk lakridsfest i Bagsværd.
Det, min veninde og jeg troede ville blive en rolig lakridssmagnings aften på et par timer, udviklede sig til at blive et helaftensarrangement jeg sent vil glemme!

Jeg har aldrig mødt så passioneret et menneske som ejer Morten før. Man er ikke i tvivl om, at det er hans hjertebarn. Han er en unik formidler - det må man sige!!
Virkelig sjov, skør og god oplevelse.

Fantastisk lakrids og luksus at få lov til at smage alle varianter.

Jeg vil anbefale alle, at deltage i en "lakridsfest", det vil I ikke fortryde (men husk at ankomme,med den humoristiske sans velbevaret!!)

20. marts 2025

Virkelig sjov og interessant aften

Virkelig sjov og interessant aften, med dejlig lav-selv lakridskombinationer, sushi og vin og underholdende indehaver med meninger og humor/humør ( måske ikke for de mest PC, men rigtig sjovt hvis man ville være med på den rejse☺️). Tak for en speciell og hyggelig aften - og ja, til og med med rigtig god live musik!👍☺️

21. marts 2025

Bagsværd Lakrids EVENT

Var til event med Bagsværd Lakrids.
Tirsdag d 11/2-2025..
Super spændende at se produktionen og hører om byggestenen til lakridsfabrikken og lækre smagsprøver.
Kan varmt anbefales hvis man kan lide lakrids.
Og er nysgerrig anlagt.

11. februar 2025

Rundvisning og lakridssmagning

“Rundvisning” med ejer Morten, er som at være til en børnefødselsdag med en ballonklovn man fortryder man har hyret. Usammenhængende fortælling og der Morten er konstant “sjov” på gæsternes bekostning.
På “rundturen” som er at man sidder på en stol og kigger på gryderne var der ikke plads til alle der havde købt billet, så vi fik plads i gangarealet, hvor personalet skulle forbi hele tiden for at passe deres arbejde.
Smagningen til sidst var en bræt, så kunne man selv prøve, mens Morten fortsatte sit one-man show om varianter i endnu en rodet fortælling.
De 2 stjerner gives for lakridsen som kan noget.
Køb ikke en rundvisning, men besøg det venlige personale i butikken og få en smagsprøve, hvis du er i tvivl hvilken du bedst kan lide og brug pengene på lakrids i stedet for.

11. februar 2025