Baenks - Groningen Anmeldelser

1. Butik med udstyr til hjemmet
  2. Møbelforretning
  3. Sofabutik

Om Baenks - Groningen

Baenks Fashionable Furniture is het merk dat zich specialiseert in kwalitatief hoogstaand zitmeubilair, prachtige ontwerpen, de mooiste vormen, de beste materialen, het eigen unieke zitcomfort en vooral de perfecte confectie.
Stijlvol, verleidelijk, met oog voor detail. Eigenzinnig op onze manier, omdat we weten wie jij wilt zijn. Wij zorgen ervoor dat de bank je altijd past, in een stof- of lederkleur die jou altijd goed staat.

• Hoendiep 99c, 9718 TE, Groningen, Groningen, Holland

• 050 312 15 19

Middel

3,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Voorkom contact met de "service" afdeling

Na aanschaf van de bank waren we nieuwe vulling en stof nodig. Veelvuldig contact gehad met de service afdeling om keer na keer aan t lijntje gehouden te worden en meer dan een half jaar op producten moeten wachten wat 2 maand zou duren.
Wanneer je hen aanspreekt op de slechte afwikkeling van de klacht beginnen ze met leugens dat ik de bestelling zelf niet goed doorgezet zou hebben, na het schriftelijk bewijzen dat dit wel was gebeurd krijg je hier geen reactie op maar wordt er gedreigd met annuleringskosten.

Al met al een service die je mag verwachten van een Seats and Sofas, maar niet van een gerenommeerde winkel!

24. oktober 2024
Baenks - Groningen-logo

Besvarelse fra Baenks - Groningen

Beste Jelle van Os,

Het spijt ons te lezen dat u ons op 3 verschillende review platformen beoordeeld met een 0 of 1 ster.

Onlangs hebben wij telefonisch met elkaar gesproken en toegelicht en verduidelijkt hoe wij u hebben geholpen met het oplossen van de schade aan uw bank. U heeft ons versteld dat uw kat op de bank had geplast en ons daarom had gevraagd om een nieuwe zitvulling. Dit hebben wij voor u geregeld en na uw akkoord ook besteld.
Enige tijd later was u verontwaardigd toen u hoorde dat de vulling voor u klaar lag, dat er geen nieuwe hoes besteld was, terwijl in al onze gesprekken en e-mails het duidelijk vermeld was dat het ging om een nieuwe vulling. Wij hebben daarna op uw verzoek direct ook een nieuwe hoes voor u besteld. Aangezien de stof uit de collectie was, heeft onze leverancier via diverse wegen geprobeerd om alsnog deze stof te verkrijgen om een nieuwe hoes te kunnen maken. Dit heeft inderdaad langer geduurd dan gebruikelijk, maar o.b.v. de uitleg wel te begrijpen zoals wij steeds aan u per e-mail en telefonisch hebben toegelicht.
Uit compassie naar u toe hebben wij u voor de uitloop van de levertijd een korting gegeven op de bestelde onderdelen. Onlangs heeft u de nieuwe zitvulling met hoes opgehaald en wij hopen dat u weer kunt genieten van uw bank.

Naar onze mening hebben wij u een 5 sterren service gegeven!

Met vriendelijke groeten,

Team service Kruit & Kramer

Kruit & Kramer biedt een goede keus van…

Kruit & Kramer biedt een goede keus van 1e klas producten. Veel keus, goede service en uitstekend geholpen door verkoper Andre Drent van het filiaal in Groningen. Aflevering meubels, op tijd, vriendelijk en vakkundig. Compliment

1. marts 2024
Baenks - Groningen-logo

Besvarelse fra Baenks - Groningen

Bedankt voor je mooie beoordeling Henk! Fijn om te lezen dat Andre jou uitstekend heeft kunnen helpen en dat de aflevering door onze eigen vakkundige bezorgdienst naar wens is geweest. Wij wensen je veel woonplezier toe met de nieuwe meubelen.
Mvg Team Kruit & Kramer