Badgeland Danmark Anmeldelser

3,6

Det var hurtig levering og god kommunikation. Jeg var nødt til at redigere mine badges, men jeg har fået rigtig god service og hurtig levering. Jeg bruger dem meget gerne igen!

Køb billig kina skrammel til over pris, jeg købte to ventilator til at have rundt om halsen, de larmer, holder kun strøm i en time, og giver max halvdelen af den mængde luft reklamen viser. Jeg skri... Se mere

Redigeret anmeldelse. Efter meget lang ventetid fik jeg produkterne. Svarer til forventning. Kundeservice har hele vejen svaret mig. Så nu får I 5 stjerner. Mvh Vibeke. Jeg har ikke modtaget n... Se mere

1. Leverandør af reklamemateriale
  2. Digitaltryk
  3. Kontorartikelbutik
  4. Plakat- og skiltebutik
  5. Reklameartikelbutik
  6. Trofæbutik

Badgeland sælger alt i reklameartikler. Skal du på messe eller vil du gerne brande jeres firma så er Badgeland et oplagt valg. Vi sælger mange produkter fra kun 1 styk så private er selvfølgelig også velkommen som kunder. Kontakt os allerede idag og fortæl os om hvad du mangler. Produkter som vi f.eks. er gode til: Magneter, nøgleringe, drikkedunke, midlertidige tatoveringer, badges, klistermærker, pins, mindemønter, emblemer, muleposer, profil tøj, vand med logo, paraplyer, badgemaskiner, nøglesnore, armbånd og alt muligt andet.

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Fin vare til fine penge

Fornuftig leveringstid og meget fin vare, prisen taget i betragtning.

8. februar 2023

Besvarelse fra Badgeland Danmark

Kære Steffen tusinde tak for den fine anmeldelse /// Thomas kundeservice.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt - og flot resultat!

6. februar 2023

Hej Kamilla,

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var glad for at handle hos os. Nemt, hurtigt og flot det er lige sådan det skal være.

Mvh. Nikolai /Badgeland

Hurtig og billig

30. januar 2023

Besvarelse fra Badgeland Danmark

Tak for den fine anmeldelse, vi samler altid på glade og tilfredse kunder :-)

Mvh. Liza - Badgeland

Skarp håndtering selv for en lille ordre

Meget hurtigt efter min bestilling fik jeg svar med korrekturmail. Jeg troede, jeg fik svaret på mailen, men da det ikke var tilfældet, var de lige så hurtige til at følge op for mit manglende svar, og allerede næste dag var min bestilling på vej. Og min bestilling var altså ikke nogen stor ordre. Den var på blot to små snoldede badges, men min ordres insignifikante størrelse til trods, så gik det skarpt og hurtigt til alligevel.

3. februar 2023

Hej Jesper

Vi er glade for du havde en god oplevelse! Vi bestræber os altid på at være grundige lige meget hvor stor eller lille bestillingen er.

Tak for de flotte ord.

Mvh. Nikolai / Badgeland

Besvarelse fra Badgeland Danmark

Kære John vi er helt enige med dig.. Det er desværre ikke os der tjener på det... Postnord har lige sat deres priser op igen med over 15%. Hvis du er i området omkring Aarhus har du altid mulighed for at hente varen hos os. Tak for din anmeldelse /// Thomas Kundeservice.

Jeg er tilfreds

Desværre var der påført en forkert eller mangelfuld adresse, det medførte, at man ikke var istand til at identificere forsendelsen efter det modtagne tracing nr. Dagen efter løste en kvik medarbejder på udleveringsstedet i Superbrugsen i Juelsminde imidlertid problemet.
Indholdet var nøjagtigt som bestilt!
Jeg er tilfreds

30. januar 2023

Hej Kurt

Vi stræber altid efter at yde en god service, når vi leverer til vores kunder, og vi beklager mange gange, at der er sket en fejl i forbindelse
med leveringen af din pakke. Vi vil undersøge, hvad der er gået galt, så vi kan undgå, at den samme fejl sker igen.

Vi er dog glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af produktet. Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse.

Hav en dejlig dag :-)

Nemt og hurtigt
Første gang jeg handler der. Men bestemt ikke sidste gang.

29. januar 2023

Hej Annette

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at handle ved os. Det er lige præcist, som det skal være :-)

Du er mere end velkommen til at komme tilbage.

Hav en dejlig weekend :-)

Nem overskueligt website

Nem overskueligt website, gode video demostration og guides. hurtig levering

25. januar 2023

Besvarelse fra Badgeland Danmark

Tak for de rosende ord, vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse med vores hjemmeside og produkter :-)

Mvh. Liza - Badgeland

Kvalitet, service og udvalg i top!

Jeg har arbejdet med Badgeland af flere omgange i forskellige sammenhænge, og de har hver gang leveret både på kvalitet og service ud fra et omfattende, spændende sortiment. Kan varmt anbefales!

Klaus Sommer Paulsen
AdventureLAB

25. januar 2023

Hej Klaus,

Vi hos Badgeland siger mange tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det skønt at vores store sortiment lever op til forventningerne.

God sommer :-)

Mvh. Camilla // Kundeservice - Badgeland.dk

Nem og overskuelig at bestille på…

Nem og overskuelig at bestille på hjemmeside .Meget hurtig levering.
Kan varmt anbefales

17. januar 2023

Hej Janne

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er super glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle ved os.

Hav en rigtig dejlig dag! :-)

Lynhurtig levering

Vi bestilte 250 stk. badges kl. 13 og modtog leveringen næste formiddag, trods vores valg lød på 3-4 dages levering. /HJR

11. januar 2023

Hej Helle,

Tak for de rosende ord - vi gør selvfølgelig vores bedste for, at få pakken sendt afsted, hurtigst muligt!

Dine printklare filer gjorde processen meget nemmere! :-)

Mvh. Nikolai // Kundeservice - Badgeland.dk

Fantastisk betjening

Fantastisk betjening.
Jeg bestilte pind til afhentning på deres kontor i Hasselager. Da jeg bor i København, blev jeg via mail spurgt, om det var rigtigt, at jeg ville hente varerne på kontoret. Det må siges st være service. Varerne var klar til mig med det samme, og jeg fik den bedste betjening på stedet.

2. januar 2023

Hej Anne,

Tak for de flotte ord og de 5 grønne stjerner!

Det var en fornøjelse at udlevere din ordre, samt sludre lidt efterfølgende. Jeg håber du bliver glad for dine pins! :-)

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt, der handler jeg helt sikkert igen

26. december 2022

Hej Dan,

MANGE tak for de 5 flotte stjerner.

Vi glæder os til næste gang du bestiller hos os. :-)

Godt nytår!

God kundeservice

God kundeservice, hurtig levering fine produkter

19. december 2022

Hej Trine,

Tak for din flotte anmeldelse - Skønt at høre, at dine pins er faldet i god jord.

God jul :-)

Fantastisk

Super hurtig service og fantastisk produkt!

11. december 2022

Hej Sibel,

Tak for de 5 stjerner og den gode omtale.

Dejligt at din ordre lever op til forventningerne. :-)

Varen kom hurtigt

Varen kom hurtigt
Og fin kvalitet

9. december 2022

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse! Vi håber at du bliver glad for dine pins og badges :-)

Kan anbefales

God pris, pin med flot finish og hurtig levering.

28. november 2022

Hej E.G,

Tak for de 5 stjerner og de rosende ord!

Det glæder os, at du har haft en god købsoplevelse hos os! - vi håber at du bliver glad for din pin :-)

Overordnet tilfreds

Overordnet tilfreds
Dog er der en del af de badges, jeg købte, en del sjuskefejl, hvilket er ærgerligt.
Der er hurtig og effektiv ekspedition i firmaet, men det burde ikke påvirke resultatet. Det gør det dog desværre.

15. november 2022

Besvarelse fra Badgeland Danmark

Hej Zanne skynd dig at skrive til vores kundeservice med billeder af dem så sender vi nogle nye :-) du skal selvfølgelig have alle dine badges i god kvalitet. Beklager fejlen.. /// Thomas

Besvarelse fra Badgeland Danmark

Hej Kathrine Jeg snakkede lige med kundeservice der sagde at de havde snakket med dig - og at vi sendte flere ark lige efter du fortalte om manglerne. Der kan jo desværre ske fejl i pakkeriet, hvilket der desværre skete da du købte - men du skal selvfølgelig have de ark du har købt. Hvis du stadig ikke har modtaget de sidste ark må du meget gerne kontakte kundeservice. mvh Thomas Kundeservice.