Badgeland Danmark Anmeldelser

3,6

Det var hurtig levering og god kommunikation. Jeg var nødt til at redigere mine badges, men jeg har fået rigtig god service og hurtig levering. Jeg bruger dem meget gerne igen!

Køb billig kina skrammel til over pris, jeg købte to ventilator til at have rundt om halsen, de larmer, holder kun strøm i en time, og giver max halvdelen af den mængde luft reklamen viser. Jeg skri... Se mere

Redigeret anmeldelse. Efter meget lang ventetid fik jeg produkterne. Svarer til forventning. Kundeservice har hele vejen svaret mig. Så nu får I 5 stjerner. Mvh Vibeke. Jeg har ikke modtaget n... Se mere

Meget hurtigt efter min bestilling fik jeg svar med korrekturmail. Jeg troede, jeg fik svaret på mailen, men da det ikke var tilfældet, var de lige så hurtige til at følge op for mit manglende svar, o... Se mere

1. Leverandør af reklamemateriale
  2. Digitaltryk
  3. Kontorartikelbutik
  4. Plakat- og skiltebutik
  5. Reklameartikelbutik
  6. Trofæbutik

Badgeland sælger alt i reklameartikler. Skal du på messe eller vil du gerne brande jeres firma så er Badgeland et oplagt valg. Vi sælger mange produkter fra kun 1 styk så private er selvfølgelig også velkommen som kunder. Kontakt os allerede idag og fortæl os om hvad du mangler. Produkter som vi f.eks. er gode til: Magneter, nøgleringe, drikkedunke, midlertidige tatoveringer, badges, klistermærker, pins, mindemønter, emblemer, muleposer, profil tøj, vand med logo, paraplyer, badgemaskiner, nøglesnore, armbånd og alt muligt andet.

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Professionelt

Hele forløbet har været rigtig GOD - tak

30. juni 2023

Hej Lene,

Tak for den flotte anmeldelse!

Du ønskes en god sommer! :-)

Hurtig ekspedition

Overskuelige tilbud

1. juli 2023

Hej Jørgen,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os!

God sommer :-)

Glad kunde

Hurtig service og levering.
Kan varmt anbefales 😊
God sommer ☀️

7. juli 2023

Hej Lise,

Tak for din flotte og varme anmeldelse! Du ønskes en god sommer :-)

hurtig og fin oplevelse

hurtig og fin oplevelse
ingen problemer
tak

29. juni 2023

Hej Bitten,

Vi er glade for, at du har modtaget din ordre hurtigt og smertefrit.

Du ønskes en god sommer :-)

Mvh. Camilla // Kundeservice - Badgeland.dk

tak de er virkelig til en stor hjælp…

tak de er virkelig til en stor hjælp med der står nedsat hørlse tal derfor tydeligt og de står med stort er mere tryk når jeg er ude de kom hurtig bestilte fredag mnd låg de i postskassen kan anbefales til alle et godt hjælpemidl der er for alle der med andre handikap rigtig god sommer

28. juni 2023

Hej Tina
Det er en fornøjelse at vide du har gavn af vores hjælpemiddel badges, de er nemlig lavet for at være en ekstra hjælp til folk, så omgivelserne bedre kan vise hensyn.
Vi takker for den fine anmeldelse og ønsker dig også en god sommer fra Badgeland :-)

Hurtig fremstilling

Hurtig fremstilling, god kvalitet og flot arbejde.

26. juni 2023

Hej Henrik,

Skønt at dine nye badges lever op til forventningerne!

Vi ønsker dig en god sommer!

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt. Tak for det !

6. juni 2023

Hej Lisbet
Mange tak for de 5 stjerner. Vi sætter pris på din fine anmeldelse og håber du er glad for dine pins :-)

5. juni 2023

Hej Ane
Tak for de fem stjerner, vi håber I kommer til at hygge jer med selv at lave badges :-)

Mvh. Liza - Badgeland

Jeg synes det er godt man gøre sig mere…

Jeg synes det er godt man gøre sig mere synlig i omgivelserne😄

7. juni 2023

Besvarelse fra Badgeland Danmark

Hej Ninna, tak for din positive anmeldelse. Det er dejligt at høre du også kan se den gode idé i vores hjælpe badges, vi håber du bliver glad for dem :-)

Hej Claus
Tak for din fine anmeldelse, det er dejligt at høre du fik god hjælp til din bestilling, det er lige sådan det skal være :-)
Du ønskes en rigtig god dag herfra.

Mega hurtig levering

Kom dagen efter!

30. maj 2023

Hej Josephine

Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at høre dine varer kom hurtigt frem. Vi håber du er glad for dine badges og pins og vil handle hos os igen :-)

Mvh. Liza - Badgeland

hurtig fejlfri levering og produkter…

hurtig fejlfri levering og produkter som forventet

5. maj 2023

Hej Janne
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anmelde din oplevelse, og vi er glade for at høre produkterne levede op til dine forventninger :-)

Godt produkt

Godt produkt - DIY badges

30. april 2023

Hej Susanne
Tak for din anmeldelse, det er dejligt at høre at du er tilfreds med dine varer :-) Det er lige sådan det skal være.
Rigtig god dag til dig.

Levering til tiden

Levering til tiden, det er positivt.

26. april 2023

Hej René
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre, at din vare nåede frem til tiden. Vi håber du er glad for dit køb :-)
Mvh. Liza - Badgeland

Varen svarer 100% til mine forventninger.

Købet af varen svarer 100% til mine forventninger. Rigtig hurtig fremsendelse af det bestilte. Ikke noget at klage over vil nok handle der igen.
Niels.

26. april 2023

Hej Niels
Tak for din fine anmeldelse, det er dejligt at høre, at varen levede op til dine forventninger :-) Du ønskes en dejlig dag.

Virkelig god kundservice

Oplevede virkelig god og hurtig hjælp fra kundeservice. Og rigtig god vejledning til produktet.

25. april 2023

Hej Louise
Mange tak for din flotte anmeldelse, vi er så glade for at høre at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, vi prøver altid at hjælpe vores kunder så de får de rigtige produkter til deres behov :-) Jeg håber I får glæde af jeres køb:

Super service. Meget tilfreds

10. april 2023

Hej Eva
Dejligt at høre du er godt tilfreds med både vores service og produkter, det kan man kun blive glad af. Vi håber du får lavet en masse flotte badges :-)

Hurtig og professionel fremstilling

Badges blev leveret hurtigt og i perfekt kvalitet

3. april 2023

Hej Troels
Det er dejligt at høre du har haft en god oplevelse med at handle hos os og er tilfreds med dine badges, det er lige sådan det skal være :-) Rigtig god dag til dig.