Badgeland Danmark Anmeldelser

3,6

Det var hurtig levering og god kommunikation. Jeg var nødt til at redigere mine badges, men jeg har fået rigtig god service og hurtig levering. Jeg bruger dem meget gerne igen!

Køb billig kina skrammel til over pris, jeg købte to ventilator til at have rundt om halsen, de larmer, holder kun strøm i en time, og giver max halvdelen af den mængde luft reklamen viser. Jeg skri... Se mere

Redigeret anmeldelse. Efter meget lang ventetid fik jeg produkterne. Svarer til forventning. Kundeservice har hele vejen svaret mig. Så nu får I 5 stjerner. Mvh Vibeke. Jeg har ikke modtaget n... Se mere

Meget hurtigt efter min bestilling fik jeg svar med korrekturmail. Jeg troede, jeg fik svaret på mailen, men da det ikke var tilfældet, var de lige så hurtige til at følge op for mit manglende svar, o... Se mere

1. Leverandør af reklamemateriale
  2. Digitaltryk
  3. Kontorartikelbutik
  4. Plakat- og skiltebutik
  5. Reklameartikelbutik
  6. Trofæbutik

Badgeland sælger alt i reklameartikler. Skal du på messe eller vil du gerne brande jeres firma så er Badgeland et oplagt valg. Vi sælger mange produkter fra kun 1 styk så private er selvfølgelig også velkommen som kunder. Kontakt os allerede idag og fortæl os om hvad du mangler. Produkter som vi f.eks. er gode til: Magneter, nøgleringe, drikkedunke, midlertidige tatoveringer, badges, klistermærker, pins, mindemønter, emblemer, muleposer, profil tøj, vand med logo, paraplyer, badgemaskiner, nøglesnore, armbånd og alt muligt andet.

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

12 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig levering og god service

29. november 2024

Besvarelse fra Badgeland Danmark

Hej Martin, mange tak for de fem stjerner, vi er glade for at du har haft en god oplevelse med at handle ved os, og at du vil dele din tilfredshed herinde :-)

Verdensklasse service

Verdensklasse service. Havde en gammel badgemaskine som vi ikke kunne finde nye dele til, fik lov at komme forbi på adressen og teste om deres badges passede. det gjorde de og vupti kørte vi derfra med 1000 Badges. Hurtigt og venligt service

26. november 2024

Hej Kristian
Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at vi kunne hjælpe dig med din badgemaskine, og at vores badgedele også passede til den.
Vi gør altid vores bedste for at hjælpe vores kunder så det varmer meget at vide, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.
Vi håber I får lavet nogle flotte badges og står klar til at hjælpe igen, hvis du skulle få brug for det :-) Rigtig god weekend til jer!

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering. OK kvalitet, særligt ift. den meget billige pris på nissehuer.

20. november 2024

Hej Claudia

Dejligt at høre at du er tilfreds med både nissehuerne og leveringen, så er du klædt godt på til december :-)

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde din købsoplevelse, vi værdsætter din feedback.

God service (og produkt)

Bestillingsproces, levering og produkt var perfekt.
Det der giver den femte stjerne er, at jeg havde et enkelt spørgsmål ved bestilling, som blev besvaret let og godt pr. telefon.

14. november 2024

Besvarelse fra Badgeland Danmark

Hej Jack, tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at både bestillingsprocessen, leveringen og produktet levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at vores kundeservice også gjorde en forskel. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang! 😊

Stor hjælpe fra kundeservice

Stor hjælpe fra kundeservice, der svarede på få minutter. Løste en grafisk udfordring lynhurtigt og på eget initiativ og meget effektivt. Nem design og upload af grafik samt hurtig levering. Imponeret over kundeservicen.

1. november 2024

Hej Daniela

Vi takker mange gange for de rosende ord, det er en fornøjelse at høre, at du har haft så god en oplevelse med vores kundeservice, og du har taget dig tid til at dele den her. Det kan man kun blive glad af!

Vi ønsker dig en glædelig weekend og håber du vil handle hos os igen en anden gang :-)

Mvh. Liza - Badgeland / Stickerland

Mindre fejllevering, men fikset godt og hurtigt

Nogle af de badges jeg bestilte blev afleveret som noget andet end det jeg havde bestilt, men efter kontakt var de dejligt hurtige til at få det fikset.

25. maj 2024

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse, vi beklager fejlen og er glade for at høre, at det blev løst hurtigt.

Bestilte køleskabsmagnetter

Bestilte køleskabsmagnetter. God service, min farvekode skulle lige ændres. Alt gik fint. Hurtig levering.

6. maj 2024

Hej John

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at alt gik vel med din bestilling og du er tilfreds med vores kundeservice :-) Det kan man kun blive glad af at høre.
God dag til dig.

Badge var som foto

Badge var som foto. I god kvalitet. Svagtseende . Gør livet lettere for folk med dette handicap og møder mere forståelse i hverdagen. Dem med magnet er super, ødelægger ikke tøjet,

26. april 2024

Hej Helen

Tak for din anmeldelse og de rosende ord om vores produkt. Det er altid en fornøjelse at få at vide, at vores produkter hjælper og gør en forskel for vores kunder :-)

Mvh. Liza - Badgeland

Servicen var fin og hurtig

Servicen var fin og hurtig, men blev skuffet over min vare. Foto af varen ligner slet ikke den vare man modtager.

24. april 2024

Hej Connie

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager at varen ikke levede op til dine forventninger og tænker om du mon ved en fejl kan have modtaget en forkert vare, f.eks. vores polsk flag farvestift? Den er også hvid og rød men har kun to farve segmenter modsat vores dansk flag farvestift.
Kontakt gerne vores kundeservice så kan vi hjælpe dig videre med situationen.

30. marts 2024

Hej Dennis

Tak for din anmeldelse, det lyder til at handlen er gået lige som den skal så det er jo dejligt at høre :-)
Du ønskes en god dag herfra.

24. februar 2024

Hej Mona

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at varerne kom hurtigt frem til dig. Hvis der er noget vi kan gøre for at forbedre kundeoplevelsen er vi altid lydhøre overfor feedback.

god oplevelse

god oplevelse, hurtig levering, fint produkt, A++

24. februar 2024

Hej Michael

Tak for din fine anmeldelse, vi værdsætter de rosende ord og er glade for at høre at du havde en god oplevelse med at handle hos os :-)

Mvh. Liza - Badgeland

En god oplevelse at finde en vare hos…

En god oplevelse at finde en vare hos jer som jeg har ledt efter længe og til en god pris 😀👍

26. januar 2024

Hej Fru Nivea

Tak for din anmeldelse, dejligt at høre at du fandt lige hvad du manglede hos os, det er jo en win win situation må man sige :-)

Rigtig god dag til dig.

Alt gik ok

Alt gik ok. Rigtig vare og til tiden.

28. januar 2024

Hej Torben

Tak for de fem stjerner, det lyder til at alt gik lige som det skulle, og det er altid rart. Vi håber at du vil handle hos os en anden gang.

Flotte badges

Flotte badges, god service og hurtig levering.

26. januar 2024

Hej Klaus

Tak for din fine anmeldelse, det er altid dejligt med glade og tilfredse kunder :-) Du ønskes en rigtig god dag herfra.

Hej Elin
Tak for din anmeldelse, vi sætter pris på at du tager dig tid til at anmelde din oplevelse og var tilfreds med den hurtige ekspedition.

De har mange "underlige "ting

Da jeg laver mange malerier, har jeg tit brug for det værktøj vi havde til matematik i skolen, når vi eller læreren var ved tavlen. Jeg kunne ikke få det der hvor jeg fik det sidst. Da min lineal på 1 m brækkede, var jeg på den. Ud over en lineal, fandt jeg også en 30/60/90 trekant, som jeg ikke havde fundet før i stor størrelse. Den bliver en stor hjælp. Lagde mærke til at de også har mange andre "underlige" ting

9. januar 2024

Hej Andreas

Tak for din anmeldelse, det er dejligt at høre, at du fandt flere nyttige ting på vores webshop som du kan bruge til dine malerier. Vi udvider hele tiden vores sortiment så vi kan tilbyde endnu flere spændende produkter til vores kunder.

Mvh. Liza - Badgeland

Super duper opgave skilteland!

Vil sige ærligt at jeg fik det jeg ønsket mig perfekt hjem til mit hus!
Tak skilteland!
I får 10 stjerner⭐️
for super duper service
Glædelig bag jul og godt nytår!😊

9. januar 2024

Hej Peter

Det er vi simpelthen så glade for at høre, det er dejligt at ens service og produkt kan vække så meget glæde :-) Vi takker for de mange stjerner og din fine anmeldelse.

Du ønskes et rigtig godt nytår fra hele Team Badgeland

Varen var udsolgt

Jeg forsøgte at købe noget, men det var udsolgt.

31. december 2023

Besvarelse fra Badgeland Danmark

Hej Søren. Beklager at vi ikke havde varen på lager det er selvfølgelig altid en træls melding at få. Nogen gange - såsom med massive snemængde vi har her hvor vi befinder os - gør desværre at vi ikke kan få vare ind. Samme med andre steder i verden. Vejret kan desværre gøre det umuligt nogle gange
/// Thomas Badgeland