Badgeland Danmark Anmeldelser

3,6

Det var hurtig levering og god kommunikation. Jeg var nødt til at redigere mine badges, men jeg har fået rigtig god service og hurtig levering. Jeg bruger dem meget gerne igen!

Køb billig kina skrammel til over pris, jeg købte to ventilator til at have rundt om halsen, de larmer, holder kun strøm i en time, og giver max halvdelen af den mængde luft reklamen viser. Jeg skri... Se mere

Redigeret anmeldelse. Efter meget lang ventetid fik jeg produkterne. Svarer til forventning. Kundeservice har hele vejen svaret mig. Så nu får I 5 stjerner. Mvh Vibeke. Jeg har ikke modtaget n... Se mere

Meget hurtigt efter min bestilling fik jeg svar med korrekturmail. Jeg troede, jeg fik svaret på mailen, men da det ikke var tilfældet, var de lige så hurtige til at følge op for mit manglende svar, o... Se mere

1. Leverandør af reklamemateriale
  2. Digitaltryk
  3. Kontorartikelbutik
  4. Plakat- og skiltebutik
  5. Reklameartikelbutik
  6. Trofæbutik

Badgeland sælger alt i reklameartikler. Skal du på messe eller vil du gerne brande jeres firma så er Badgeland et oplagt valg. Vi sælger mange produkter fra kun 1 styk så private er selvfølgelig også velkommen som kunder. Kontakt os allerede idag og fortæl os om hvad du mangler. Produkter som vi f.eks. er gode til: Magneter, nøgleringe, drikkedunke, midlertidige tatoveringer, badges, klistermærker, pins, mindemønter, emblemer, muleposer, profil tøj, vand med logo, paraplyer, badgemaskiner, nøglesnore, armbånd og alt muligt andet.

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Det gik hurtigt.

17. august 2022

Besvarelse fra Badgeland Danmark

Hej Jørgen, vi er glade for at høre dine varer kom hurtigt frem, vi håber du blev glad for dem :)
Mvh. Liza - Badgeland

Top-service og indlevelse oven i

Skulle bruge to badges til et særligt formål. En mindre misforståelse betød, at resultatet ikke var optimalt - muligvis min egen fejl. To dage efter havde jeg to perfekte badges samt oven i det, en alternativ løsning.
Engagement og service - selv over for en mini-ordre. Respekt.

14. august 2022

Hej Bent

Mange tak, fordi du har brugt tid på at skrive den flotte anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med den nye løsning. Vi håber, at de bliver gavnlige for dig :-)

Rigtig god dag.

Marie Louise / Badgeland

God hurtig eksekvering

10. august 2022

Hej Alexander

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at handle ved os.
Rigtig god dag :-)

Mvh. Marie Louise / Badgeland

Hurtige og effektive.

1. august 2022

Hej Kim

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din bestilling af badges.

Vi ønsker dig en god dag.

VH. Lise
// Badgeland

Fin-Fin

God hjemmeside.
Nemt at bestille.
Hurtig levering.

3. juli 2022

Besvarelse fra Badgeland Danmark

Hej Erling, vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hjemmeside. Tak for den fine anmeldelse :)

Virkelig hurtig levering

Virkelig hurtig levering! 👍

10. juni 2022

Besvarelse fra Badgeland Danmark

Hej Emilie, tak for din anmeldelse, vi håber du bliver glad for dine badges :)
Mvh. Liza - Badgeland

Service i verdens klasse!

Jeg har på vegne af en forening ofte handlet hos badgeland. Igen og igen har jeg oplevet en fantastisk service! Fornyeligt havde vi besluttet os for at købe en ekstra badgemaskine med en anden størrelse matrice til. Jeg havde åbenbart ved en fejl valgt en maskine hvor matricen ikke kunne udskiftes. I stedet for bare at tage ordren og tjene de ekstra penge, ringede badgeland og hjalp mig med at rette min fejl. Ikke blot sørgede de for at jeg fik det rigtige, da sparede også mig/foreningen en del penge. Den slags service kan man ikke andet end være glad for :) Jeg har haft lign. postive oplevelser de andre gange jeg har snakket med deres kundeservice.

8. juni 2022

Hej Ida
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at se, at du har haft flere gode oplevelser med at handle ved os. Vi er kun glade for at kunne hjælpe.

Rigtig god weekend :-)

Marie Louise // Badgeland

Hurtig service.

7. juni 2022

Besvarelse fra Badgeland Danmark

Hej Patricia, tak for de fem stjerner, vi stræber altid efter at levere varerne hurtigt :)
Mvh. Liza - Badgeland

Nærmer sig bondefangeri !

Dårlig sammenhæng med den pris der bliver reklameret med på nettet, for en Danmark-Ukraine sticker, hvor der reklameres med en pris på 9,48 kr.
Køber man kun en, er prisen 50 kr. + forsendelse + moms = 111, 25 kr.! Det kalder jeg bondefangeri.
Selv hvis man bestiller 150 som er den maksimale mulighed på deres hjemmeside, er prisen 16, 25 + forsendelse + moms. Det er bondefangeri!

2. juni 2022

Besvarelse fra Badgeland Danmark

Hej Arne. Det er Google selv der tager vores priser. Prisen er på et højere antal end man kan købe da vi i en periode ville sikre at der var nok til alle så en forhandler ikke købte 1000 styk. Har du købt noget hos os? Du må meget gerne skrive til info@badgeland.dk mvh Thomas Badgeland

Rigtig fin service

Rigtig fin service, og hurtig tilbagemelding med design

18. maj 2022

Besvarelse fra Badgeland Danmark

Hej Andreas, mange tak for de fine ord, vi håber du bliver glad for dine penne :)

Hej Elisa

Tak for de pæne ord. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med at handle ved os. Rigtig god dag :-)

Flot produkt

Flot produkt. Hurtig og nem bestilling. Hurtig afsendelse og modtaget Hurtig 🥰

16. maj 2022

Hej Britta

Tak for de fine ord. Vi håber, at du bliver glad for din pin :-)

Hej Søren

Mange tak for de pæne ord. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Vi håber, at du bliver glad for dine pins :-)

hurtig levering

Jeg fik, hvad jeg efterspurgte - hurtig levering!

10. maj 2022

Hej Mette

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse. Rigtig god dag :-)

Hurtig levering, god kvalitet 👍
50 badges 🌞

9. maj 2022

Besvarelse fra Badgeland Danmark

Vi sætter pris på de pæne ord, du må have en dejlig dag :)
Mvh. Liza - Badgeland

Hurtig levering - produkt som lovet .

6. maj 2022

Hej Ulla

Tak for den fine anmeldelse. Vi håber, at du bliver glad for dine badges :-)

Marie Louise/Badgeland

Nemt at lave sin badge

Nemt at lave sin badge, samt hurtigt levering

5. maj 2022

Besvarelse fra Badgeland Danmark

Kære Heidi tak for den fine anmeldelse. Vi håber i var glade for jeres badges. /// Thomas kundeservice.