Back in May Anmeldelser

4,8

God kvalitet og hurtig levering! Jeg har købt en guldbelagt kæde fra Back In May der har været med i pool, havet og mange træninger, og den er stadig som ny. Kommer helt sikkert tilbage og handler n... Se mere

Jeg har købt 4 smykker fra back in may og jeg går ikke med andet. Smykkerne er så unikke og jeg synes ikke man finder noget lignende andre steder. Jeg har ikke gået med andre smykker siden, og har d... Se mere

Unik kvalitet og hurtig levering! - Jeg handlede for noget tid siden et Rose Pendant hos Back In May, og efter at have modtaget den, kan jeg nu med sikkerhed sige, at ingen på markedet når dem til s... Se mere

Smuk og kreativ smykkekollektion, hvor kvaliteten er helt i top. Jeg er desværre for sløv til at tage mine smykker af alle de steder, hvor man bør, som til træning eller i bad, så kvaliteten er vigti... Se mere

1. Smykkeproducent

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Back in May is a universe of urban inspired high end jewelry. Our aim is to deliver the best pieces of jewelry to our customers as well as giving them the best possible experience when shopping at www.backinmay.com.

4,8

Mega fede produkter i særklasse og…

Mega fede produkter i særklasse og rigtig fin service. Det er hurtige til at svare tilbage hvis man har spørgsmål el. lignende og samtidig så er der hurtig levering! Kan klart anbefales :-)

21. januar 2019

Hej Chris,

Rigtig fed feedback, mange tak for den!

Ha' en rigtig god weekend :-)

Thomas // Back in May

Nem, hurtig og god service!

Geniale produkter, god service og en dejlig overskuelig hjemmeside! Har en del produkter efterhånden, er simpelthen vild med deres sans for detaljer og den altid høje kvalitet!

11. januar 2019

Hej Daniel,

Tusind tak for den gode anmeldelse. Vi håber vi kan tilbyde dig endnu flere smykker i fremtiden :-)

Rigtig god weekend!

Thomas // Back in May

Levering, produkt og kommunikation i top

Levering var super fin og jeg kunne hele tiden følge min pakke. Allerede på dagen hvor jeg bestilte, fik jeg en besked om at mit smykke var pakket. Da jeg modtog den, var den godt beskyttet og derudover lå den i en lille fin æske. Produktet var som vist på billeder på deres hjemmeside. Kommunikationen var der heller ikke noget at klage over. Så nu kan jeg nyde min fine rose halskæde i guld🥰

11. januar 2019

Hej Elisabeth,

Tak for den fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du sætter pris på smykket :-)

Tak til Back In May!

Fantastisk kundeservice, god kvalitet af produkter! Hjemmesiden fyldt med god information til at vedligeholde sit produkt.

8. januar 2019

Hej Patrick,

Tusind tak for den fine anmeldelse! Dejligt at høre, at du sætter pris på vores vedligeholdelsesguide på hjemmesiden :-)

Thomas // Back in May

God service, hurtig levering, og deres items er for vilde! Kan kun anbefales

18. december 2018

Hej Emil,

Tusind tak for anmeldelsen! Den sætter vi stor pris på :-)

Thomas // Back in May

Alt i alt fuldkommen god service

Alt i alt fuldkommen god service. I forbindelse med et køb prøvede jeg at skrive til dem og der var hurtig svar og hurtig levering :-)

Alt i alt kan de anbefales til fulde!

2. december 2018

Hej!

Dejligt du oplevede god service da du skrev til os. Det bestræber vi os på at opretholde. Tusind tak for anmeldelsen :-)

Mvh. Thomas // Back in May

God service!

Jeg har aldrig været meget for at handle på nettet, men må erkende at Back In May har styr på den proces.
Dertil må man sige det er nogle ekstremt flotte produkter!

27. november 2018

Hej Søren Ib,

Fedt at du oplevede at processen gik gnidningsfrit. Rigtig god weekend og tak for den gode anmeldelse!

Thomas // Back in May

Vis anmeldelser på alle sprog. (40 anmeldelser)