Samme historie som alle andre her. Autostolen er ikke kommet og der svares ikke på mail. Pengene trukket meget hurtigt fra mit Mastercard, som banken nu har spærret. Afventer behandling af min indsige... Se mere

Jeg har desværre også købt autostol med leverings tid 3 uger. Jeg blev trukket pengene straks, som jeg bestilte den. Jeg har endnu ikke, efter 6 uger modtaget autostolen, ej fået svar på mine 8 ma... Se mere

Jeg bestilte en autostol først i april 2015. Der var 3 ugers leveringstid, men de træk pengene med det samme. Efter 3 uger kontaktede jeg dem, da autostolen ikke var modtaget. Jeg fik svar tilba... Se mere

Bestilte en autostol d. 29/4. Lovet 2-3 ugers leveringstid. De trak pengene d. 04/5. Hørte ikke fra dem. Efter to uger kontaktede jeg dem på mail. Efter en uge svarede de, og beklagede den ekstra lev... Se mere

1. Babyudstyrsbutik
  2. Babytøjsbutik
  3. Børnetøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kindersitze und Kinderwagen aller renommierten Markenhersteller können Sie in unserem Onlineshop günstig kaufen. Qualität und Service werden bei uns noch groß� geschrieben. Wir wollen nur das Beste f�r Ihr Kind.

1,2

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,2

Arrogante svindlere...

Har handlet der én gang og gør det aldrig igen.

Bestilte og modtog 3 pakker MAM Night sutter som ifølge dem skulle være silikonesutter, hvilket det ikke var. Endvidere virker de ganske enkelt ikke.

Det totale belåb var 210,70 DKK hvilket var OK, men da pengene blev trukket på kontoen blev der trukket 210,70 EURO hvilket på daværende tidspunkt svarede til 1645,73 DKK.

Jeg rettede henvendelse til dem og stillede regnestykket op, så de kunne se hvor meget de skulle refundere. De forsøger så at give mig skylden for det da jeg åbenbart har udfyldt en formular hvor man kun kan betale i EURO. Det er så også OK, men fakturaen løb på ca. 25 EURO og altså ikke 210 EURO.

Der går så 3 uger inden jeg modtager en refusion, men kun på ca. halvdelen af det beløb der skulle refunderes. Herefter tager jeg kontakt til dem igen, og modtager det svar at de ikke kan se der er noget galt. Endnu engang må jeg stille et simpelt regnestykke op for dem, der viser hvor meget de mangler at refundere. De lover så at refundere det resterende inden for 2 hverdage, men da dette ikke sker henvender jeg mig igen, og de lover bod og bedring. Efter at have ventet endnu 14 dage må jeg koble en advokat på (gennem banken) og først efter endnu 14 dage får jeg de resterende penge refunderet, med en meddelelse om at de nu har refunderet for meget og må trække penge på mit kort.

Er du gal hvor blev jeg gal i skralden ved den besked, for jeg havde kun fået refunderet det jeg skulle med undtagelse af en enkelt manglende krone. Advokaten blev derfor varslet og han sendte dem med det samme en meddelelse om at de ville blive trukket i retten, såfremt de trak så meget som én øre yderligere på mit kort, hvorefter der ikke skete mere i sagen.

Bevares - jeg havde valgt en forkert formular så jeg skulle betale i EURO, hvilket også er OK for mig hvis de så havde nøjes med at trække de ca. 25 EURO og ikke 210 EURO.

At man så skal svines til i diverse e-mails og vente i næsten 2 måneder på at få det overskydende beløb refunderet er ganske utilgiveligt.
Uanset hvad, så er der en graverende fejl i deres betalingssystem, når det åbenbart ikke kan finde ud af at man vælger at betale i EURO, men ikke betaler det rigtige beløb.

Jeg kan i den grad IKKE anbefale dem...

6. september 2011

Aldrig mere! Nu må banken få mine penge hjem

En lang historie kort:

1) bestilte en autostol (specialudgave)

2) Pengene, ca. 1.000 kr., blev hævet samme dag. Jeg tænkte super, så er stolen på vej, da pengene jo ikke må hæves før, end at varen sendes... Men nej. efter 2 måneder venter jeg stadig (beløbet er jo hævet)

3) efter, at have ventet i 1,5 måned skrev jeg for, at spørge hvor stolen blev af (der stod lev. 2 uger ved bestilling).

4) fik en mail ca. en uge efter, hvor de spurgte om jeg ville have stolen i sort, for så kunne jeg få den med det samme. -Men nu havde jeg jo altså betalt for en specialudgave og pengene var jo trukket, så nej det ville jeg ikke.
Skrev til dem, at jeg ikke ville have den i sort men, de kunne refundere beløbet.. Intet er sket

5) nu, efter at have ventet i godt 2 måneder har jeg snakket med banken, der vil forsøge, at trække beløbet hjem, da jeg jo nok aldrig får min stol (for 14 dage siden var den ogsp 300 kr. billigere i Bilka)

Så ALDRIG mere i livet vil jeg handle med denne butik... Skam jer!

Derudover er alt kontakt på tysk/engelsk. Og ikke særlig godt oversat

2. maj 2011

Hvorfor læste jeg dog ikke de tidligere anmeldelser.....

Jeg kan kun give Pia, Ane osv. ret i deres kritik.

Jeg bestilte en Recaro 2.0 autostol til min datter (netop udgivet af producent). Der stod leveringstid på 2-3 uger - hvilket jeg havde indstillet mig på. Da den så ankommer en uge før tid - tænker jeg fedt (men en alarmklokke burde nok have ringet).

Det viser sig, at de har været så frække at pakke en tidligere model af stolen, som kan købes væsentlig billigere. MEN følgesedlen som er vedlagt angiver at jeg har fået den nye version.

Jeg kan kun anbefale folk at købe varer andetsteds end babyparadies - selvom priserne ser lovende ud.

8. marts 2011

UNDER AL KRITIK !!!

Jeg bestilte en autostol hos Babyparadies-shop.de, da det næsten var halv pris a´hvad den koster i DK. Da jeg havde ventet 3 uger, (som leveringstiden efter deres beskrivelse sku´være), kontaktede jeg dem pr. mail og fik det svar at "nu måtte jeg jo lige ha´lidt tålmodighed" . . . Tålmodighed min bare røv ! Hvilket var hvad jeg (på en pæn måde) svarede tilbage til dem, samt jeg skerv at jeg virkelig stod at mangede den autostol. Så fik jeg et svar tilbage der lød at "hun ikke ku´sige hvornår jeg ville få stolen" Det skal lige siges at de havde trukket pengene på mit visa-kort, gjorde de allerede dagen efter jeg bestilte den. Men efter jeg fik at vide at hun ikke ku´sige hvornår jeg fik min vare, blev jeg godt arrig og skrev nogle mail til dem, som blev ignoreret. Jeg kontaktede derfor min bank, som nu har lavet en indsigelse mod firmaet i håbet om de tilbagebetaler pengene. Jeg har fået pengene af banken, og har nu bestilt en anden autostol hos Tøjbamsen.dk.
Godt råd : BESTIL ALDRIG NOGET HOS BABYPARADIES-SHOP.DE ! ! !
Og har du bestilt hos dem og de har trukket dine penge på dit visa-kort uden du har fået din vare, kontakt din bank, de kan hjælpe dig.

27. februar 2011

Har to gange fået leveret forkert varer og de forstår ikke engelsk særligt godt

Har bestilt autostol og avent sutter første gang og kun sutter anden gang, hvor jeg havde glemt alt om første levering. Stolen var fin men sutterne blev leveret i pige farver selvom jeg bad om drenge farver... Anden levering gik det lige sådan fik 1pk dreng og 2pk pige.. Forsøgte at maile med dem på engelsk, men de mente at en dreng da også kan bruge pink og orange sutter.. Har sendt meddelelse med begge gange på farver, men begge gange påstår de at der ikke var nogen meddelelse på ordren. Der er lidt langt til butikken for at aflevere to pk sutter og jeg skulle selv betale porto for returnering af forkerte varer...

1. august 2010

Bestilte 2 autostole fik kun 1.

Som overskriften siger bestilte jeg 2 autostole og fik kun 1.
Deres hjemmeside er meget uoverskuelig og jeg fandt aldrig nogensinde e-mail eller telefon nummer til dem så jeg kan ringe derned.
Dog var der et link i bunden hvorpå der står noget på tysk jeg ikke forstod.
Det linkede til en anden side som jeg håber er ejerne og til dem har jeg skrevet en e-mail.
De trækker pengene samme dag eller dagen efter man har bestilt det er lidt utroværdigt men indtil nu har jeg ikke hørt om nogen der ikke har fået deres varer så de er vidst nok til at stole på.

Mvh. Brian Baltzer.

18. januar 2010

Hurtigste levering jeg endnu har oplevet

Vi bestilte en autostol på hjemmesiden. Dagen efter bestillingen fik vi mail om, at der blev en lille ændring i forsendelsesmetoden, idet de valgte at sende varen med DHL i stedet for lokal fragtmand.

Det betød, at vi modtog varen 3 dage efter vi havde bestilt den, og det kostede ikke ekstra, at varen blev sendt med DHL. Jeg kan kun anbefale dette site.

10. november 2008
Vis anmeldelser på alle sprog. (68 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto