Garanti og uindløst gavekort
Vi har også handlet både barnevogn og klapvogn der ! Men efter 1 mdr. med barnevognen i brug(nov. 09), begyndte den at ruste og vi henvender os med det samme til Flemming og vi bliver lovet, at han lige skal undersøge, hvad vi kan gøre for at behandle stellet, så vi får rusten væk og forebygger mod nyt rust ! Vi skal selv i hele perioden følge op og tager selv kontakt til Flemming, hvor vi hver gang får en sang fra de varme lande - til sidst lover han, at vi kunne få et nyt stel - desværre er vores stel ikke et, de længere producere, så vi kan få et andet stel, hvilket vi takker ja til. Men dette stel er desværre i restordre, men vi kunne få det i løbet af 14 dage ! Vi bliver i mellemtiden lovet et gavekort på 500 kr. fordi vi har været så tålmodige !
I juni måned 2010 får han endelig et nyt stel, men dette er ikke det samme, da vi i mellemtiden er blevet opgraderet til et alu-stel. Vi får stellet med og høre efter vores gavekort på 500 kr. som han havde lovet os, dette mente han ikke længere vi skulle havde, da vi jo havde fået et alu-stel i stedet for det gamle !
Vi krævede dog gavekortet og får at vide, at det kun må bruges på tøj, hvilket han også skriver på gavekortet !
Vi har flere gange henvendt os til ham via mail, for at høre, hvordan vi kan få indløst vores gavekort, nu da han har lukket butikken - men vi har endnu ikke fået svar !