Babyhuyswebshop Anmeldelser

5.314

4,6

Hurtig forsendelse til Danmark. Jeg fik dog ikke et tracknummer, men kundeservice svarede tilbage at pakken var afsendt. Jeg købte en autostol der kostede det halve her end i Danmark. Desværre er m... Se mere

Super service og hurtig forsendelse. Jeg var ret usikker på, om jeg virkelig skulle bestille herfra, da det er fra Holland og det er mange penge, at miste hvis det viste sig, at det var scam. Inde... Se mere

Fantastisk hjemmeside og service!! Bestilte autostolen søndag aften og onsdag eftermiddag var den leveret lige til døren (fragtfri) 👍🏻😃. Ville anbefale dem til alle.

1. Babyudstyrsbutik

Bij Babyhuys vindt u een uitgebreid assortiment met handige en stijlvolle baby- en andere artikelen van topkwaliteit. Met deze artikelen zijn uw kinderen dan ook verzekerd van zowel comfort als veiligheid. At Babyhuys you will find a wide range of useful and stylish baby products of top quality. With these articles, your baby is therefore assured of both comfort and safety.

5 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(5.314)

Hurtig forsendelse til Danmark

Jeg købte en autostol der kostede det halve her end i Danmark.
Desværre er min søn bange for at sidde i sin nye autostol. Jeg håber, at det bliver bedre med tiden.

5. september 2022

Ingen svar og ingen varer modtaget

Ingen svar og ingen varer modtaget
Vi har endnu ikke modtaget en weekend seng
bestilt på hjemmesiden og betalt for 3 måneder siden .
Firmaet svare ikke på mail og telefon nummeret på hjemmesiden er ikke korrekt .

17. november 2020
Babyhuyswebshop-logo

Besvarelse fra Babyhuyswebshop

Dear Mrs Ginsborg, in September my colleague told you that the delivery will be December.
This was confirmed again in October.
After delivery information from our supplier that there was a delay in delivery, we have offered you alternatives.
After your response, we have immediately credited your purchase amount.

We are available daily from 10 am - 12:30 pm and 1:00 pm - 4:00 pm.

Super service og hurtig forsendelse.

Super service og hurtig forsendelse.
Inden købet, forhørte jeg mig omkring hvad det fulgte med den klapvogn jeg gerne ville høre, dog var jeg nødt til at sende en direkte mail, da deres chat ikke gav pote, når de var offline. Jeg fik hurtigt svar på mail og bestilte klapvognen efter et par dages betænkning.
Forsendelse har taget i alt 3 dage, inklusiv en helligdag og det er en fantastisk klapvogn og jeg er super tilfreds.
Jeg handler gerne der igen.

10. juni 2019

Meget troværdig og hurtig levering

Vi købte 2 autostole herfra af 2 omgange. Begge gange gik der kun 3 dage før pakken blev leveret ved døren, selvom der på hjemmesiden stod, at man kunne forvente omkring 10 dage. Absolut ikke sidste gang vi handler her.

25. februar 2019

Super god oplevelse og service!

Super god oplevelse og service. Deres kundeservice svarer hurtigt på spørgsmål og efter min barnevogn var bestilt hjem, tog det kun 2 dage for den at blive leveret til Danmark.

14. oktober 2018

Hurtig levering og god pris

Hurtig levering og god pris.
Bestilte et autosæde med væsentlig besparelse i forhold til billigste netpris i DK. Sædet kom 2 dage efter leveret til døren. Vil handle der igen.

21. februar 2018

Meget tilfreds

Pakken kom før forventet ankomstdato. God service og hurtig levering. Kan helt klart anbefales

5. februar 2018

Meget positivt

Var lidt skeptisk ved at bestille fra Hołland, men alt gik simpelthen super! Levering i løbet af 3 arbejdsdage og halv pris i forhold DK.

6. december 2017