Bestelling geplaatst, werd na 1 dag behandeld, daarna na 4 dagen pas verzonden, echter het door hun gegeven pakketnummer is nooit in het systeem van de vervoerder bekend geworden. Na totaal 15 dagen d... Se mere
Virksomheden har svaret
De bestelling gaat eenvoudig, de levering is prima. Vreemd was dat we 2 shirts van dezelfde maat hebben besteld, waarvan 1 goed past en de ander aan de kleine kant is. Gelukkig is retourneren gratis e... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb bij Babista een gilet gekocht voor Euro 29,99 Babista heeft echter een minimum bestelbedrag van Euro 40,--. En dat is jammer. Kwaliteit produkt, afhandeling bestelling en overige zaken, dik i... Se mere
Virksomheden har svaret
Bekijk onze uitgebreide collectie comfortabele herenmode. Functionele herenkleding die comfortabel zit met een uitstekende pasvorm voor optimaal draagcomfort.
Andreasstraße 72, 10243 , Berlin, Tyskland
Bestelling gedaan. Na 14 dagen nog niet geleverd. Bij e-mail contact werd de bezorger de schuld gegeven. Vervolgens werd de bestelling bij de bezorger aangemeld maar nog steeds niet geleverd. Bij telefonisch contact werd eerst weer de bezorger de schuld gegeven. Maar toen ook weer niet nadat men wat verder had gekeken. Ik zou terug gebeld worden. Reorganisatie en zo. Nooit teruggebeld. Volgens werd mij een dag later gemaild dat men mijn retourzending (van de bestelling die ik nooit ontvangen had) had ontvangen. Het geld zou worden teruggestort. Dat is uiteindelijk gebeurd maar ik heb er wel een eeuwigheid op moeten wachten.
let op maatvoering: grotere maat precies goed

Besvarelse fra Babista Nederland
Altijd prima kwaliteit en past perfect en blijft mooi na vele wasbeurten

Besvarelse fra Babista Nederland
Altijd goed nooit geen problemen hoppatee

Besvarelse fra Babista Nederland
Snelle levering en daarbij ook nog een mooi produkt voor een aantrekkelijke prijs.

Besvarelse fra Babista Nederland
Vanaf bestellen tot aan aflevering liep alles gesmeerd. Het afrekenen kon na ontvangst. De factuur was onderdeel van een gecombineerd document en viel pas na enkele dagen op. Handiger zou zijn om bij het bestellen ook af te rekenen, bijvoorbeeld met ideal.

Besvarelse fra Babista Nederland
Snelle levering, maar helaas niet goed afgehandeld door de bezorger van DHL. Die had het pakket half uit de brievenbus laten steken. Zeer kwalijk.

Ik heb bij Babista een gilet gekocht voor Euro 29,99
Babista heeft echter een minimum bestelbedrag van
Euro 40,--. En dat is jammer. Kwaliteit produkt, afhandeling bestelling en overige zaken, dik in orde

Besvarelse fra Babista Nederland
Al geruime tijd bestel ik kleding bij Babista en ben ik tevreden over de kwaliteit. De correspondentie via telefoon of mail laat wel te wensen over . Het duurt veel te lang voor er antwoord komt . Ik bestel altijd via de app van Babista maar krijg ook regelmatig de folder waarin soms leuke cadeautjes staan die ik op de app niet terug kan vinden . Verder heb ik tot 3 keer toe me afgemeld voor de nieuwsbrief omdat overdreven keer bericht via de mail stierlijk begint te vervelen en bij mij ook averechts werkt.

Besvarelse fra Babista Nederland
Ik had een maat te klein besteld en had daarbij een vraag. De medewerkster heeft mij prima geholpen en alles in een keer in orde gemaakt. Alles is opnieuw binnen en zeer mooi en goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Besvarelse fra Babista Nederland
wij hebben nog steeds geen polo binnen dit gemeld een week gelden verkeerde kleur gestuurd maar verders nog steeds niet de juiste kleur binnen gekregen
jammer dat dit zo moet.

Besvarelse fra Babista Nederland
Snelle levering, kwaliteit en voldoende keuze op welke manier je wilt en kan betalen

Besvarelse fra Babista Nederland
Ik heb een bestelling gedaan en nog steeds niet ontvangen als het zo moet bestel ik niets meer in de toekomst

Besvarelse fra Babista Nederland
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.